Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DOTA: Dragon's Blood

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2 saat önce, GERGE dedi ki:

Dota bilmeyen baksın mı?

Dota hiç bilmeyenler de begenecektir yine çünkü güzel olmuş. Ama Dota bilenler, sevenler için hediye gibi olmuş. Warcraft movie gibi.

Mesaj tarihi:

Dota hiç oynamadım ama amerikan yapımı animuları beğenmiştim blood of zeus ve castlevaniayı. Bu hentayi gibi yok işte koca memeli hatun var comic-relief ana karakterin üstüne düşüp kafasında ter çıkıyor bilmemne aptal çekik gözlü muhabbetleri yoksa bunu da izleyelim?

Mesaj tarihi:

DOTA ile zerre alakası olmayan ve Japon'ların yapmadığı Original Netflix Anime işlerinden bezmiş birisi olarak önyargılı başlayıp oldukça beğendim. Tek sıkıntı Japonca seslendirme kadrosunun çok dandik olması. İngilizce seslendirme de daha iyi olabilirdi ama çok yermek istemiyorum. 

Mesaj tarihi:

bitti, lore'u derinleştirelim derken çok karmaşık hale getirmişler gibi. ilk sezon değil de 6. sezon havasında ilerliyor işleyiş o yüzden wtf şeklinde kalıyosun.

bi de bi kişinin mid or feed demesini bekledim ama

Mesaj tarihi:

dotayla tek alakam wc3 haritasiyken oynadigimiz bir kac eldi, baska hicbirseyini bilmiyorum/hatirlamiyorum. 

Burda gorunce dun aksam basladim neymis bakayim diye, 5. bolume gelmisim bile. Gayet guzel bir yapim olmus. Ozellikle muzikler sahane. 

Mesaj tarihi:

Aynı konuyu blood of zeus ve castlevaniada da konusmustuk. Onlar da sozum ona amerikan produksiyonu ve kore animasyonlariydi ama japonca dub hepsinden daha basariliydi. O yuzden bir onceki mesajimda "bu sefer" diye belirttim. 

Mesaj tarihi:

çok bodoslama dalıcam muhabbete de, orjinal dili ingilizce olan animeyi, japoncaya çevirip mi izliyosunuz? 

Neden lan? japonca bilmediğinizi varsayıyorum tabi, aşırı saçma geldi bana dafuq

Mesaj tarihi:

çünkü animeleri jap dub eng sub izliyoruz çok farketmiyor.

ama japonca tatlılıgı ve emotionlari olmuyor voice actor performanslari allahsı cıkabiliyor

Mesaj tarihi:

abi konu anime olunca avrupalı veya amerikalı sanatçılar genelde iyi seslendirme yapamıyor. olayın ruhunu japonlar gibi yakalayamıyorlar. tecrübe meselesi bir yerde. 

ama seslendirenler arasında Troy Baker adını görünce ing izlemeye başladım ben de

• Yeni Oluştur...