Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2025 "stalker 2 iyi yamalanmıştır artık, bir ara bakarım" derken kalktı, gg. 1
Shadow Mesaj tarihi: Kasım 4, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2025 15inde kalkıyor yazıyor acil oynamam lazım acilll
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2025 fm26 patlamış heralde. gamepass laneti. ya da 1sn, patlayacak oyunları mı day one alıyorlar 1
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 4, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2025 E betanin aynısını beta logosunu silip koymuşlar diyorlar. Çok eksik varmış. Ondandır tepki. Bir de iki Sene sürdü yapmak.
Shadow Mesaj tarihi: Kasım 4, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2025 razzRaziel, 04.11.2025 22:52 tarihinde dedi ki: fm26 patlamış heralde. gamepass laneti. ya da 1sn, patlayacak oyunları mı day one alıyorlar valla ben biraz baktım fena değil aslında sadece çok değişiklik var ama ayak uyduruyor bilen insan yinede. ama mouse'un geri tuşuylan sayfadan çıkılmama gibi buglar oluyor ona gıcık oldum misal.
Suark Mesaj tarihi: Kasım 5, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2025 progamer, 01.10.2025 21:44 tarihinde dedi ki: bu fiyata gamepass e vereceğime gider oyunu alırım oynacağım zaman. Seneye Haziran da mı ne doluyor benim Ultimate de. Ondan sonra bırakırım bende büyük ihtimal. X box konsolu batırdılar, gamepass'e döndüler. Şimdi onu da bozuyorlar. ben pc toplamaya gırıcem ya. işin kötüsü bf6 falan aldık burda
axedice Mesaj tarihi: Kasım 5, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2025 Benim de aralıkta bitiyormuş 45 liraya yaptığımız beleş abonelik. GFNde çalışmıyordu eskiden, onu bağlamaları güzel olmuş ultrada falan mis gibi oynanıyor, ama artık aylığı mı 400 lira? Yani 10 dolar bi para değil bi taraftan, ama genelde dandik oyunlar oluyor verdiğin parayı da çıkartmayabilir. Kararsızım yenilesem mi diye
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2025 ben şahsen bitene kadar oynayacağım kalkma zamanı en yakın olanları, sonra bir süre steam backloga dönerim. sonra istediğim birşey geldiği esnada yeniden açarım. gördüğüm kadarıyla zaten bize yıllık seçeneği vermiyorlar, aylık dışında seçenek göremedim. sadece aylıksa oynayacağım zaman aylık açarım. taahhütlü indirimli gibi bir seçenek yapsalar ya türk usulü lol. 1
axedice Mesaj tarihi: Kasım 5, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2025 Ahah evet mantıklı, ilgimi çeken bişi gelirse açarım üyeliği valla doğru diyorsun taahhüt yok bişi yok. 1
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 5, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2025 yapmayın abi ben öyle yaptım psn gamepass arası gezerim dedim auto yeniliyor unutuyorum hep gfsgs 1
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2025 ödüyosun sonra anında iptal ediyosun. bunu alışkanlık edinin plx. sistemin piçliğine kurban gitmeyin. 1
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2025 discord bedava 3 aylıktan otomatik ödemeye geçti sonra support ile kavga ettim, "bir daha geri vermeyiz ödemeyi ona göre ha" dediler, ben de "bir daha bedava discord tekliflerini kullanmam" dedim lol. onu da gp vermişti zaten, bir daha da kullanmadım öyle 3 aylık discordlar havaya gitti sonra.
knox Mesaj tarihi: Kasım 5, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2025 razzRaziel, 05.11.2025 17:50 tarihinde dedi ki: ödüyosun sonra anında iptal ediyosun. bunu alışkanlık edinin plx. sistemin piçliğine kurban gitmeyin. şu olaydan parayı vuruyorlar zaten.
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2025 bu su katılmamış moronlar GENE cod installation’ı bozmayı başardı. bir baktım internet kağnı gibi dedim ne yüklüyor baktım 325gb cod. yuh dedim ne bu, gitmiş kafasına göre bo7 parçalarını eklemiş. ulan eşşekler önce bir sorun. dedim neyse ok tickleri kaldırdım bo7’den sadece bo6 campaign ve mp kaldı ki onlar yüklüydü zaten. ok dedi düşündü sıfırdan 115gb yüklemeye karar verdi. ulan eşşek, zaten yüklüydü onlar nerene sakladın? ya bu işi ms mi yapıyor cod taşeronlarından biri mi yapıyor bilmiyorum ama büyük dayaklık ameleler kim yapıyorsa. bir tek bu oyunda bu sorun var ilk ve son defa, nasıl tekrar tekrar beceremezsiniz. geçen yıl da birebir aynısı olmuştu. o kadar milyar dolarlık şirketler 5 para etmez iş çıkarıyor cidden akıl alacak gibi değil. bo6 da gitti neyse bitirmemiştim ama uğurlar olsun. 1
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2025 ben de bo7'yi preload etmek istiyorum, base'i dün çektim 25gb falan. şimdi bo7'ye tıklıyorum oyun gibi bişeyler açıyor yükleme çıkartıyor falan kafasına göre. 100gb bişiler indirmeye başlıyor app'te, açıp bakıyorum download kısmına sadece call of duty yazıyor. sağ tık manage diyince sadece bo6'lar görünüyor. acaba ne indirecek. saçma sapan bişey.
Öne çıkan mesajlar