Bone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2022 Sanırım Kyle Katarn'a en yakın karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2022 akebe dönemine denk gelmenin karması olarak lotr (belki) ve star wars'un altın dönemiyle ödüllendiriliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2022 Tüyler bi ürperdi trailerda. 13 dakika önce, Bone dedi ki: Sanırım Kyle Katarn'a en yakın karakter. Ne açıdan dedin bunu merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2022 chills Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2022 2 saat önce, Norak dedi ki: arkada kalmasın. güzel baya. disney aldım alalı hiç üzmedi daha hep böyle devam eder inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2022 ilk plandaki adamda neden bildiğin konvansiyonel keleş gibi tüfenk var lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2022 (düzenlendi) 21 saat önce, goldbären dedi ki: ilk plandaki adamda neden bildiğin konvansiyonel keleş gibi tüfenk var lan. Republic Commando oyununda shotgun vardi https://starwars.fandom.com/wiki/Scatter_gun https://starwars.fandom.com/wiki/Accelerated_Charged_Particle_Array_Gun Ağustos 2, 2022 Akuma_Blade tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2022 I am Groot https://www.imdb.com/title/tt13623148/ canım benim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2022 On 06.07.2022 at 20:39, Bone dedi ki: MCU filmleri 4K'dan IMAX Enhanced'a geçti diyorlardı da biz izleyebiliyor muyuz yoksa illa özel televizyon felan mı şart koşuyor? https://www.imaxenhanced.com/#devices Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2022 On 01.08.2022 at 17:13, DRaGoN_SLaYeR dedi ki: Ne açıdan dedin bunu merak ettim? Kyle Katarn, Dark Forces oyununda Death Star planlarını çalan kişiydi. Rogue One'da da benzeri bir senaryonun içinde yer alıyor. Kyle Katarn Jan Ors ile sevgiliydi. Burada da Jyn Erso ile yakınlaşıyorlar. tip olarak da çok benziyorlar. ayrıca karakterlerini de çok benzetiyorum. öldürülmeselerdi oradan bir Kyle Katarn hikayesi çıkabilirdi. sonra Luke'den eğitim almak felan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2022 Futurama gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 sonunda sesimizi duydular. demek ki çevirisi bekliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 oo güzel futurama ben de baştan bi izleyeyim çok oldu unuttuydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 futurama filmleri yok ama sanırım hala. bide devamlı FX dizilerine de ekliyorlar o da çok iyi. The Americans, Atlanta, Under The Banner of Heaven filan. Justified la Always Sunny de gelir yakında heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 abi dk1 gol 1, you stink loser diyor 1.sezon 1. replikte çocuk, you suck anlamında. kokuyorsun diye çevirmiş reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2022 you suck ne demek, ne olarak çevirilmeli? bilmediğim için soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2022 böyle ipne gibin puşt gipin bi şeysin demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2022 berbatsın demeye çalışıyor, bölümü geçemediği için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2022 kokuşmuş diyebilirmiş aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2022 Diyemez, kokuşmuşlukluğu mecazi anlamda kullandığında yozlaşmışlığa denk gelen bi anlamı var türkçede. Hatta suck değil stink olsaydı bile kokuşmuş olmazdı dümdüz berbatsın diyip geçmesi gerekiyordu cabirianın dediği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2022 Oyunlarda o kadar kötü olan insan kişisel hijyenine de dikkat etmez, kokuyordur aynı zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2022 Yok suck berbatsın oluyorsa, fck da kahretsin olur o zaman oke anladım hfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2022 emiyorsun demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2022 bilocan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2022 moda sahil dayılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar