progamer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 Geliyor bu senenin sonunda dördüncü film. Perşembe trailer çıkıyormuş, arada sitesinde gösteriyor 1-2 sahne. https://thechoiceisyours.whatisthematrix.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 Dune ve matrix beni uzun zaman sonra heyecanlandıran iki film. Hayal kırıklığı olmazlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 (düzenlendi) reserved film ciktiktan sonra film cikmadan onceki tahminlerimi yazacagim Eylül 7, 2021 DoruK tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 la nası site yapmışlar, her dakikayı tek tek okutmuşlar adamlara ahaha bi de 3-4 kere falan izledim her seferinde sanki 1-2 farklı görsel gösteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 Neo neden bu kadar silahlı lan? Matrix 7'ye mi geçmişler o yüzden reset mi yiyor, nerf'lemişler mi? 7. versiyon diyip de ama the one aynı tip çünkü Keanu hehehe yapmasınlar. Ya da nasıl bi senaryo yazmışlar da Neo silinmemiş, zor iş ya iyi olması. Oracle'ı değiştirdiklerindeki gibi sıkıp geçerlerse üzücü olur. Neo bi şekilde şu Merovingian gibi kalıcı bi parçası mı oldu acaba, ki o da cast'ta zaten yine. Ama Smith ile Morpheus gg. Morpheus'u zaten Matrix Online'a harcamışlar heralde baktım da. Zaten şu an cast'de görünmüyor, onun yerine yeni bi siyahi eleman var. Baya bi eğilip bükülmece var gibi, ama heyecandan çok tedirginliğim had safhada. Neo değil de John Wick gibi görünmesinden de pek hoşlaşmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 Neo ve sakal olmamis sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 (düzenlendi) oracleı eski oyuncu irl öldüğü için mecburen değiştirdiydiler john wick benzerliğini ben de beğenmedim, kısa saçlı ve sinek kaydı olur neo dediğin yaşlansa bile. Eylül 7, 2021 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 neo dan çok smith merak ediyorum ben de 'Mr. Anderson' desin yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 şu sahneye bakınca zaman faktörünü mü kattılar acaba. hem eski sahneleri göstermeleri hem de teaser'ların saat söyleme/zaman teması içermesi bunu destekliyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 keanu ile carrie anne'den şüphem yok da vaşovski'ler 20 yıldır karavana sıkıyor, hem heyecanlandırıyor hem de tedirginim. hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 özel bir beklentim yok benim. nostalji olsun diye izleyeceğim bir film niyetiyle gider izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 0 beklenti, 0 hype. umarım yanılırım ama çok tırt bir şey olacakmış gibi geliyor bana. ama yine de en kötü ihtimalde bile aksiyon sahneleri sağlamdır herhalde, john wick spinoff niyetine izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 yukardaki vidyodan sonra mavi hapı alasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 yeter lan kayan yesil codixlerden teaser izleyemedik. windows xp ekran koruyucu mu, matrix tanitimi mi belli degil. seslendirme fln iphone kaydi gibi, fan made mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ovacikpirinci Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 6 saat önce, Sam dedi ki: keanu ile carrie anne'den şüphem yok da vaşovski'ler 20 yıldır karavana sıkıyor, hem heyecanlandırıyor hem de tedirginim. hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 Eski filmlerin renk paletinden farklı mı , yoksa bana mı öyle geldi ? Havası değişmiş eskiye sadık kalmamış sanki. Veya ben çok fena uyduruyorum. Benim de beklentim yok. Bu yıla kadar hala ara ara açıp izlerim üçlemeyi. Diyalogları durdurup durdurup düşünürüm bazen, bazı kısımları cidden şiir gibi. Ama 4. yeni film iyi olur da haksız çıkarım/çıkarız inş. Yoksa "DOGS and FAMILYYY!!1 " diye bağırsa şaşırmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 yok ya eskisi gibi olmasın zaten o neydi öyle herşey yemyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 eskisinde matrixteyken yeşil tint, gerçek dünyadayken mavi tint vardı galiba ama baya agresifti evet sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 bu dünyaların tintine kandık biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 3. sünde sinemada uyumustum son seansta, bitmek bilmemişti. cok beklentim yok ama izleriz hdrip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 olm yeni bir matrix filmden nasıl bir beklentiniz olabilir zaten, filmin olayı ilk verdiği ve üstüne kurulmuş simülasyon fikri işte bu kadar abi kapattılar dükkanı bitti beklenti kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 öyle indirgersen üstüne argüman yazamayın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 15 saat önce, Sam dedi ki: keanu ile carrie anne'den şüphem yok da vaşovski'ler 20 yıldır karavana sıkıyor, hem heyecanlandırıyor hem de tedirginim. hayırlı olsun. tekrar bir ondan sunu, bundan bunu esinlendim filmi yapmak icin 20 sene iyi sure aslinda. ben de agent smith gormek isteyenlerdenim. pek hatirlamiyorum da smith'i shift+delete'lemislerdi sanki? gerci neo donuyorsa o da doner? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 Yalnız... Uzun saçlı neo>>>>kısa saçlı neo. Net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar