Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game Pass PC Konusu

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...

Amazondan Xbox için kol aldım bir ay PC game pass kodu çıktı içinden. Sanırım ultimate için ise yaramıyor. Kullanırım diyen varsa mesaj atsın vereyim. 

Aile ile oynanabilecek keyifli oyunlar neler var gamepass'de? 6-10 yaş çocuk için de uygun olması lazım şiddet falan olmayan. Varsa bildiğiniz çok iyi olur. 

Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll, 01.11.2023 18:44 tarihinde dedi ki:

Ben her seyin fiyatindan bir sifir atip fiyatini bunyeme oyle yediriyorum. Tavsiye ederim.

Ote yandan su devirde genc olanlara cok uzuluyorum. Oyundu, gamepass’ti luks isler. Cogu ogrencimin eski dahi olsa bir laptop/desktop’i yok.

Bugun tip fakultesinde okurken yari zamanli ayni fakultede temizlikcilik yapan iki ogrencinin haberi vardi. Benim zamanimda okurken calisanlar genellikle para harcamayi seven, araba parasi biriktiren insanlardi. Hele tip ogrencisinin nobet tutmak haric baska bir is yapmasi gerekmezdi, yedi ceddi cebine harclik koyardi, her yerden burs yagardi. Simdi cocuklar yari zamanli calisiyoruz ailelerimize pra yolluyoruz diyorlar. 

Olm bende seninle ayni zamanda okumusumdur sanki. Gunde 2 kandil simidi bir poacayla hayatta kalmaya calisiyodum. 3.75 ortalamayla burs flnda vermedi ADD disinda kimse. Arkadaslar uyuduktan sonra onlarin kitaplariyla calisiyodum. 

Senin cevren zengin olmasin? :$

Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad, 23.11.2023 20:59 tarihinde dedi ki:

Amazondan Xbox için kol aldım bir ay PC game pass kodu çıktı içinden. Sanırım ultimate için ise yaramıyor. Kullanırım diyen varsa mesaj atsın vereyim. 

Aile ile oynanabilecek keyifli oyunlar neler var gamepass'de? 6-10 yaş çocuk için de uygun olması lazım şiddet falan olmayan. Varsa bildiğiniz çok iyi olur. 

gamepass'te var mı bilmiyorum ama unrailed ve overcooked tarzı co-op parti oyunlarına bakabilirsin. co-op diye filtreleme vardı sanki game pass'te.

• Like 1
Sosyal ağlarda paylaş

cicibeybe, 23.11.2023 21:25 tarihinde dedi ki:

Olm bende seninle ayni zamanda okumusumdur sanki. Gunde 2 kandil simidi bir poacayla hayatta kalmaya calisiyodum. 3.75 ortalamayla burs flnda vermedi ADD disinda kimse. Arkadaslar uyuduktan sonra onlarin kitaplariyla calisiyodum. 

Senin cevren zengin olmasin? :$

abi cevremde zenginler de fakirler de vardi da ben babamdan sadece okula gittigim gunler harclik aliyordum mesela, o harcliktan biriktirdiklerimlr zengin arkadaslarima ayak uyduruyordum bir sekilde. Ha onlar da aileleri zengin diye para yakan adamlar degildi. Acma pahali diye almaktan vazgecip pastaneden cikan fabrikator cocugu en yakin arkadasimdir mesela liseden dkfk.

Bir de ben Istanbul’da ailemin evine 15 dk mesafede bir fakultede okudum. O onemli bir faktor.

Ote yandan sen ben diye bakarsak oransal degisimi kaciririz. Sinif arkadaslarim arasinda gunde iki ogun yemekhane yemegiyle yasayan, peceteye ekmek sarip eve goturenler yok degildi ama su an senin ya da o arkadaslarimin yasadiklarini yasayan, hatta evine para gondermek zorunda kalanlarin sayisi cok daha fazla. Bir de gelir adaletsizligi iyice ayyuga ciktigi icin daha cok dikkat cekiyor bu durum.

Sosyal ağlarda paylaş

remnant 2'yi yükledim ama dlss yok, reddit'e bakınca kimsede çalışmadığını okudum. ve bu oyun için "upscaler'ları düşünerek yaptık" demişlerdi. cidden çöp şirket ms ya, bu kaçıncı defa. kapadım oyunu, eklerlerse bakarım daha açılış cutscene 30fps.

Sosyal ağlarda paylaş

ilgisi şu, xbox’ta dlss olmadığından oyunlar sadece fsr ile geliyormuş. sonradan developer zahmet edip rar dlss eklerse ne ala. remnant’ı yapanlar ekleyeceklerini söylemiş, bakalım. texas chainsaw’a koymadılar mesela, steam’de var. ms gamepass’e xbox sürümünü veriyor oyunların anlaşılan. geciken yamalarda da gördük bunu kaç kere.

Sosyal ağlarda paylaş

Ne kadar doğrudur bilmiyorum fakat redditde okuduğum bir yoruma göre PC Gamepass versiyonu için bir WinSDK diye birşey varmış. Onun da içerisinde şimdi bile DLSS desteği yokmuş. Geliştirdikleri PC versiyonunda DLSS olsa bile tekrardan gamepass uyumlu farklı bir pc sürümüne ayrıca DLSS uydurmak zorundalarmış. Bu yüzden uğraşan ekliyor uğraşmayan DLSS siz yayınlıyormuş. 

Bu doğru ise Microsoft da developer kadar sövülmeyi hakediyor gamepass için adam akıllı PC versiyonu desteği sunmadıkları için.

AmoRPHouS tarafından düzenlendi
  • Tesekkurler 1
Sosyal ağlarda paylaş

AmoRPHouS, 1.12.2023 02:51 tarihinde dedi ki:

Bu doğru ise Microsoft da developer kadar sövülmeyi hakediyor gamepass için adam akıllı PC versiyonu desteği sunmadıkları için.

Bence “kadar” degil, en basta MS sovulmelik. Devler opsiyonel. 

Dlss ilk degil, uyguladiklari ekstra seyler yuzunden kac defa boyle crippled oyunla karsilastik. Updateler gecikir, featurelar gec gelir/gelmez. 3rd party mod lar yuklenemez/100 takla attirir. Save leri almak istersin farkli save mekanizmasi olur corrupt oldugu icin calismaz. Hepsini gorduk gamepass sagolsun.

• Like 1
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...

edee666f1ce71d9566e4bf6610e9de42.jpg

Alıntı

Son dönemde oyuncuların en büyük kalesi niteliğinde olan Xbox Game Pass, yepyeni yapımlar ile güncellenmeye devam ediyor. Dolayısıyla sürekli olarak gelişen bir kütüphane ile yüzlerce oyuna erişim sağlayabiliyorsunuz. Peki Xbox Game Pass kütüphanesine 2024 yılında eklenecek yeni oyunlar neler? İşte doğrulanan oyunlar...

2024’te Xbox Game Pass’e eklenecek oyunlar belli oldu

Paylaşılan listeye göre, 2024 yılında Xbox Game Pass eklenecek 30'dan fazla oyun bulunuyor. Kesin olarak eklenecek oyunlar listesine baktığımızda, Persona 3 Reload, Cities Skylines 2 (Xbox Series), Ark 2 ve S.T.A.L.K.E.R 2: Heart of Chornobyl gibi büyük yapımlar ile karşılaşıyoruz. Listede yer alan tüm oyunlar ise şu şekilde;

18 Ocak- Turnip Boy Robs a Bank

25 Ocak - Go Mecha Ball

2 Şubat - Persona 3 Reload 

15 Şubat - Plate Up

22 Şubat - Open Roads

Mart 2024 - Lightyear Frontier

26 Nisan - Manor Lords

24 Nisan - Eiyuden Chronicle Hundred Heroes

Harold Halibut – 2024 başlarında

Cities Skylines 2 – İlkbahar

Still Wakes the Deep – İlkbahar

Botany Manor – 2024 ilk çeyrek

Another Crab’s Treasure – 2024 ilk çeyrek

Little Kitty Big City – 2024 ilk çeyrek

Sopa – 2024’ün ikinci çeyreği içerisinde

Dead Static Drive – 2024 üçüncü çeyrek

Vapor World Over the Mind – 2024 son çeyrek

Ark 2 – 2024 son çeyrek

S.T.A.L.K.E.R 2: Heart of Chornobyl

Towerborne

Ghostbike

Bounty Star

Ara: History Untold

Commandos: Origins

Ereban: Shadow Legacy

Pigeon Simulator

REPLACED

33 Immortals

Avowed

Dungeons of Hinterberg

Magical Delicacy

Senua’s Saga: Hellblade II

Microsoft Flight Simulator 2024

Galacticare

Flintlock The Siege of Dawn

Ayrıca Xbox Game Pass’e eklenecek oyunlar bunlarla sınırlı kalmayacak. Kütüphaneye eklenecek muhtemel yapımlar da bulunuyor. Üstelik Activision Blizzard yapımlarını da unutmamak gerek. Ancak bu oyunların detayları henüz açıklanmadı. İşte Xbox Game Pass'e eklenecek muhtemel oyunlar; 

Neon White

Clockwork Revolution

South of Midnight

Kunitsu-Gami: Path of the Goddess

Hollow Knight: Silksong

ROUTINE

She Dreams Elsewhere

Age of Mythology: Retold (PC)

Contraband

Fable

State of Decay 3

The Outer Worlds 2

Everwild

Perfect Dark

Way to the Woods

to a T

Citizen Sleeper 2: Starward Vectr

Bushiden

Harmonium the Musical

Nirvana Noir

https://gg.deals/subscription-news/the-list-of-all-games-coming-to-game-pass/

Sosyal ağlarda paylaş

Xbox Game Pass kütüphanesine bu ay eklenecek oyunlar belli oldu. 

Close To the Sun

Hel Let Loose

Assassin's Creed Valhalla

Figment

Super Mega Baseball 4

We Happy Few

Resident Evil 2

Those Who Remain

Oyunlar 3-16 Ocak tarihleri arasında Game Pass kütüphanesine eklenecek.

• Like 1
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...