sardalya Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 aha ikinci forveti aliyor tesekkurler :)) bi 10 dk kaybettik ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 GSyi amubeyangladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 abi herkes beşiktaş değil barçaya 3 atsın ama olsun iyi mücadele etti gs. Aslında çok da şanslıydı son 30-40 yılın en zayıf barçasıyla eşleştiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 Yazık oldu be, bir tane daha üst düzey hücum oyuncumuz olsa işten değildi turlamak ya. bir de enerjimiz yetmedi resmen. Son dakikalarda tam bir şeyler çıkabilecek gibiyken bitti enerji:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 (düzenlendi) @Fuckir Off agir sacmaliyorsun da neyse. Kadro cok zayif orta sahada ve ileride malesef. Mart 17, 2022 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 Şanslı mı? UEFA Avrupa Ligi'nde Barca ile eşleşmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 gecmis ossun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 Tam gedsonluk maçtı. Olsa büyük fark yaratirdi şu maçta. Buarada kabul edilmese de gerçekten 30 40 yılın en zayıf barcasi. Sonuçta bu GS nin iyi mücadelesini gölgelemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 @FuCKiR Beşiktaş Barça'ya 3 attığında hangi yıldaydık? Cidden soruyorum hatırlayamadım. Google'a sorasım da gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 2000 yiliydi, Besiktas ayrica o grupta 15-20 tane yemisti ama pek hatirlanmaz tabi. Bu Barca o kadar kotu degil, yavas yavas oturuyorlar. 2-3 aydir filan inanilmaz performanslari var. O bayildiginiz Napoliye 4 atti gecti. O yuzden boyle keskin ifadeler komik geliyor bana. GS 45dk yine iyi oyadi, pil bitti sonrasinda. 38 lik Gomis 35 lik Babel, Taylan-Berkan'la oynuyoruz ben yine de hocaya tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 Fuckirin iyi dediği 3 gün yaşamaz olm, turun müsebbibi burda asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 Bu arada umarim taraftara yedirmezler Torrent'i. Adam cabaliyor, dusunuyor cok belli. Cidden izlemem seneye hele kovarlarsa bu adami yerine sacma sapan bi adam getirip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 Yine Terim gelecek zaten yönetim gidecekte, bu bir sarmal bir döngü sizin için en sonunda başgan olacak kasılıp kasılıp lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 yazık oldu valla. hiç umudum yoktu ama gayet zevkli maç izlettiler. adamlar baya baya anadolu takımı gibi zaman geçirdiler daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 (düzenlendi) pedri: "daha önce bu kadar baskı yaratan bir atmosferde oynamadım. bu, çılgınlık!" xavi: "çok iyi savunma yaptılar. bu maçı kazanmamızın çok büyük değeri var." “ilerleyen turlarda galatasaray ve onun gibi bir takımla karşılaşmayacağımız için mutluyuz.” The Sun: Türk Gibi Güçlü L'Équipe: Ah Şu Çılgın Türkler Mart 18, 2022 Cthulhu tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 valla tebrikler, galatasarayın farkı işte bu durumda bile ucu ucuna elenmiş oluyor biz gitsek dışarda 5 içeride 4 yer tamamlardık mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 son zamanlarda kevgire döndü ya bizim takım daha önce en zından garip skorlar alabiliyorduk. bjk-barca maçına gitmiştim 3-0da sesimiz kısılmıştı , deplasman ama 5-0 mesela. 8-0 diye mıy mıy edilen sene kendi sahamızda 2-1 yendik mesela 2 side 3 puan en azından ama diğeri hiç hatırlanmaz. Bence şu rezil gibi geçen son bir kaç seneden sonra beklenmedik başarı gösterdi gs. Abdullah efendi zaten seneye yine CL de ağır sıçtıracağı için ben bir daha ki senede ülke puanı hede hödö beklemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 gs bütün yılın kotasını tek maça sakladığı için direnebildi heralde. geçen haftaya kadar paticik halı saha ekibi toplasa yenecek durumdaydı gs yi o kadar mı salmış oyuncular ligi. küme hattından rahatsız olmuyorlar. çünkü oynamak isteyince oynuyolar bjk ve barça maçına bakınca. bu ülkede garanti maaş vermeyeceksin valla. her şey puan a ve sıraya endeksli olacak. şamp olmasa da şamp yarışında olur en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 Bence su iki barca maciyla torrent kalmayı hak ediyor da, kalan lig maçları belirleyici olacak gibi… haftaya Barcelona maclari unutulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2022 en son qral boyle gogsumuzu kabartmisti, sonra yasli diye gonderildi. yasli dendikten 2-3 sene sonra once gelip tr ligini sonra avrupayi supurmustu gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2022 On 17.03.2022 at 23:28, Sotto dedi ki: 2000 yiliydi, Besiktas ayrica o grupta 15-20 tane yemisti ama pek hatirlanmaz tabi. Bu Barca o kadar kotu degil, yavas yavas oturuyorlar. 2-3 aydir filan inanilmaz performanslari var. O bayildiginiz Napoliye 4 atti gecti. O yuzden boyle keskin ifadeler komik geliyor bana. GS 45dk yine iyi oyadi, pil bitti sonrasinda. 38 lik Gomis 35 lik Babel, Taylan-Berkan'la oynuyoruz ben yine de hocaya tesekkur ederim. ben bunu inönüde canlı izlemiştim, bileti saklıyodum hatta nerde acaba bi arayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mart 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2022 Avrupa'da Anadolu takımı gibi kapanmak ise yarıyor ama Türkiye'de büyük takım gibi oynamak gerekiyor. Şu kadroya yazık cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2022 İncitildik Seeder lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2022 On 18.03.2022 at 14:15, MrLevie dedi ki: Bence su iki barca maciyla torrent kalmayı hak ediyor da, kalan lig maçları belirleyici olacak gibi… haftaya Barcelona maclari unutulur böyle olacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2022 Barca deplasmanda 4 atiyor su an Madride ama futbolu bildigini iddaa edenlere sorsan son 30-40 yilin en kotu barcasi sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar