Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2023 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2023 GRID arcade oyuncularına önerebilirim. Olabilecek en arcade simcade olmayı becerip bunu iyi beceren nadir oyunlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2023 ya ea play gp'ye dahil değil mi, nasıl kaldırıyorlar ki ea play'deki oyunları? ne esprisi kaldı o zaman ea play olmasının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Kasım 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2023 starfield falan kalkmasın da daha indirmedim bile sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2023 Sam, 14.11.2023 17:39 tarihinde dedi ki: ya ea play gp'ye dahil değil mi, nasıl kaldırıyorlar ki ea play'deki oyunları? ne esprisi kaldı o zaman ea play olmasının. ea serverları kapıyormuş onların. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2023 Amazondan Xbox için kol aldım bir ay PC game pass kodu çıktı içinden. Sanırım ultimate için ise yaramıyor. Kullanırım diyen varsa mesaj atsın vereyim. Aile ile oynanabilecek keyifli oyunlar neler var gamepass'de? 6-10 yaş çocuk için de uygun olması lazım şiddet falan olmayan. Varsa bildiğiniz çok iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2023 deadwoll, 01.11.2023 18:44 tarihinde dedi ki: Ben her seyin fiyatindan bir sifir atip fiyatini bunyeme oyle yediriyorum. Tavsiye ederim. Ote yandan su devirde genc olanlara cok uzuluyorum. Oyundu, gamepass’ti luks isler. Cogu ogrencimin eski dahi olsa bir laptop/desktop’i yok. Bugun tip fakultesinde okurken yari zamanli ayni fakultede temizlikcilik yapan iki ogrencinin haberi vardi. Benim zamanimda okurken calisanlar genellikle para harcamayi seven, araba parasi biriktiren insanlardi. Hele tip ogrencisinin nobet tutmak haric baska bir is yapmasi gerekmezdi, yedi ceddi cebine harclik koyardi, her yerden burs yagardi. Simdi cocuklar yari zamanli calisiyoruz ailelerimize pra yolluyoruz diyorlar. Olm bende seninle ayni zamanda okumusumdur sanki. Gunde 2 kandil simidi bir poacayla hayatta kalmaya calisiyodum. 3.75 ortalamayla burs flnda vermedi ADD disinda kimse. Arkadaslar uyuduktan sonra onlarin kitaplariyla calisiyodum. Senin cevren zengin olmasin? :$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2023 ahmedinejad, 23.11.2023 20:59 tarihinde dedi ki: Aile ile oynanabilecek keyifli oyunlar neler var gamepass'de? 6-10 yaş çocuk için de uygun olması lazım şiddet falan olmayan. Varsa bildiğiniz çok iyi olur. It Takes Two var baya keyifli co-op. Biri koldan biri klavyeden oynar. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2023 ahmedinejad, 23.11.2023 20:59 tarihinde dedi ki: Amazondan Xbox için kol aldım bir ay PC game pass kodu çıktı içinden. Sanırım ultimate için ise yaramıyor. Kullanırım diyen varsa mesaj atsın vereyim. Aile ile oynanabilecek keyifli oyunlar neler var gamepass'de? 6-10 yaş çocuk için de uygun olması lazım şiddet falan olmayan. Varsa bildiğiniz çok iyi olur. gamepass'te var mı bilmiyorum ama unrailed ve overcooked tarzı co-op parti oyunlarına bakabilirsin. co-op diye filtreleme vardı sanki game pass'te. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 cicibeybe, 23.11.2023 21:25 tarihinde dedi ki: Olm bende seninle ayni zamanda okumusumdur sanki. Gunde 2 kandil simidi bir poacayla hayatta kalmaya calisiyodum. 3.75 ortalamayla burs flnda vermedi ADD disinda kimse. Arkadaslar uyuduktan sonra onlarin kitaplariyla calisiyodum. Senin cevren zengin olmasin? :$ abi cevremde zenginler de fakirler de vardi da ben babamdan sadece okula gittigim gunler harclik aliyordum mesela, o harcliktan biriktirdiklerimlr zengin arkadaslarima ayak uyduruyordum bir sekilde. Ha onlar da aileleri zengin diye para yakan adamlar degildi. Acma pahali diye almaktan vazgecip pastaneden cikan fabrikator cocugu en yakin arkadasimdir mesela liseden dkfk. Bir de ben Istanbul’da ailemin evine 15 dk mesafede bir fakultede okudum. O onemli bir faktor. Ote yandan sen ben diye bakarsak oransal degisimi kaciririz. Sinif arkadaslarim arasinda gunde iki ogun yemekhane yemegiyle yasayan, peceteye ekmek sarip eve goturenler yok degildi ama su an senin ya da o arkadaslarimin yasadiklarini yasayan, hatta evine para gondermek zorunda kalanlarin sayisi cok daha fazla. Bir de gelir adaletsizligi iyice ayyuga ciktigi icin daha cok dikkat cekiyor bu durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 remnant 2'yi yükledim ama dlss yok, reddit'e bakınca kimsede çalışmadığını okudum. ve bu oyun için "upscaler'ları düşünerek yaptık" demişlerdi. cidden çöp şirket ms ya, bu kaçıncı defa. kapadım oyunu, eklerlerse bakarım daha açılış cutscene 30fps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 Ms? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 Ne ilgisi var abi? Oyun Gearbox'un, Gearbox Embracer'ın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 Gamepasse her gelene ms gözüyle bakmaya başladı sam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 ilgisi şu, xbox’ta dlss olmadığından oyunlar sadece fsr ile geliyormuş. sonradan developer zahmet edip rar dlss eklerse ne ala. remnant’ı yapanlar ekleyeceklerini söylemiş, bakalım. texas chainsaw’a koymadılar mesela, steam’de var. ms gamepass’e xbox sürümünü veriyor oyunların anlaşılan. geciken yamalarda da gördük bunu kaç kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 Onun Microsoft ile ilgisi yok, developer istediği versiyonu yüklüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 (düzenlendi) Ne kadar doğrudur bilmiyorum fakat redditde okuduğum bir yoruma göre PC Gamepass versiyonu için bir WinSDK diye birşey varmış. Onun da içerisinde şimdi bile DLSS desteği yokmuş. Geliştirdikleri PC versiyonunda DLSS olsa bile tekrardan gamepass uyumlu farklı bir pc sürümüne ayrıca DLSS uydurmak zorundalarmış. Bu yüzden uğraşan ekliyor uğraşmayan DLSS siz yayınlıyormuş. Bu doğru ise Microsoft da developer kadar sövülmeyi hakediyor gamepass için adam akıllı PC versiyonu desteği sunmadıkları için. Kasım 30, 2023 AmoRPHouS tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2023 (düzenlendi) dlss istio sen vercen 50 dolar Aralık 1, 2023 reampage tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2023 We are aware of an issue that we are actively looking into: DLSS is not currently available on PC Game Pass version of the game. Also FSR and XeSS are not working correctly either. We are working to get this fixed as quickly as possible. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2023 AmoRPHouS, 1.12.2023 02:51 tarihinde dedi ki: Bu doğru ise Microsoft da developer kadar sövülmeyi hakediyor gamepass için adam akıllı PC versiyonu desteği sunmadıkları için. Bence “kadar” degil, en basta MS sovulmelik. Devler opsiyonel. Dlss ilk degil, uyguladiklari ekstra seyler yuzunden kac defa boyle crippled oyunla karsilastik. Updateler gecikir, featurelar gec gelir/gelmez. 3rd party mod lar yuklenemez/100 takla attirir. Save leri almak istersin farkli save mekanizmasi olur corrupt oldugu icin calismaz. Hepsini gorduk gamepass sagolsun. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2023 gamepass i normalde para vermeyeceğim çerezlik oyunları denemek için kullanıyorum ben. çok vakit veya emek vereceğim oyunlarda bulaşmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2023 cloud gaming e artik k/b destegi getirin lan yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2023 remnant2'yi bugün fixlemişler. gerçi steam ile crossplay yokmuş, ms ne zaman xbox network ile steam network'ü bağlayabilen bir çerçeve hazırlayacak acaba. bu direkt ms'in sorunu çünkü epic bile yaptı bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2024 Alıntı Son dönemde oyuncuların en büyük kalesi niteliğinde olan Xbox Game Pass, yepyeni yapımlar ile güncellenmeye devam ediyor. Dolayısıyla sürekli olarak gelişen bir kütüphane ile yüzlerce oyuna erişim sağlayabiliyorsunuz. Peki Xbox Game Pass kütüphanesine 2024 yılında eklenecek yeni oyunlar neler? İşte doğrulanan oyunlar... 2024’te Xbox Game Pass’e eklenecek oyunlar belli oldu Paylaşılan listeye göre, 2024 yılında Xbox Game Pass eklenecek 30'dan fazla oyun bulunuyor. Kesin olarak eklenecek oyunlar listesine baktığımızda, Persona 3 Reload, Cities Skylines 2 (Xbox Series), Ark 2 ve S.T.A.L.K.E.R 2: Heart of Chornobyl gibi büyük yapımlar ile karşılaşıyoruz. Listede yer alan tüm oyunlar ise şu şekilde; 18 Ocak- Turnip Boy Robs a Bank 25 Ocak - Go Mecha Ball 2 Şubat - Persona 3 Reload 15 Şubat - Plate Up 22 Şubat - Open Roads Mart 2024 - Lightyear Frontier 26 Nisan - Manor Lords 24 Nisan - Eiyuden Chronicle Hundred Heroes Harold Halibut – 2024 başlarında Cities Skylines 2 – İlkbahar Still Wakes the Deep – İlkbahar Botany Manor – 2024 ilk çeyrek Another Crab’s Treasure – 2024 ilk çeyrek Little Kitty Big City – 2024 ilk çeyrek Sopa – 2024’ün ikinci çeyreği içerisinde Dead Static Drive – 2024 üçüncü çeyrek Vapor World Over the Mind – 2024 son çeyrek Ark 2 – 2024 son çeyrek S.T.A.L.K.E.R 2: Heart of Chornobyl Towerborne Ghostbike Bounty Star Ara: History Untold Commandos: Origins Ereban: Shadow Legacy Pigeon Simulator REPLACED 33 Immortals Avowed Dungeons of Hinterberg Magical Delicacy Senua’s Saga: Hellblade II Microsoft Flight Simulator 2024 Galacticare Flintlock The Siege of Dawn Ayrıca Xbox Game Pass’e eklenecek oyunlar bunlarla sınırlı kalmayacak. Kütüphaneye eklenecek muhtemel yapımlar da bulunuyor. Üstelik Activision Blizzard yapımlarını da unutmamak gerek. Ancak bu oyunların detayları henüz açıklanmadı. İşte Xbox Game Pass'e eklenecek muhtemel oyunlar; Neon White Clockwork Revolution South of Midnight Kunitsu-Gami: Path of the Goddess Hollow Knight: Silksong ROUTINE She Dreams Elsewhere Age of Mythology: Retold (PC) Contraband Fable State of Decay 3 The Outer Worlds 2 Everwild Perfect Dark Way to the Woods to a T Citizen Sleeper 2: Starward Vectr Bushiden Harmonium the Musical Nirvana Noir https://gg.deals/subscription-news/the-list-of-all-games-coming-to-game-pass/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2024 Xbox Game Pass kütüphanesine bu ay eklenecek oyunlar belli oldu. Close To the Sun Hel Let Loose Assassin's Creed Valhalla Figment Super Mega Baseball 4 We Happy Few Resident Evil 2 Those Who Remain Oyunlar 3-16 Ocak tarihleri arasında Game Pass kütüphanesine eklenecek. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2024 Valhalla güzel oyun. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar