Gmzsengull Mesaj tarihi: Mart 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2021 Merhaba 4 yaşında melez dişi bir köpeğim var. 1 bucuk ay önce kısırlastırdım. Gayet iyi atlattı falan ama son 2 haftadırnbir şeyler oldu cok sık ve kokulu gaz cıkartıyor ayrıca mamasını yiyince kusuyordu şimdi azaldı cok nadir , dışkısı bir kez sadece kanlı değilde garip kırmızı çiğ etli seylerle cıktı.Vet e götürdüm film cekilde yabancı cisim falan yok.İştahı yerinde ama mamasını koklayıp yemiyor sonra. Acana balıklı olanı kullnıyorum severek yiyordu önceden. Dıskısı normal ama hala sık sık gaz cıkarıyor.Yaşayan oldu mu daha önce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2021 belki bağırsak florası bozulmuştur, zamanla düzelebilir. zaten veterinere gitmişsiniz o bir sorun görmüyorsa sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. e ana kız resimlerinizi atın da köpüşümüze maşallah diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2021 AYIS GONNA AYI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2021 (düzenlendi) "Paticik.com" görünce "Pati Pet" ile karışıyor herhalde, son zamanlarda aynı tarzda yeni üyeler gözükmeye başladı. Mart 30, 2021 Bone tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2021 acana'nın protein oranı çok yüksek. Kısıtlaştırılma sonrası belli ki gaz yapıyor, yemek istemiyor. Mama değiştirmek daha iyi olacaktır tahıllı mamaları dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2021 Mama bozulmuş vs olabilir mi? Senden gizli gizli birşeyler hupletmis olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2021 4 saat önce, Gmzsengull dedi ki: Merhaba 4 yaşında melez dişi bir köpeğim var. 1 bucuk ay önce kısırlastırdım. Gayet iyi atlattı falan ama son 2 haftadırnbir şeyler oldu cok sık ve kokulu gaz cıkartıyor ayrıca mamasını yiyince kusuyordu şimdi azaldı cok nadir , dışkısı bir kez sadece kanlı değilde garip kırmızı çiğ etli seylerle cıktı.Vet e götürdüm film cekilde yabancı cisim falan yok.İştahı yerinde ama mamasını koklayıp yemiyor sonra. Acana balıklı olanı kullnıyorum severek yiyordu önceden. Dıskısı normal ama hala sık sık gaz cıkarıyor.Yaşayan oldu mu daha önce? Kısır köpek mamasına geç tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2021 16 saat önce, Bone dedi ki: "Paticik.com" görünce "Pati Pet" ile karışıyor herhalde, son zamanlarda aynı tarzda yeni üyeler gözükmeye başladı. Ben de bilmesem, ismi “paticik” olan bir yerin ya pet ya da gay forumu olduğunu düşünürdüm. Aslında galiba öyle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2021 Ya pet ya da gay forumu değil. Hem pet, hem de gay forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2021 ben şişko forumu sanıyordum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gmzsengull Mesaj tarihi: Nisan 4, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2021 On 30.03.2021 at 14:25, Bone dedi ki: "Paticik.com" görünce "Pati Pet" ile karışıyor herhalde, son zamanlarda aynı tarzda yeni üyeler gözükmeye başladı. Yanlıs yere mi acmısım konuyu? yeni üyeyim baslıklardan ben bişi anlamadım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gmzsengull Mesaj tarihi: Nisan 4, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2021 On 30.03.2021 at 17:07, Goering dedi ki: Kısır köpek mamasına geç tabii ki Kısır köpek mamaları genelde hep tavuklu benimkiler tavuklu yiyince aşırı tüy döküyorlar iyi gelmiyor onlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gmzsengull Mesaj tarihi: Nisan 4, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2021 On 30.03.2021 at 16:46, DoGMeaT dedi ki: Mama bozulmuş vs olabilir mi? Senden gizli gizli birşeyler hupletmis olabilir mi? Mama bozulmus evet sonunda bulduk biz de sorunu şimdi gayet iyi ilaç prebiyotik falan kullanıyor yavuk pirin veriyoruz suanlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gmzsengull Mesaj tarihi: Nisan 4, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2021 On 30.03.2021 at 13:26, goldbären dedi ki: belki bağırsak florası bozulmuştur, zamanla düzelebilir. zaten veterinere gitmişsiniz o bir sorun görmüyorsa sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. e ana kız resimlerinizi atın da köpüşümüze maşallah diyelim Evet öyle olmus maması bozulmus ondan ne cabuk bozulduysa mama ilk defa basıma geldi https://hizliresim.com/Nkz9MZ Bu da kızımın resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2021 On 30.03.2021 at 13:26, goldbären dedi ki: e ana kız resimlerinizi atın da köpüşümüze maşallah diyelim lan bu ne ya ahahshdahsd nasıl bir adamsın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2021 Pics gelmis ama sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2021 ne güzelmiş uzun ömürler dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2021 Sorun çözülmüş ama protein oranından bahsedildiğini gördüm şunu söyleme ihtiyacı duyuyorum. Et oranı %60'ın üzerinde olan mamalar diğer mamalara göre günlük gramaj olarak daha az verilir. Mesela Acana'da 5 kg inaktif bir köpeğe günlük verilmesi gerekilen mama 60 gram iken bu miktar tahıllı mamada 120 grama kadar çıkabilir. Evcil hayvan besleyen kişilerin en büyük yanlışı evcil hayvanlarına günde yemeleri gereken miktardan daha fazla vermeleri. Eğer günlük yemesi gereken miktardan fazla veriyorsanız bu tarz sorunlar da oluşturabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 gecmis olsun, masallah cok guzelmis surati benim 1-2 kere basima geldi bozuk mama olayi, gayet marketten aldigim kapali paket, hayvanlarda tarif ettigin gibi etkiler verdi, neyse gunun sonunda it sonucta, 2-3 gun midesi bozulur 4, gun kendine gelir hicbisi olmaz, tekrar gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gmzsengull Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 On 4.04.2021 at 15:56, µh dedi ki: lan bu ne ya ahahshdahsd nasıl bir adamsın sen Çok çirkin ama çok tatlı dimii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gmzsengull Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 On 5.04.2021 at 04:13, DoGMeaT dedi ki: gecmis olsun, masallah cok guzelmis surati benim 1-2 kere basima geldi bozuk mama olayi, gayet marketten aldigim kapali paket, hayvanlarda tarif ettigin gibi etkiler verdi, neyse gunun sonunda it sonucta, 2-3 gun midesi bozulur 4, gun kendine gelir hicbisi olmaz, tekrar gecmis olsun Suan iyi gibi ama hala toparlanmaya calısıyor hemen yoruluyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gmzsengull Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 On 4.04.2021 at 19:48, Litminov dedi ki: Sorun çözülmüş ama protein oranından bahsedildiğini gördüm şunu söyleme ihtiyacı duyuyorum. Et oranı %60'ın üzerinde olan mamalar diğer mamalara göre günlük gramaj olarak daha az verilir. Mesela Acana'da 5 kg inaktif bir köpeğe günlük verilmesi gerekilen mama 60 gram iken bu miktar tahıllı mamada 120 grama kadar çıkabilir. Evcil hayvan besleyen kişilerin en büyük yanlışı evcil hayvanlarına günde yemeleri gereken miktardan daha fazla vermeleri. Eğer günlük yemesi gereken miktardan fazla veriyorsanız bu tarz sorunlar da oluşturabilir. Ben kısırlastırılmıs hayvanlar için olan mamalardan kullanamıyorum maalesef kümes hayvanları tavuk içerikli oldugu için. Yan etkisi oluyor köpeklerime :/ veterinerimiz normal mamaya devam edebilirsiniz sadece kontrollü verirseniz kilo alımını engellersiniz demişti tabi bir de yürüyüş falan ile .o yüzden ben de biraz azaltarak vermiştim :/ bu arada şimdi n&d ye döndük tekrar ama hala gaz sorunu var ya cok sık yapıyor hala gazını. Dışkısı da yumusak biraz tam ishal denemez. 1 hafta tavuk pirin tavuc yemişti yavas yavas döndük yine karıstırıp bu yemekle normal mi acaba bu gaz sorunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 On 30.03.2021 at 13:26, goldbären dedi ki: belki bağırsak florası bozulmuştur, zamanla düzelebilir. zaten veterinere gitmişsiniz o bir sorun görmüyorsa sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. e ana kız resimlerinizi atın da köpüşümüze maşallah diyelim ahajajskdfsag ulan ya noys try matey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 39 dakika önce, Gmzsengull dedi ki: Çok çirkin ama çok tatlı dimii Yaani, normal cirkinlikte ama tatlidir goldbaren dsff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2021 On 08.04.2021 at 13:10, Gmzsengull dedi ki: Ben kısırlastırılmıs hayvanlar için olan mamalardan kullanamıyorum maalesef kümes hayvanları tavuk içerikli oldugu için. Yan etkisi oluyor köpeklerime veterinerimiz normal mamaya devam edebilirsiniz sadece kontrollü verirseniz kilo alımını engellersiniz demişti tabi bir de yürüyüş falan ile .o yüzden ben de biraz azaltarak vermiştim bu arada şimdi n&d ye döndük tekrar ama hala gaz sorunu var ya cok sık yapıyor hala gazını. Dışkısı da yumusak biraz tam ishal denemez. 1 hafta tavuk pirin tavuc yemişti yavas yavas döndük yine karıstırıp bu yemekle normal mi acaba bu gaz sorunu n&d'nin hangi mamasını kullanıyorsunuz, köpeğiniz kaç kg ve günde kaç gr mama veriyorsunuz? n&d, acana, orijen gibi mamalarda günlük miktar çok önemli. eğer günlük aktivitesi yetersizse ve yemesi gereken miktarın üzerinde yiyorsa gaz problemi yapar n&d. Günde ne kadar verdiğinizi ölçmüyorsanız ölçmeye başlayın. günde 1 saatten az aktifse beslenme tablosundaki kilosuna göre en düşük miktarla başlayın ve gözlemleyin. ben n&d ile beslerken dışkı kokusu oluyordu ama acana ile beslerken hiç koku problemi olmuyor. markadan markaya değişebileceği gibi mamadan mamaya da çok büyük farklar oluşabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar