Bone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 hayır sanki ortalık düzgün modern fps kaynıyor da ben rainbow six siege, insurgency ve csgo dışında bir şey söyleyebiliyormuşum gibi bir de bana yüklenmiş. kıyamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 10 saat önce, Black-ice dedi ki: -selam strateji oyunu arıyorum ne önerirsiniz? -bonec: csgo ya da total war güldüm :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 kolof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 eft oynuyorum ben ara ara. gerilimi güzel zevkli. fps shooter diyemeyiz tabi. quake öneririm. akıcı bol aimli oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 aman Quake deme, şimdi black ona da kızar neokrasi ona da güler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 apex tavsiye ederim eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 halo oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 4 saat önce, Bone dedi ki: hayır sanki ortalık düzgün modern fps kaynıyor da ben rainbow six siege, insurgency ve csgo dışında bir şey söyleyebiliyormuşum gibi bir de bana yüklenmiş. kıyamam. tetikler hedefi buldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 @Cokomantis valorantı unuttum bak. artworkü loreu vs çocuklar için yapılmış olmasa güzel oyun. csgonun mekaniklerinin günümüz teknolojisiyle upgrade edilmişi direk. tdm falan yok ama o tur tur oynama olayı bayıyo beni. ads falan var tabi ilk çağdan kalmadığı için csgo gibi. :DDDDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 50 dakika önce, Black-ice dedi ki: tetikler hedefi buldu ksjdks blekays şu anda kolum alçıya alınmak üzere olduğu için bir süre literally kolsuzum ama iyileşince casually TDM atalım, WZ girelim, plunderda bizden büyük gruplara salça olup F9u kapattıralım falan dersen ekleyebilirsin: fnsaver#2863 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 öle bi elemişsin ki insanın zula diyesi geliyor. ama yine de şunlara bakabilirsin https://store.steampowered.com/app/753650/Due_Process/ https://store.steampowered.com/app/823130/Totally_Accurate_Battlegrounds/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 https://www.sof2.org/ ne oynardım bunu ya hala ölmemiş var komunitesi ama kim kasar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 (düzenlendi) önerilere teşekkürler. valorant hariç dfghgfsd overwaç + siesko değil miydi o oyun? hero based diye aklımda kalmış. char'ların skill'leri var filandı sanki? bu arada öldükten sonra turun bitmesini beklememek de bonus points. bu arada çok YAAA KOLOF ALACAKSIN İŞTEEEE demeyin diye söylemedim ama progression idi silah modlaması idi upgrade idi olursa iyi olur diyecektim de. kod'u aktivision harici birileri yapsa olmuyo mu ya sdfhgfd Ocak 7, 2021 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 cod: warzone u zaten activision yapmadı ki. publisheri sadece. oyunun yapımcısı Infinity Ward ve Raven Software on numara oyun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 net r6 siege. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 abi ne siege'i, çatıdan ters sarkıp 2 pixel arasından haritanın öbür ucuna sıkıyorlar diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 assd çokomantisle bildiğin aynı şeyi ihtirasla arzulamışız ya. siege ona uyan son şey şuan. elinde taramalıyla koşa koşa taraması lazım abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 siege te çoğu zaman nerden öldün nasıl öldün hatta hangi gadgetla öldüğün belli bile olmuyor. Haritaları iyi ezberlemek gerekli. Ironsight nispeten iyi gibi ama hile hurda doluydu. Son halini bilmiyorum. Cod çakması bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 (düzenlendi) iron sight bitmiş ya. (direk bitmiş fişi çekilmiş) yoksa tam beleşe girip oynamalık oyundu. yazmıştım cod'u bu kadar güzel çalmak beceri ister hissiyatı falan çok çok yakındı. Ocak 7, 2021 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 aradığın oyunu buldum sonunda. tamamen yerli ve milli https://www.sabotajoyun.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 (düzenlendi) Hem bu kriterlerde olsun hem de CoD olmasın, BF olmasın, CS olmasın, Rainbow Six olmasın... Bu kriterlere uyan başka oyun bulsak onu da "olmasın"lar listesine ekleyecekmişsiniz gibi bir izlenim oluşuyor Ocak 7, 2021 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2021 On 07.01.2021 at 03:33, Black-ice dedi ki: o kadar oynadım çok geliştiremedim kendimi illa bi rushlayasım geliyo. haha mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2021 (düzenlendi) On 07.01.2021 at 14:41, Black-ice dedi ki: tetikler hedefi buldu cnms ya bir de tetiklenmişim sanmış aç mmofps f2p fps topiğimdeki oyunları oyna, tam cod kafası şeyler var, anca keser. Ocak 8, 2021 Bone tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2021 şöyle bir şey var: https://store.steampowered.com/app/1058650/Beyond_The_Wire/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2021 4. maddeye uymuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar