Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

James Webb Space Telescope

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

transfer ettiler en son french guinea'sine nesineyse, ideal diye - hava şartları

Spoiler

bunu izleyin, bütün plan - uygulayan Northrop Grumman, en büyük savunma sanayi şirketlerinden:

220 adımda tamamlanıyor.

video 2017'den ama plan aynı

Goering tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
12 dakika önce, cabiria dedi ki:

dünyadan 1.5milyon km ötede orbite oturacak

evet maintanence diye bi olay da yok o yüzden hubble'daki gibi. 5 yıl mı ne ömür biçmişlerdi ama 10 yılı geçmesi de muhtemel.

Mesaj tarihi:

o kadar günlerce saatlerce hype yapıyorsun geri sayımı izliyorsun 10 saniyede bulutların arasına giriyor bitemiyor bi daha göremiyorsun.

zevki çok kısa süren bir şey bu fırlatmalar ya..

Mesaj tarihi:

sorunsuz kurulup çalışır umarım, büyük yatırım ve hedeflenen gözlemleri yapabilirse sıradaki büyük keşiflerin öncüsü olabilir. hayırlı olsun bütün insanlığa.

Mesaj tarihi:
5 saat önce, Sam dedi ki:

sorunsuz kurulup çalışır umarım, büyük yatırım ve hedeflenen gözlemleri yapabilirse sıradaki büyük keşiflerin öncüsü olabilir. hayırlı olsun bütün insanlığa.

sibernetik vücuda bilinç aktarımı, uçan araba, teleportasyon cihazı, FTL gelmedikten sonra ne keşfetseler gereksiz geliyor bana.

bir Blade Runner olalım artık.

Mesaj tarihi:
8 saat önce, Bone dedi ki:

sibernetik vücuda bilinç aktarımı, uçan araba, teleportasyon cihazı, FTL gelmedikten sonra ne keşfetseler gereksiz geliyor bana.

o ayrı bu ayrı. sonsuza kadar yaşayacaksak zaten dünya ötesine de açılmamız gerekir, o branşın önünü de bu açar.

Mesaj tarihi:
11 saat önce, Bone dedi ki:

su bilinc aktarimi kesin gelecek, biz dogal yollarla ölen son salaklar olarak tarihe gecicez

• Yeni Oluştur...