progamer Mesaj tarihi: Mart 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2024 bu Diablo güzel bir oyuna benziyor gelsin deneyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2024 "gelir mi gelmez mi" tartışmasına son nokta konmuş oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2024 yarım milyon tıklama gider valla ona, mousuma yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2024 kalofu da bekliyoruz, zaten son oyun da patladı bi koyuversinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2024 bi gün yine gamepass'te oyun oynuyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2024 her gün manual kontrol ediyorum her gün xbox live experience update var. neye lazımsa artık her gün istisnasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 gelmiş diablo 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 battlenet dl serverlar ölmüş, 10kb ile falan indiriyor kek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2024 17 Nisan - Orc's Must Die! 3 18 Nisan - EA Sports NHL 24 23 Nisan - Euyiden Chronicle - Hundred Heroes 25 Nisan - Another's Crab - Treasure 26 Nisan - Manor Lords 30 Nisan - Have A Nice Death 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2024 nvida bile boostluyor oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2024 vaat ettiklerinin yarısını yapabilirse bile efsane olur, üstelik indie. acaba steamde kaç kuruş olacak, ileride alırız belki GPden kalkma durumunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2024 oo manor lords lesgoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2024 oyunun demosunu oynamıştım. yada alpha hatırlamıyorum. stronghold'dan beklediğim oyun olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Dün izledim biraz manor lords. Güzel gözüküyordu baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2024 Chants of Sennaar (Cloud, Console, and PC) – May 15 EA Sports NHL 24 (Cloud) EA Play – May 16 Immortals of Aveum (Cloud, PC, and Xbox Series X|S) EA Play – May 16 Senua’s Saga: Hellblade II (Cloud, PC, and Xbox Series X|S) – May 21 Galacticare (Cloud, PC, Xbox Series X|S) – May 23 Hauntii (Cloud, Console, and PC) – May 23 Moving Out 2 (Cloud, Console, and PC) – May 28 Humanity (Cloud, Console, and PC) – May 30 Lords of the Fallen (Cloud, PC, and Xbox Series X|S) – May 30 Firework (PC) – June 4 Rolling Hills (Cloud, Console, and PC) – June 4 Leaving May 31 Chicory: A Colorful Tale (Cloud, Console, and PC) Farworld Pioneers (Cloud, Console, and PC) JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Battle (Cloud, Console, and PC) Pac-man Museum Plus (Cloud, Console, and PC) Little Witch in the Woods (Cloud, Console, and PC) Railway Empire II (Cloud, Console, and PC) 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2024 sonunda hellblade geliyor ya, epey heyecanlıyım. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2024 aynen ben de uzun zamandır bekliyorum manyak senuamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2024 senua'nın gameplay'i yine bok gibi olacak büyük ihtimalle ama hayırlısı sdfhg onun dışında şu chants of sennaar çok iyi diyorlardı, onu merak ediyordum bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2024 Chants of Sennaar son dönemin yaratıcı adventure oyunlarından, babil kulesi benzeri bir yerde konuşulan dili çözerek ilerliyoruz. Oyunun bana göre en büyük eksisi ana konu sürükleyici değil. Oyunun kendisi hariç bitirme motivasyonu vermiyor oyuncuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2024 https://news.xbox.com/en-us/2024/05/28/play-call-of-duty-black-ops-6-day-one-game-pass/ Black Ops 6, day one geliyormuş gamepass e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2024 gp'yi zamlayıp ödüllü stüdyo kapatacaklarsa geri alsınlar, cod alacak olan alıyor zaten. bedava ve ekstra bir gıda diyordum ama öyle değilmiş meğer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2024 yalan yok ben bayadır bekliyodum. ama kesin patlaktır ondan getiriyolardır, bakalım çıkışta ne rezillikler dönecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2024 (düzenlendi) ya bu microsoft harbi beyinsiz adamlar. avast false positive verdi isonzo.exe için (başka gamepass oyunlarında da oldu artık ne yapıyorsa satya nutella bu exelere) diye karantinaya attı, karantiadan çıkarıp geri koydum ama gamepass çalıştırmayı reddedip verify istedi. yapınca da bütün oyunu silip baştan yüklemeye çalıştı. kapatsın gitsin ms yani yazılım nedir anlamayı bırakmış bu şirket yıllar önce. oyunu üçüncü kere yüklemem gerekti ama değdi neyse ki, hell let loose taş yesin. düzgün ww shooter oynayabildim. Haziran 14, 2024 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2024 My Time at Sandrock (Cloud, Console, and PC) – June 19 Keplerth (PC) – June 20 EA Sports FC 24 (Cloud, Console, and PC) EA Play – June 25 SteamWorld Dig (Cloud and Console) – June 26 SteamWorld Dig 2 (Console and PC) – June 26 Robin Hood – Sherwood Builders (Cloud, PC, and Xbox Series X|S) – June 27 bugün Still Wakes the Deep eklemiş bir de. Leaving June 30 FIFA 22 (Console and PC) F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch (Cloud, Console, and PC) Stranded Deep (Cloud, Console, and PC) Story of Seasons: Friends of Mineral Town (Cloud, Console, and PC) Sword and Fairy Together Forever (Cloud, Console, and PC) Leaving July 5 Cricket 22 (Cloud, Console, and PC) 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar