Gizli Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Devlet bahçeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 iyi de bilenden devam ediliyor, herkes kafasına göre yazmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 1 saat önce, ShadowFury dedi ki: Yanlış kişiyle yattı diye hayatı kayan maraba, büyükşehirde ağaların oyuncağı olur. Ama onlara bir ders vermesini de bilecektir... maraba değil gerçi ama recurrence adına o kısma dokunmadım=p yanlış kişi nasıl oluyor anlamadım gerçi ama tahmin sallayayım en azından. witcher 3 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 3 saat önce, Komutan dedi ki: Uçkuruna düşkün baba ölünce çıkan miras kavgası Hahahahah muhteşem bi baldurs gate betimlemesi bunu favlamak istiyorum Hmm yanlış kişiyle yatmak.. Hmmm kessin ip var ama çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 counter strike, age of empires, fifa 98 ve battelfield 1942. benim verebilecegim butun cevaplar bunlar, bunlardan birini sorarsaniz, haber verin, soru sirasi bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 3 saat önce, ShadowFury dedi ki: Baldurs Gate. devam ediniz. doğru bilip gitmek yok öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 2 saat önce, ShadowFury dedi ki: Yanlış kişiyle yattı diye hayatı kayan maraba, büyükşehirde ağaların oyuncağı olur. Ama onlara bir ders vermesini de bilecektir... maraba değil gerçi ama recurrence adına o kısma dokunmadım=p yazmış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 hotline miami, monster hunter rise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2021 12 saat önce, ShadowFury dedi ki: Yanlış kişiyle yattı diye hayatı kayan maraba, büyükşehirde ağaların oyuncağı olur. Ama onlara bir ders vermesini de bilecektir... Vampire The Masquerade: Bloodlines şakalı cevap: Mario Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 18, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2021 Vaay bloodlines güzel uydu mantıklıymış baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2021 olm bana çok zor geldi nerden biliyorsunuz asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2021 çalıştığımız yerden çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 18, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2021 30 yaşına kadar eline kadın eli değmeyen gerçek nördlerin oyunu bu, yaqıshıklılar uzasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2021 2 dakika önce, axedice dedi ki: 30 yaşına kadar eline kadın eli değmeyen gerçek nördlerin oyunu bu, yaqıshıklılar uzasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2021 oyunların hepsini oynamamış olsam neyse vampirin konusu öyle miydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2021 1 saat önce, axedice dedi ki: 30 yaşına kadar eline kadın eli değmeyen gerçek nördlerin oyunu bu, yaqıshıklılar uzasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2021 4 saat önce, Dragonutopia dedi ki: Vampire The Masquerade: Bloodlines şakalı cevap: Mario Evet, VtM Bloodlines. soru sorma sırası Dragonutopia'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2021 Ziynet eşyasını zimmetine geçiren maraba kardeşlerini bulmaya gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2021 What Remains of Edith Finch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2021 Cuk oturuyo ama DEĞİL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2021 Darksiders Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 On 18.11.2021 at 15:55, Seru dedi ki: What Remains of Edith Finch. Tıkandık o yüzden bunu doğru sayıyorum Seru dan devam etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 E asıl doğruyu da yaz bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 aynen yaz ki ona göre linç edelim alakasız ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 On 18.11.2021 at 15:46, Dragonutopia dedi ki: Ziynet eşyasını zimmetine geçiren maraba kardeşlerini bulmaya gider... maraba diyince hep mount and blade diyesim geliyor. şey mi Legacy of Kain:Soul reaver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar