Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun Bulamıyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

hayır sanki ortalık düzgün modern fps kaynıyor da ben rainbow six siege, insurgency ve csgo dışında bir şey söyleyebiliyormuşum gibi bir de bana yüklenmiş. kıyamam.

Mesaj tarihi:
4 saat önce, Bone dedi ki:

hayır sanki ortalık düzgün modern fps kaynıyor da ben rainbow six siege, insurgency ve csgo dışında bir şey söyleyebiliyormuşum gibi bir de bana yüklenmiş. kıyamam.

?? tetikler hedefi buldu

Mesaj tarihi:

@Cokomantis

valorantı unuttum bak. artworkü loreu vs çocuklar için yapılmış olmasa güzel oyun.

csgonun mekaniklerinin günümüz teknolojisiyle upgrade edilmişi direk. tdm falan yok ama o tur tur oynama olayı bayıyo beni.

ads falan var tabi ilk çağdan kalmadığı için csgo gibi. :DDDDDDD

Mesaj tarihi:
50 dakika önce, Black-ice dedi ki:

?? tetikler hedefi buldu

ksjdks

blekays şu anda kolum alçıya alınmak üzere olduğu için bir süre literally kolsuzum ama iyileşince casually TDM atalım, WZ girelim, plunderda bizden büyük gruplara salça olup F9u kapattıralım falan dersen ekleyebilirsin: fnsaver#2863

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

önerilere teşekkürler. valorant hariç dfghgfsd

overwaç + siesko değil miydi o oyun? hero based diye aklımda kalmış. char'ların skill'leri var filandı sanki? bu arada öldükten sonra turun bitmesini beklememek de bonus points.

bu arada çok YAAA KOLOF ALACAKSIN İŞTEEEE demeyin diye söylemedim ama progression idi silah modlaması idi upgrade idi olursa iyi olur diyecektim de.

kod'u aktivision harici birileri yapsa olmuyo mu ya sdfhgfd 

Cokomantis tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

siege te çoğu zaman nerden öldün nasıl öldün hatta hangi gadgetla öldüğün belli bile olmuyor. Haritaları iyi ezberlemek gerekli. Ironsight nispeten iyi gibi ama hile hurda doluydu. Son halini bilmiyorum. Cod çakması bişi.

iron sight bitmiş ya. (direk bitmiş fişi çekilmiş) yoksa tam beleşe girip oynamalık oyundu. yazmıştım cod'u bu kadar güzel çalmak beceri ister hissiyatı falan çok çok yakındı.

Black-ice tarafından düzenlendi

Hem bu kriterlerde olsun hem de CoD olmasın, BF olmasın, CS olmasın, Rainbow Six olmasın... Bu kriterlere uyan başka oyun bulsak onu da "olmasın"lar listesine ekleyecekmişsiniz gibi bir izlenim oluşuyor ?

Rewendor tarafından düzenlendi
On 07.01.2021 at 14:41, Black-ice dedi ki:

?? tetikler hedefi buldu

cnms ya bir de tetiklenmişim sanmış ?

mmofps f2p fps topiğimdeki oyunları oyna, tam cod kafası şeyler var, anca keser.

Bone tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...