barbu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Pelkas da adama keşke çalmasa düdüğü gibisinden bakıyordu. atamayacak dedim içimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 Penaltı pozisyonunda bir tuhaflık var, frankfurtlu da giriyor ceza sahasına ve bu durumda atışın tekrar etmesi gerekiyor normalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 (düzenlendi) O penaltı pozisyonu içime hiç sinmedi ya, karambole geldi, itiraz da edilmedi. Eylül 17, 2021 Robert_Poche tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 2 saat önce, Liebe dedi ki: Penaltı pozisyonunda bir tuhaflık var, frankfurtlu da giriyor ceza sahasına ve bu durumda atışın tekrar etmesi gerekiyor normalde Ceza sahasına değil de yaya giriyor. Ama orası da penaltıda yasak bölge. VAR'dakiler bunu bilmiyor olabilir mi acaba djf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 Aynı şey frankfurta olsa goldü aq, verirlerdi. Şu tamamen ibnelik gibi geliyor bana. Hem zaten bu kurala ne kadar dikkat ediliyor, nerede ediliyor. Çok nadir uygulayacakları tutuyor. Dünkü uygulama da tamamen ibnelik bana göre. Ya da ben cahilim bilmiyorum, düzgün takip edemiyorum futbolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 oyun ici penaltiyi da mac sonu penaltilari gibi attin atamadin yapsalar da kurtulsalar su hengameden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 1 saat önce, Marquezetto dedi ki: Aynı şey frankfurta olsa goldü aq, verirlerdi. Şu tamamen ibnelik gibi geliyor bana. Hem zaten bu kurala ne kadar dikkat ediliyor, nerede ediliyor. Çok nadir uygulayacakları tutuyor. Dünkü uygulama da tamamen ibnelik bana göre. Ya da ben cahilim bilmiyorum, düzgün takip edemiyorum futbolu. hayır avrupada kural neyse onu uyguluyor hakemler. Türkiyede büyük takımlar varsa onların lehine gelecek şekilde uyguluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 Kuralı düzgün uygulamadılar ama işte adam girilmesi yasak alana girdi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 5 saat önce, sardalya dedi ki: oyun ici penaltiyi da mac sonu penaltilari gibi attin atamadin yapsalar da kurtulsalar su hengameden. Hatta ortasahadan top sürerek penaltı atılsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 7 saat önce, FuCKiR dedi ki: hayır avrupada kural neyse onu uyguluyor hakemler. Türkiyede büyük takımlar varsa onların lehine gelecek şekilde uyguluyorlar. Valla ben avrupa liglerinde falan da denk geldim hiç iplemiyolardı bilemedim altan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 4 saat önce, aktiftablet dedi ki: Hatta ortasahadan top sürerek penaltı atılsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 trde bi tsyd kupası mı neydi onda da atmışlardı böyle deneyelim babında heralde bir de inter’in katıldıgı bi turnuvada izlemiştim eskiden. denildigi gibi oyun ici penaltıyı tek vuruşa indirmek mantıklı bencede. ceza sahasına girdi girmedi muhabbeti olmaz. ceza sahasındaki o yay da kalkar böylece sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2021 On 17.09.2021 at 21:51, Sotto dedi ki: Penaltıda kaleci faul yaptı normal penaltı verdiler Olacak iş değilmiş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 19, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2021 Aykut hocayı tebrik ederim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2021 Ceza sahasına 30 küsür orta 0 tehlike. Santrforsuz yine sürünmeye devam cacık olmayacak yine belli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2021 Santrafor, sol kanat, sağ kanat hiçbiri yok ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2021 Her sene ayni fener 2 adam alip 2 galibiyet alinca direkt sampiyon ilan ediliyor. Taraftarin gazi aliniyor. Ali koc gucu, elestirilememesi veyahut kucul harflerle cikan ciliz sesler dogruyu bulmasini da engelliyor takimin. Ligde 5. Mac fenerin attigi gol sayisi 6. Yani baska hicbirseye gerek yok. Berishayi biri ovuyordu burda net soyledim, twentedeki enes unal diye aslinda cop zayif ligde kral. Tr de mucadale herzaman var ve adam kayboldu gitti. Pereyra boyle giderse ilk yariyi goremez. Mesuttan cacik olmaz. Valencia sakat olmadigi surece asla disarda birakilamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2021 slm zaa bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2021 arada bi yenilelim ya bişey olmaz adettir sonuncuya yenilmek bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 Giresun neden beş haftada hiç gol atamamış anlaşılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 sonunda bi füze ile attı adamlar golü 6. haftada fenere :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 O takıma 5 puan fark attık .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Eylül 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2021 oha AI'ye dikiz, laf sokmacalı espri yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2021 17 saat önce, Fistan dedi ki: sonunda bi füze ile attı adamlar golü 6. haftada fenere :d gol atamamış, galibiyet alamamış takım yoktur, fenerle henüz maç yapmamış takım vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 doktor bu ne ? FB maçlarında VAR'ın fişini mi çekiyorlar nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar