progamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2024 Leaving August 31 Atomic Heart (Cloud, Console, and PC) Guilty Gear -Strive- (Cloud, Console, and PC) NBA 2K24 (Cloud and Console) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2024 Birileri farklı bir basket oyunu yapsa da oynasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2024 Eylül ayında Xbox Game Pass'e eklenecek oyunlar Star Trucker - 3 Eylül Age of Mythology Retold - 4 Eylül Frostpunk 2 - 20 Eylül Ara: History Untold - 24 Eylül Xbox Game Pass'ten ayrılacak oyunlar Atomic Heart NBA 2K24 Guilty Gear- Strive 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2024 black ops 6 betası çıkmış. Gamepass için de early access koymuşlar. 66 gb boyutu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2024 tam mindfuck ya, yukarda 37gb diyor, altta 29 diyor. ama suggested demiş, ama ismi farklı olsa da aynı şeyler esasen. çıldırmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2024 Available Today Star Trucker (Cloud, Console, and PC) – September 3 Coming Soon Age of Mythology: Retold (Cloud, PC, and Xbox Series X|S) – September 4 Expeditions: A MudRunner Game (Cloud, Console, and PC) – September 5 Riders Republic (Cloud, Console, and PC) – September 11 Train Sim World 5 (Cloud, Console, and PC) – September 17 Leaving September 15 Ashes of Singularity: Escalation (PC) FIFA 23 (Cloud, Console, and PC) EA Play Payday 3 (Cloud, Console, and PC) Slime Rancher 2 (Cloud, Console, and PC) SpiderHeck (Cloud, Console, and PC) You Suck At Parking (Cloud, Console, and PC) 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2024 (düzenlendi) ay başında ayrılacaklar: Alıntı Gotham Knights (Cloud, Console, and PC) Let’s Build a Zoo (Cloud, Console, and PC) Loop Hero (Cloud, Console, and PC) My Time At Portia (Cloud, Console, and PC) PAW Patrol Grand Prix (Cloud, Console, and PC) Pheonix Wright: Ace Attorney Trilogy (Cloud, Console, and PC) The Walking Dead: The Complete First Season (PC) The Walking Dead: Season Two (PC) Valheim (Cloud, Console, and PC) gotham knights ve loop hero üzdü. Eylül 18, 2024 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2024 gençler delireceğim ya fifa gelmiş yükledim oynuyorum. FUT'a acayip sardım daha önce ne saçma şey diye geçiyordum ama çok keyifliymiş. Sarmak kötü oldu tabii zorluyorum şimdi ama garip problemlerim var. Acaba game pass sürümü olduğu için mi böyle oluyor? Moments'da geçemediğim yerler var mesela plase şut çek ve gol at diyor. Gol atıyorum tikliyor ama plase şutu asla kabul etmiyor. Yıldız kazanamıyorum. Böyle 1-2 tane daha şey var Yine moments kısmında star gallery var bende sadece 2 gold package çıkıyor R1 ile diğer paketler de çıkıyormuş ancak bende öyle bir şey gözükmüyor? bu hataları nette arıyorum 1-2 kişi yaşamış ancak açıklayıcı cevap yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2024 (düzenlendi) @bLackcha0s 60* var star gallery sonunda ultimate pack veya rare players pack - RB yapman lazım moments'da bug yok ben tamamladım, sadece ultimate 88 rating kaldı FUT için para yapmak istiyorsan Marquee Matchups var onları yap, her hafta derbi tarzı: https://www.futbin.com/25/squad-building-challenges/ALL/64 onun dışında para verme zaten div 3-4 max. gideceğin yer takım çok farketmiyor, uzun vadede ztn ortalama olman gereken yere geliyorsun Rivals max reward : 15 win (ben div 4'teyim mesela, genelde berabere bitiyor maçlar) o biraz zor oluyor kendi seviyendeki elemanlara denk gelince Ekim 13, 2024 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2024 (düzenlendi) en kolay haftalık "squad battle" tamamla (12+2 maç) güzel bir takım yaparsın kısa sürede (( https://www.futbin.com/25/squad/576868 ++ olan style'lara odaklanman lazım en azından her pozisyonda + eleman oynat benim kadro mesela: (neymar'ı almadım sadece hepsi objective vs. aldığım McMan. + Rui Costa ---> ama hiç gerek yok) Ekim 13, 2024 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2024 Yok abi star Gallery de bende rb falan gözükmüyor 2 paket var ikisi de altın başka ne bir paket ne de sayfa var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2024 bLackcha0s, 13.10.2024 17:22 tarihinde dedi ki: Yok abi star Gallery de bende rb falan gözükmüyor 2 paket var ikisi de altın başka ne bir paket ne de sayfa var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2024 ya bu tales of arise kalkmadan oynanayım dedim ama açılırken gamepass profilini sorduğu noktada "seni xbox live'a bağlayamıyoruz" deyip tıkanıyor öyle. net'te araştırdım, 50 çeşit live services repair, xbox app reset vs olaylarını yaptım ama işe yaramadı. ms live chat'e bağlandım, dönüp dolaştı "bandai namco'ya sor oyun bug'ı başka oyunlarda olmuyorsa" dedi lmao. hakikaten ucuza almış olmasam tam bir çöp servis windows store. rahat 4-5 harcadım, 50gb'ı 2 kere reinstall ettim. "korsan servis sorunudur" sözünün kanıtı resmen. bir de oyuna para vermiş olsaydım yani tam gg. aklınıza gelen çözüm var mı? "microsoft.game dosyasını sil" demişler ama bende işe yaramadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2024 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2024 Çıktığı gibi Steam'den almıştım onu. Çok güzel oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2024 Allah kahretsin seni microsoft, beceriksiz adamlar: bir sürü insanda aynı sorun, bakalım ne halt yediler bu sefer. Alıntı It's an issue on xbox part I spoke to them they are trying to resolve this and said to wit 24 to 72hrs Alıntı STILL DOING IT, IT ONLY DOES IT WITH GAMES YOU HAVENT PLAYED ALREADY AND HAVE TO SIGN IN AT THE BEGINNING Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2024 sabah xbox'ta sıkıntı yoktu benim ama pc'de denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2024 https://answers.microsoft.com/en-us/xbox/forum/all/error-code-0x87dd002a/208b0668-71d9-4c27-88ca-e69c8621c61b şurada yazanı yaptım birebir, düzeldi. gerçekten oyun oynamayı kolaylaştırması gereken bir sistemin uzmanlık seviyesinde müdahale istemesi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2024 dead island 2'yi az daha alıyordum geçen ay, bir demir irade zaferi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2024 zombiler çok canlı, alın oynayın vurun her yerlerine 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 (düzenlendi) çıkmış black ops 6. campaign + multi 81 gb ye geliyo Ekim 25, 2024 progamer tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 yok ben hiç indirmicem bile. betasını oynamıştım hoplama yatma olayını da sevmemiştim. saçma sapan menüleri her açtığımda sinirimi bozuyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 mw3 update etmişti geçen, meğer yüklemiş bile sormadan campaign hariç. neyse campaign ve zombileri indirip bir oynarım sonra en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 stalker 2 ye 1 aydan az kaldı. o bi süre götürür gamepass i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2024 Bu yeni blackopsun campaign nasıl oynayan oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar