Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 2008-2015 arasında böyle topicler açıyorduk, ama o zamandan beri çok şey geçti, haliyle bir güncelleme yapalım. en çok kullandığınız yazılımları atın ortaya. Resim düzenleme: Paint.NET Resim ve animasyon: Krita Video: Media Player Classic Home Cinema (K-Lite Codec Pack) Müzik: Spotify Ses düzenleme: Audacity Web tarayıcı: Google Chrome Ofis: LibreOffice Text editor: Notepad++ Arşiv: 7-Zip Torrent: qBittorrent Yedekleme: Google Drive / Google Photos PDF okuyucu: Foxit DAW, Video düzenleme, Antivirüs, VPN, Ekitap okuyucu gibi kategoriler de ekleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 Uzun süredir gerekmediği sürece PC açmıyorum. Her şeyi mobil üzerinden yapıyorum. Resim düzenleme: telefonun kendi galeri app veya Instagram veya snapseed Video: video dl ederek izlemiyorum streaming servisler yeterli geliyor. Müzik: YouTube müzik Web tarayıcı: Google Chrome ancak bence safari daha iyi bir tarayıcı mobilde. Ofis: Google docs Text editor: telefonun kendi not uygulaması Arşiv: cloud servisleri. Torrent: yok. Yedekleme: Google Drive / Google Photos ben de bunu kullanıyorum ama iCloud da iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 Arama: Everything Text Expander: Beeftext, bunların paralılarına girip girmemek konusunda çok gittim geldim ama bu işimi görüyor. İşim itibariyle çok faydalı bana. Launcher: Wox Resim düzenleme: Paint.NET Resim ve animasyon: Yok Video: mpv Müzik: Spotify ve iTunes Ses düzenleme: REAPER kullanıyordum ama ciddi ciddi beleş Cakewalk'ın bana daha iyi gittiğine kadar verip ona geçtim. Studio One almayı düşündüm ama Cakewalk'ın vermediği bir şey yok gibi istediğim. Web tarayıcı: Edge Ofis: Microsoft 365 Not Defteri: Zoho Notebook Text editor: Notepad++ Arşiv: PeaZip Torrent: qBittorrent Yedekleme: OneDrive/Google Drive iş, MEGAsync kişisel. PDF okuyucu: Adobe Reader dışında mümkün değil, imzalı dosyalar sorun çıkartıyor. Antivirus: Yok VPN: TorGuard Ekitap: calibre'den başka alternatif yok zaten. Oyun Launcher: Playnite Dosya Aktarımı: Snapdrop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 Resim: Irfanview Video: VLC tarayici: chrome arsiv: 7zip format sonrasi ilk yukledigim programlar bunlar oluyor genelde, bide windirstat, hangi dosya nekadar yer kapliyor gormek icin cok yararli bi yazilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 Resim düzenleme: irfanview Video: mpc-hc clsid2 fork Müzik: spotify Web tarayıcı: chrome Ofis: Microsoft 365 E5 Torrent: qBittorrent Antivirus: ESET VPN: FastestVPN Ekitap: calibre'den başka alternatif yok zaten. Oyun Launcher: GOG Galaxy(+steam, xbox gp, origin, uplay, b.net, epic, amazon games app, ea desktop adfghj) HW: CPU-Z, GPU-Z, HWmonitor, HWinfo64 Ivır zıvır: Logitech onboard memory manager, latencymon, sandisk dashboard, windirstat, cru custom res. util. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 Windirstat'ı bırakıp WizTree'ye geçin. Kat kat kat daha hızlı. Beleş, donationware aslında da beleş işte. GOG Galaxy güzel ama hem Game Pass'daki EA oyunları görünmüyor, hem localdaki retro oyunları listelemede sorun çıkartıyor, hem de Steam sürekli kopup duruyor. Fonksiyon açısından da, kararlılık açısından da Playnite daha iyi. Daha çirkin ama maalesef. Everything'i herkes kullanmalı. Bilgisayarla olan ilişkiyi değiştiriyor. Özellikle iş bilgisayarına şart, olmazsa olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 (düzenlendi) macos Resim düzenleme: affinity photo Resim ve animasyon: preview Müzik: apple music Ses düzenleme: Web tarayıcı: safari Ofis: microsoft office ve google office uygulamaları Text editor: text editor -macos vi -linux Arşiv: default macos uygulaması ve rarlar vs için betterzip Torrent: seedboxlar Yedekleme: Google drive PDF okuyucu: pdf expert ıvır zıvır: little snitch, alfred, bettertouchtool Temmuz 2, 2021 cabiria tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 VScode mu, atom mu diye tartışsak ya, irfanviewun nesini tartışcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 En iyi bedava ofis önerim : WPS pdf tool olarak bedava önerim: pdfill pdf tools ( watermark bırakmıyor ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 1 saat önce, aktiftablet dedi ki: VScode mu, atom mu diye tartışsak ya, irfanviewun nesini tartışcaz? bunda çok tartışılacak birşey yok vscode tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 topiği gören gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 (düzenlendi) 3 saat önce, GERGE dedi ki: Windirstat'ı bırakıp WizTree'ye geçin. Kat kat kat daha hızlı. Beleş, donationware aslında da beleş işte. GOG Galaxy güzel ama hem Game Pass'daki EA oyunları görünmüyor, hem localdaki retro oyunları listelemede sorun çıkartıyor, hem de Steam sürekli kopup duruyor. Fonksiyon açısından da, kararlılık açısından da Playnite daha iyi. Daha çirkin ama maalesef. Everything'i herkes kullanmalı. Bilgisayarla olan ilişkiyi değiştiriyor. Özellikle iş bilgisayarına şart, olmazsa olmaz. Yalnız WizTree hakkaten hızlıymış tavsiye için tişkürler Everything fikrine de kesinlikle katılıyorum +1 Temmuz 2, 2021 Cd- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 1 saat önce, Chastor dedi ki: bunda çok tartışılacak birşey yok vscode tabi Hayatımda bir ms ürününün fanboyluğunu hem de kişiye göre extreme göreceli olacağı IDE/Editor vs üzerinden yapacağım hiç aklıma gelmezdi ama VSCode gerçekten efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 Video kesip bölmek ve format değiştirmek için basit bir program öneriniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 (düzenlendi) Full Editör : https://shotcut.org/download/ Hızlı dönüştürme: https://github.com/HandBrake/HandBrake/releases Süper basic işler için windows içindeki video düzenleyici de iş görür bu arada. Temmuz 2, 2021 ad3m tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 2 saat önce, Chastor dedi ki: bunda çok tartışılacak birşey yok vscode tabi her ne kadar vscode'u kotulemek istesem de, kotuleyecek hicbir sey bulamiyorum. Free IDE konusunda lider. Lisansiniz varsa gogo JetBrains tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 1 saat önce, benjani dedi ki: Video kesip bölmek ve format değiştirmek için basit bir program öneriniz var mı? +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 Lightworks ve Shotcut var onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 Yazdıklarımı beğenmediyseniz (?) Advanced video Basic video Alın kendiniz seçin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 DaVinci Resolve da beleş değil mi aslında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 Emin değilim ama beleş versiyon gpu kullanmıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 Full studio harici bedava evet fakat fazla pro. Onu kullanacak adam burada sormaz ne kullanmalıyım diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 Ben udemy'den bi davinci eğitimi aldım, kesme biçme falan kısmına kadar kolay baya. Sonra renk kısmına hiç bakmadım hevesim geçince, belki orası da kolaydır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 Selam, Free olan Resolve GPU kullanmıyor ama oldukça efektif bir program. Çocuklarla evde green screen uygulaması bile yaptık :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar