Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2021 On 29.09.2021 at 01:36, deadwoll dedi ki: Hepimizin babasinin dedesinin falan vardir bir Orient’i ya da Seiko 5’i. Hani ozellikle otomatik saat konusunda ne kadar f/p konusulabilir bilmiyorum da Orient bence f/p harika saatler uretiyor. Makineleri ve spec’leri sahane. Bambino da ikonik saatlerinden. Iyi yakalanissin heh. Hamilton da begenebilecegin bir marka olabilir. Khaki modelleri gunluk kullanim icin guzel bayagi. Dedesi hacca gitmiş herkesin evinde bir yerlerde şu an hala çalışan bir Seiko 5 vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 Pirinç set dizdim ama bıçak, civivi baklash, çok memnun etmiyor, 180gr, daha hafif bişi istiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Güzel konu. Defterden de bahsedilmiş de, o işin şahı her türlü Moleskine diye düşünüyorum. Vuruş hissi muazzam fds. Döviz kurları delirdiğinden beri hasret kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 (düzenlendi) ben de anlamsizca sundan aldim gecen dayanamadim asdf poset fln tasirken iyi oluyo ama kerata. tam bir EDC zirvaligi benim acimdan. caki tasimak ben de cok istiyom da, legalitesi konusunda hep kararsizim. bir de ben onu acik unuturum kesin, bisikletle fln giderken duser bi yerime saplarim ben onu, bir de ota boka kullanmaya calisirim bozarim iki gunde. Ekim 7, 2021 reyou tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Çakı taşıyorum ben. Şimdiye kadar sadece havaalanına ve adliyeye almadılar. Artık adliyeye gittiğim yok zaten, havaalanına giderken de evde ya da ofiste bırakıyorum. AVM filan sorun olmaz. Bir AVM'de güvenlik görevlisi almamaya kalktı, AVM'de de bunların satıldığını söyleyince haklısınız deyip geçirdi. Victorinox Explorer kullanıyorum, tüm ihtiyacımı karşılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 (düzenlendi) Burada da çanta konusu konuşulmuştu. Kendime şunu aldım çapraz olarak, 1-2 gündür kullanıyorum. Su geçirmezliğini henüz test edemedim ama gayet memnunum ilk izlenim itibariyle: https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B083K5PBFL/ Kasım 28, 2021 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 Seks ilgi alanım değil diye bağırıyor çanta çok beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 Görüntü olarak güzel aslında, zaten bu şekilde sınıflama yapacak kadar tırt insanla seks yapılmaz, o eksik kalabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 görüntüye bakılmıyor ki bunlarda, güzel kullanışlı ama işte bimde de satılıyor dayılar için bunlardan onlar akla geliyor ilk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 Canta 10 numara. Ogretim gorevlisi ayakkabisi ile kombinlemedikten sonra bence takilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 2 saat önce, Rewendor dedi ki: bu şekilde sınıflama yapacak kadar tırt insanla seks yapılmaz Yapılır şimdi niye yapılmasın, o kadar büyütmeyin seksi gözünüzde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2023 Büyük Victorinox Explorer'ımı eve bırakıp şunu taşımaya başladım, fonksiyonel olarak daha fonksiyonel benim için, küçük boyuna rağmen de tamamen yeterli: https://www.victorinox.com/us/en/Products/Swiss-Army-Knives/Small-Pocket-Knives/Mini-Champ/p/0.6385 Çakı arayana tavsiye olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 On 07.10.2021 at 17:50, Ceronibo dedi ki: Güzel konu. Defterden de bahsedilmiş de, o işin şahı her türlü Moleskine diye düşünüyorum. Vuruş hissi muazzam fds. Döviz kurları delirdiğinden beri hasret kaldım. Dolmakalem kullanıyorsan Moleskine hiç de iyi bir tercih değil yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 cakı vs ne işinize yarıyor günlük hayatta şehir yaşamında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 minik yıldız tornavida varmış içinde o işe yarayabilir olur olmaz yerlerde. bıçağı falan da lazım olabilir. arabada olacak aslında bir tane bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 konusu varken sorayım, ufak flashlight lazım ufak olsun düzgün aydınlatsın. mümkünsü usb sarjı olsun var mı böyle bir şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 (düzenlendi) telefon feneri işini görmüyor mu acil durumlar için? serçe parmak kadar ama aydınlatması bu boydaki trden alınabilecek en iyi fener aşağıdaki. f1c alırsan pilli f1r alırsan şarjlı. aşşırı pahalı tabi, ama fener konusunda tam bir gergeyim. arada bir gaza gelir bilgisayar başında yaşadığım halde araştırır gezer tozar 5-10 çeşit 1.000.000 lümen fener alırım... sonra tuvaletteyken elektrik gidince telefon feneriyle galip ömer tevfiki yıkar kalkarım. çinden almayı iyice keyifsizleştirdiklerinden beri tabi müsrifliğim azaldı. https://www.amazon.com.tr/Zweibrüder-Feneri-Unisex-Siyah-Beden/dp/B00DKOLOZS/ amazonun salak algoritması unisex beden olduğuna kanaat getirmiş hem sdf. bundan almadım bu muhtemelen migrostaki "20 tane durasel alana telmaşa fener hediye!!1" paketlerindeki gibidir. ama hakikaten bayağı ufak, ufaklık önemliyse. çıtır çerez deyip hevesini alacak kadar deneyebilirsin. https://www.amazon.com.tr/LED-LENSER-K1-Feneri-96252/dp/B007X5QKXQ/ Ocak 11, 2023 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 askerde almıştım 5 liraya bunlardan, devriye atarken baya işime yaramıştı.3 ince pille çalışması tek dezavantajıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 4 saat önce, Flassh dedi ki: cakı vs ne işinize yarıyor günlük hayatta şehir yaşamında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 askerdeyken anca bundan almışındır: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 aynen böle ileri geri oynuyor başlığı genişliyor odaklıyor falan :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 bunlar da işportanın en iyi f/p feneri bu arada, ama hepsinin ledi güzel olmuyor. mümkünse deneyip almak lazım sdf. -ki bunlar bile 100 lira olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2023 (düzenlendi) 9 saat önce, goldbären dedi ki: telefon feneri işini görmüyor mu acil durumlar için? https://www.amazon.com.tr/Zweibrüder-Feneri-Unisex-Siyah-Beden/dp/B00DKOLOZS/ amazonun salak algoritması unisex beden olduğuna kanaat getirmiş hem sdf. bundan almadım bu muhtemelen migrostaki "20 tane durasel alana telmaşa fener hediye!!1" paketlerindeki gibidir. ama hakikaten bayağı ufak, ufaklık önemliyse. çıtır çerez deyip hevesini alacak kadar deneyebilirsin. https://www.amazon.com.tr/LED-LENSER-K1-Feneri-96252/dp/B007X5QKXQ/ LEDLenser BAYA iyi marka, ust klasman/daha pahalilarda pistol mount gibi seyler oluyor == Tactical yaziyorlar. - tus tam basmasa da yanar - koseli dizayni olur - tactical tutmaya yarar Spoiler - SOS modu olur / 20snde bir en dusuk ayarda yanar LedLenser yeterince iyi, daha cok para verecekseniz bir amaci olmali ozel (su gecirmez, pistol mount vs.) Spoiler Ocak 12, 2023 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2023 (düzenlendi) bir ust klasman: niteCORE, surefire, fenix, malkoff 1 tane her gun yanimda (cepte) tasiyacak olsam bu tarz: https://www.amazon.com/NITECORE-TUP-Small-Flashlight-Black/dp/B07KQ2SQD5 https://www.amazon.com/dp/B08NM11QSV Spoiler cantada veya trekking icin daha kuvvetli bir model bakarim. Ocak 12, 2023 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2023 Cep telefonu flash'i yetmiyor mu ya. Çakı işe yariyor gerçekten,Swiza çakı öneririm çok kaliteli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar