razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2025 fiyat iyiydi ama ben o kadar çok değerlendiremedim. hangi oyunu beklediysem buradan ya patladı ya da beğenmedim. son 1.5 senede 14 oyun oynamışım play history doğruysa. cod ww2, oyunu kurdum hack'lendi kaldırıldı lol. alters, sığ olduğu için çabuk sıktı. fallout'un mobil oyununun yarısı kadar gameplay'i yok, full süs. cities 2, hala yüklü canım çekerse diye ama hala üzüyor. aldattı, yapımcı terk etti. derin yaralar açtı. clair obscur, bi denedim çıktım. tes iv, denedim çıktım. commandos origins, nostalji sömürüsü dandik oyun. indy, 1080 ti'da açmadı lol. raytracing zorlayan ilk ve tek oyun heralde. ms 2024, önceki oyuna çok benzer, uçak görevleri baydı. metal slugs tactics, güzeldi bitirdiğim tek oyun heralde. frostpunk 2, nope biraz oynayıp kapadım. ilkini bitirmiştim ama ona da bayılmamıştım. expeditions, biraz oynayıp kapadım. güzel aslında da önceki oyunlardan sonra bayıyor. hellblade 2, sadece grafik. gameplay sıfır. manor lords, güzeldi ama oyunun çeyreği falandı, alpha testledik. nerdeyse sürenin yarısı böyle geçmiş bende. ilk yarısından da bi age of 4'ü çok oynadığımı hatırlıyorum. ha bi de nalet starfield var bitirdiğim. age of 4 iyiydi ama, onu da çok oynuyorum diye kaldırmıştım hehe.
progamer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2025 bu fiyata gamepass e vereceğime gider oyunu alırım oynacağım zaman. Seneye Haziran da mı ne doluyor benim Ultimate de. Ondan sonra bırakırım bende büyük ihtimal. X box konsolu batırdılar, gamepass'e döndüler. Şimdi onu da bozuyorlar. 1
knox Mesaj tarihi: Ekim 1, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2025 aptal adamlar ya... güzelim servisi öldürecekler.
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2025 (düzenlendi) Benim de 9 ay sonra bitiyor. Yenilemem bu saatten sonra. Bitince konsolu da satarım artık. Ekim 1, 2025 Deathblade tarafından düzenlendi
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 2, 2025 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 2, 2025 İptal ederim sanırım. ₺450 çok, ayrıca Xbox oyunu oynamayalı epey oluyor. Forza Motorsport açıyorum hala sürekli, ama onda %50 Steam indirimi varmış, satın alırım sanırım hazır indirimdeyken, hesabı aktarabiliyor muyum bakayım bir önce ama.
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 2, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2025 Lan ben hepi topu 3 oyun için gamepass tutuyodum.... Ben biraz cahiliyim. Şimdi FM 26'yı release date'inde oynayabilmek için aylık 440 liralık paketi mi almam gerekiyor yani?
reampage Mesaj tarihi: Ekim 2, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2025 450 tl ne lan 35lik istanblue 480 tl dalga mı geciosunuz.
Shadow Mesaj tarihi: Ekim 2, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2025 GERGE, 02.10.2025 10:07 tarihinde dedi ki: İptal ederim sanırım. ₺450 çok, ayrıca Xbox oyunu oynamayalı epey oluyor. Forza Motorsport açıyorum hala sürekli, ama onda %50 Steam indirimi varmış, satın alırım sanırım hazır indirimdeyken, hesabı aktarabiliyor muyum bakayım bir önce ama. manor lords'u falan da aldım steamden, sanırım gears tactics'i de alacam bu indirimde. sadece FM oynuyorum neredeyse GP'den. direk kapatacam yılbaşında valla
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 2, 2025 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 2, 2025 Yeni politika ile yazık etmişler hatta insanlar çok fazla iptale kalkıştığı için sayfaları çökmüş diye bir haber vardı.
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2025 tam bir kendi dünyasında yaşayan microsoft hamlesi. klasik.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2025 bu moron ms uwp ile bütün oyunları koruduğu için nvidia app oyunları görmüyor diye anlatmıştım, onu nvidia profile inspector ile bypass etmek mümkünmüş: rogue trader'a smooth motion ekleyebildim böylece, çalıştı. hogwarts'a da transformer modeli ekledim. neyse bunun da çözümü varmış çok şükür, yapanların eline sağlık. kahrol nutella. 1
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2025 https://www.ign.com/articles/microsoft-confirms-it-scrapped-the-xbox-game-pass-discount-on-all-games-and-dlc-purchases-gives-subscribers-more-rewards-points-instead https://www.ign.com/articles/microsoft-reportedly-testing-free-xbox-cloud-gaming-supported-by-ads-with-monthly-play-limits-announcement-and-launch-coming-soon adamlar cidden kendilerini sabote etmeye çalışıyor.
df Mesaj tarihi: Ekim 7, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2025 3-4 aydır oynamıyordum gamepassten bir şey. en son indiana jones oynamıştım sanırım. iptal edecektim zaten de üşeniyordum. şimdi girip ettim. böyle haberler üzerine daha iyi oldu. son olaylara tepki gibi olmuş oldu.
Norak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2025 gamepass departmanini da bir temizlerler yakinda artik kimse kalmaz, lel
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2025 EA'i araplar aldı diye depresyona girmiş olabilir Microsoft.
progamer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2025 Alıntı Available Today Supermarket Simulator (Cloud, Console, and PC) Game Pass Ultimate, Game Pass Premium, PC Game Pass Coming Soon Baldur's Gate and Baldur's Gate II: Enhanced Editions (PC) – October 9 Game Pass Ultimate, Game Pass Premium, PC Game Pass The Casting of Frank Stone (Cloud, PC, and Xbox Series X|S) – October 14 Game Pass Ultimate, Game Pass Premium, PC Game Pass Ball x Pit (Cloud, Console, and PC) – October 15 Game Pass Ultimate, PC Game Pass The Grinch: Christmas Adventures (Cloud, Console, and PC) – October 15 Game Pass Ultimate, Game Pass Premium, PC Game Pass Eternal Strands (Cloud, PC, and Xbox Series X|S) – October 15 Now with Game Pass Premium He Is Coming (Game Preview) (PC) – October 15 Now with Game Pass Premium Ninja Gaiden 2 Black (Cloud, PC, and Xbox Series X|S) – October 15 Now with Game Pass Premium Pax Dei (PC) – October 16 Game Pass Ultimate, Game Pass Premium, PC Game Pass Keeper (Cloud, PC, and Xbox Series X|S) – October 17 Game Pass Ultimate, PC Game Pass Evil West (Cloud, Console, and PC) – October 21 Game Pass Ultimate, Game Pass Premium, PC Game Pass Ninja Gaiden 4 (Cloud, PC, and Xbox Series X|S) – October 21 Game Pass Ultimate, PC Game Pass Alıntı Leaving October 15 Cocoon (Cloud, Console, and PC) Core Keeper (Cloud, Console, and PC) Teenage Mutant Ninja Turtles Mutants Unleashed (Cloud, Console, and PC) 1
Öne çıkan mesajlar