deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 İlk oyunumuz padişah oldu diye okuyup duruyorum şu başlığı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 İyiymiş başka türlü unique bişiler yapmak çok zor gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 kesinlikle bi publisher elimden tutsa ne fikirler var ama du bakalım hyper casual dan yürürüz belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 On 16.12.2020 at 08:23, Loex dedi ki: bulamadım nereden eğitim veriliyor biliyorsan link atsana abi linkedinde önüme düşüyor görürsem atayım, ama mesela ege teknoparkın etkinliklerini takip edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 bakayım ege teknoparka teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2020 https://www.linkedin.com/posts/ruby-games_rubygames-mobilegaming-gamedevelopment-activity-6746675405366853632-9Plx mesela bunu izleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2020 22 aralıkmış sdafada, ama burdaki heşteglerden falan takip et, önüme şimdi düştü diye attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2020 okano games den okan mı yazmış ilk yorumu :D ama tebrikler elbette, bol kazançlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 1, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2021 kendi oyunuma ben yazıcam tabi. instagramda da paylaştığım fotoyu ilk ben likelıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 1 oy 1 oydur tabi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 publisher elinden tutsun diye bir şey gerekmiyo. oyunun eli yüzü düzgünse zaten her publisher test e çıkar. metrikler tutuyosa da yayınlar. metrikleri kendin değerlendirebiliyosan ve buna bütçen varsa önden kendin bi teste çık tabi. gidip 15 retention ile de gönderme publisher a. kendin bi 35-40 ı gör en azından. sonra publisher ın isteyeceği düzeltmelerle 50-60 ı zorlamaya çalışırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 Bi de kendi postunu likelama, yorumlama derim ben. Fark edilirse (ki edilmiş) hiç hoş bir tat bırakmıyor. Yani kendi üreticisinin likelayıp yorum attığı oyun direkt gözümde acizlik kategorisine girip tüm saygıyı değeri yitirir. Çoğu kişide böyledir. Bayağı antipatik durum. Ondan sonra güzel oyun da yapsan daha bakmadan eler insanlar kafada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 hayirli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 Kendi oyununu mu yorumladın? Play Store kurallarına aykırı bir kere bu, ucunda hesabını kaybetme bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 ya zaten o oyunu öğrenmek için yaptım çok önemli değil muhtemelen update bile yapmayacağım hiç. ilk hyper casual oyunumuzuda bitirdik 3. HC ye başladık geçen hafta. Voodoo ile bağlantıdayım bakalım onlara verecem heralde oyunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 19, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2021 Update 2 tane hyper casual bitirdik 25 günde 2 tane oyun hiç fena değil bence bizim gibi yeni ekibe. Oyunlar iyi oldu bence tam Hyper Casual saçmalığını başardık diye düşünüyorum. Fikirlerde orijinal bakalım voodoo nun yarışması için bi 15 20 güne yüklenmiş olacak inş marketlere Yarın da puzzle oyununa başlayacağız onunda kodları tamam gibi zaten boştaki yazılımcım ona çalıştı her fırsatta inş güzel olacak hepsi şans dileyin lav yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 https://apps.apple.com/app/id1552531987#?platform=iphone şimdilik sadece amerikada bu oyun Voodoo.io nun testleri için ilk oyunumuz publish oldu apple store haftaya 3 tane daha ekleyeceğiz yaradan izin verirse toplamda 3 hypercasual ve 1 puzzle ile bakalım neler yapıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 Hayırlı olsun ama şirket adında GOOD AND WOOD IC MIMARLIK MOBILYA SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI yazıyor biraz şaşırtıcı geldi ilk okuyuşta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 hadi hayırlı olsun, bir de hep merak ediyorum ne kadar kazanabildiniz şimdiye kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 6 saat önce, monoscope dedi ki: Hayırlı olsun ama şirket adında GOOD AND WOOD IC MIMARLIK MOBILYA SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI yazıyor biraz şaşırtıcı geldi ilk okuyuşta haha evet benim iç mimarlık şirketini kullandım değiştirdik. bilişim yaptık ama daha değiştirmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 6 saat önce, Liebe dedi ki: hadi hayırlı olsun, bir de hep merak ediyorum ne kadar kazanabildiniz şimdiye kadar? sıfır türk lirası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 bi HLL nizi alırım inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 HLL roadmaker'daki mekanik hosuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 aynen en düşük cpi onunki çıktı zaten 2 tane yayıncı ilgileniyor hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Nisan 20, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2021 (düzenlendi) Nisan 20, 2021 Loex tarafından düzenlendi nedens Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar