mokoko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 (düzenlendi) https://www.gazeteduvar.com.tr/thodexin-patronu-kacti-mi-haber-1520047 tayland'a kaçtı diyorlar. tüm sistemler bi anda kapanıp, erişim kesilmiş. millet polisle falan şirketin binasına gitmiş kimse yok tabi. herif de sosyal medyaları falan kapamış, yokolmuş. https://www.haberturk.com/cumhuriyet-tarihinin-en-buyuk-dolandiriciligi-3047649-ekonomi Nisan 22, 2021 mokoko tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 (düzenlendi) 2 milyar dolar kapmis adam not your keys not your coins bu normal borsa di mi btcturk gibi aslinda bu borsanin cold walletinin adresinden bakilir napiyor diye coinlere simdi Nisan 22, 2021 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 aynen öyleymiş. bide 2 milyon dogecoin dağıtıcaz diye ilgi çekmiş başlarda asfasfdafd dogecoin aşkına millet büyük patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 Thodex adını ilk kez duyuyorum ben. Normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 ben de ilk kez duydum ama 2 milyar dolar diyorlar, tosuncuk cirak kalmis bunun yaninda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 6 saat bakım demişler. sora 4 5 güne çıkmış bakım çalışması. adfsdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 laksjfdlskajfda hesabı boşaltırken dikkat çekmişler tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 Şaşmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 abazalara oynamışlar ilk piyasaya çıktığında asdfsafda nası bi kriptoborsa tanıtımı olm bu asdahfsahfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 eski koineks bu.şikayetler artınca ismini değiştirip thodex yapmışlardı.bende zamanında doge almışım şansıma pazartesi günü çekebildim parayı.şikayetvar da baya bir şikayet vardı zaten belliydi bugünün geleceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 Filmlerde suçluyu bulmak için fotoğraflar gösterirler ya, bizde de bakanla fotoğra çektirenler kataloğu gibi bir şey hazırlaması lazım polisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 5 dakika önce, Esnaf dedi ki: eski koineks bu.şikayetler artınca ismini değiştirip thodex yapmışlardı.bende zamanında doge almışım şansıma pazartesi günü çekebildim parayı.şikayetvar da baya bir şikayet vardı zaten belliydi bugünün geleceği wow koineks miymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 17 dakika önce, mokoko dedi ki: 6 saat bakım demişler. sora 4 5 güne çıkmış bakım çalışması. adfsdfsad verdiği estimationdan anla zaten, 4-5 gün denir mi lan böyle paraların döndüğü application için. HALLEDİCEZ ABİ. havaalanına gitmeden hemen önce yazıp kaçmış belli sdfsf. yazık o kadar insanın parasına ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 1 saat önce, mokoko dedi ki: abazalara oynamışlar ilk piyasaya çıktığında asdfsafda nası bi kriptoborsa tanıtımı olm bu asdahfsahfd " araba + karılar" asdasdads DURUN PANİK YAPMAYIN Bİ 4-5 GÜN KAÇACAĞIMIZ YERE VARALIM diye ikinci açıklama süper hahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 lan şu reklamı görsem ekmek almam ordan yazık beyinlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 (düzenlendi) 1 saat önce, mokoko dedi ki: Spoiler laksjfdlskajfda hesabı boşaltırken dikkat çekmişler tabi hizli salmislar : ) %30 iskontolu niye satsin yoksa. elon musk en cok bunlara yaradi gibi... Nisan 22, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 ya ne gerek var şöyle bakımdayız makımdayız tivitlerine HAŞIRT DI BLEKBORD falan yazsana abicim, ladyboylu ferrarili fotolar falan at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 31bin kişinin hesabı varmış... Bu ülkeyi kurşun atmadan işgal ederler. Boşuna dış güçler yok bir ölür bin doğarız falan.. Uluslararası bir dolandırıcı gelse milletin tüm parasını boşaltması 2 ayını almaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 3 dakika önce, bLackcha0s dedi ki: 31bin kişinin hesabı varmış... Bu ülkeyi kurşun atmadan işgal ederler. Boşuna dış güçler yok bir ölür bin doğarız falan.. Uluslararası bir dolandırıcı gelse milletin tüm parasını boşaltması 2 ayını almaz 391 bin kişi aktif kullanıyormuş abi 31 bin değil. yanlış yazdın sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 Onu görmemişim ya ama sanmıyorum 391bin kişi olduğunu. O kadar hacimli bir borsa değil. 2 milyar dolar da yoktu muhtemelen sattıkları doge coinler ile 500-600 milyon dolar vurup kaçtılar. Aynı performansı bitci'den de bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 (düzenlendi) Zincirlikuyuda bunların billboard reklamları vardı, gördüğümde ne saçma reklam yahu dediğimi hatırlyıorum. CZ'nin falan bakanlarla fotoğrafı çıkmasın da gerçi CZ kaçarsa nereye kaçacak aya falan gitmesi lazım asdfg Nisan 22, 2021 MrLevie tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 CDDK şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 2 saat önce, GERGE dedi ki: Thodex adını ilk kez duyuyorum ben. Normaldir. eski adı koineks. ilk kripto borsalarından biri trde. eski aslında 2milyar dolar bana yalan rakam gibi geliyor. o kadar fazla olması imkansız ya. bi ibnelik var bakalım bu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 47 dakika önce, bLackcha0s dedi ki: Onu görmemişim ya ama sanmıyorum 391bin kişi olduğunu. O kadar hacimli bir borsa değil. 2 milyar dolar da yoktu muhtemelen sattıkları doge coinler ile 500-600 milyon dolar vurup kaçtılar. Aynı performansı bitci'den de bekliyorum bitci tam bi scam değil mi skljdfskljf reklamlar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 bi de bu takım tokenleri olayı var ? merak ediyorum yabancılar alıyor mu bunları ya sklşjfdsklşf hiç takip etmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar