Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 11 saat önce, Cokomantis dedi ki: bütün hero'lar açık mı geliyormuş peki riot oyunları? hepsi açık geliyorun ötesinde. yeni çıkan herolar da anında açık gelcekmiş. kek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 @xunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 (düzenlendi) neyse hallettim sorunu, ben de bir üyelik batağına batayım. gaben affetsin. Temmuz 1, 2022 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 hehe yürü be Sam amcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2022 After months of rumors, Microsoft is starting to test an Xbox Game Pass Ultimate family plan in the wild. Xbox Insiders in Colombia and Ireland can try out the new offering, which allows them to add up to four other people to their plan, as long as they're in the same country. Those folks will get access to all the benefits of Game Pass Ultimate, including a library of hundreds of titles for console, PC and cloud gaming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2022 Yapılıyordu aslında Microsoft Family ile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2022 expeditions rome gelmiş bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2022 17.10 haftası güzel olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2022 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2022 Daha ilk Plague Tale'i oynamadım. Yükleyeyim bari. Asıl gün ama 21.10. Scorn'u boşver, Persona 5 geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2022 3 saat önce, GERGE dedi ki: Persona 5 geliyor. wut srsly? strikers değil di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2022 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2022 vay canına! cidden şunun olacağını geçen yıl bile düşünemezdim. pc'ye gelmekle kalmadı, bir de ms game pass. bugünleri de gördük. bunun üstüne de bu haber tam gider o halde: https://www.gamespot.com/articles/microsoft-claims-sony-pays-blocking-rights-to-stop-games-appearing-on-game-pass/1100-6506362/?ftag=NLS-04-10aaa1d Alıntı Microsoft Claims Sony Pays "Blocking Rights" To Stop Games Appearing On Game Pass Microsoft alleges that Sony is looking to prevent developers from making Game Pass deals. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 vay be. 5'in konsolda suyunu çıkarmıştım. 4'ü de almadım bekletiyordum, game pass'le bir tadına bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 On 11.08.2022 at 13:34, Sam dedi ki: expeditions rome gelmiş bugün. conquistador daha 6 ay önce oynadım çok iyi oyundu. vikings başladım sonra sarmadı, oyunu çok değiştirmişler, rome'a da o yüzden çok heveslenmedim. rome nasıl acaba oynayıp bu üçünü karşılaştırabilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 21 saat önce, GERGE dedi ki: Daha ilk Plague Tale'i oynamadım. Yükleyeyim bari. Asıl gün ama 21.10. Scorn'u boşver, Persona 5 geliyor. evet plague tale yenisi bekliyorum çok oldu duyuralı game pass'e gelecek diye. ilk oyun geçtiği dönem güzel, çok kimsenin elini sürmediği bi tarihte coğrafyada geçiyor, gameplay biraz clunky sonlara doğru da biraz rush'lamışlar oyunu ama güzeldi. bu oyunda çok çok daha iyi olabilir, fragmanı çok açmadı gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 plague tale kısa ama çok güzel bir oyundu. Umarım çocuk biraz daha az mızmızlanır zira beni tek ayar eden kısım oydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 Baslamaya useniyorum Hadi beni gaza getiren bisyler yazinda basliym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 Game pass alınabiliyormu halen 2 senelik bittimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 benim bildiğim bir değişiklik yok, fiyat dahil her şey aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 120ye 6 aylık gold alıyorsun ondan da 6 tane alıyorsun üzerine 1 ay ultimate çakıp 3 yıl ultimate yapıyorsun. 2023 ocak gibi bu fiyatlar güncellenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 3 saat önce, cicibeybe dedi ki: Baslamaya useniyorum Hadi beni gaza getiren bisyler yazinda basliym. plague tale oynamayan adam değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 8 dakika önce, Silphatos dedi ki: 120ye 6 aylık gold alıyorsun ondan da 6 tane alıyorsun üzerine 1 ay ultimate çakıp 3 yıl ultimate yapıyorsun. 2023 ocak gibi bu fiyatlar güncellenir. bunu nası yapıyoruz la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 ms storea gir windowsta gold diye arat, direkt seçeneklerde 6 aylık yok max 3 aylık var ama aşağıda hediye kutusuna bas oradan gift olarak 6 aylık çıkıyor, bun kodlardan istediğin kadar al (max gp 3 yıl oluyor o yüzden 6 taneden fazla alma), tümünü yükle hesaba 3 yıl gold olacak, en son basamak 1 aylık gp ultimate alıp bunu gp ultimate e upgrade ediyosun. bunları yapmadan önce hesabında hiçbir gp üyeliği olmaması lazım o önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 bunları yaparken patlarsanız sorumluluk almam, daha önce patlayan oldu burda dikatli yapın asdasd konsolun olmadan elinde 3 yıllık işe yaramayacak goldla kalırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 hesapta hiç bir gp üyeliği olmaması derken, hiç üye olmamış mı olacak yoksa bu ay iptal edip bi daha ki ay bunu yapabilio muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar