mokoko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 (düzenlendi) benimkisi önde 3 fanla hava alıyor, kraken de yukarıdan sıcağı dışarı üflüyor şekilde. arkada da bi tane exhaust fan var yine kasanın. en alttada psu var o da alttan alıp arkadan veriyor zaten. gpu zaten sabit yerinde aşağıya doğru fanları Aralık 17, 2020 mokoko tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 en çok önerilen düzen zaten 6 fan için. sadece fanların yönü önemli ona dikkat ettin mi takarken, onu sormak istemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 yönler doğru şu anda. dediğim gibi önden 3 içeri hava alıyor, üstten soğutucu dışarı veriyo, arkada da bi tane dışarı veren fan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Hazır kasalar ve cooling pathler konuşuluyorken ben de sorayım, Asus TUF GT301 kasa iyi midir? AMD 5900x ve RTX 3700 için uygun olur mu? Soğutucu ASUS ROG STRIX LC 240 olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 4 saat önce, applev0dka dedi ki: push-pull dediğin şey cpu cooler radyatörünü, intake fanların arkasına bağlayıp içeri giren havanın radyatörden geçtikten sonra cooler fanları tarafından çekilmesine deniyor. (veya exhaust önüne bağlayıp atılmasına) cooler'ı tek başına bir yere monte edip sistemin geneline push-pull dendiğini duymadım hiç. evet, haklisin. calisirken yazdim aklim gitmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 (düzenlendi) @Rewendor sogutma uyuyor, kasa ideal gibi: on panel: mesh ust panel: mesh yan panel: cam psu: en altta 2 x USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 3+1 fan da veriyor, toplam 6 fan slot. bu fiyat civarina her kasa bu ozelliklerde, usb-c bilmemne cikisi fln aramiyorsan kasa onunde hepsi ayni. (yani bu standarttaki markalar) belki harici fan kontrol unitesi olsa bu fiyata dahil daha iyi olabilirdi. bende bu var aerocool p7 c1 fan kontrolcu: Spoiler Aralık 17, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 2 saat önce, Rewendor dedi ki: Hazır kasalar ve cooling pathler konuşuluyorken ben de sorayım, Asus TUF GT301 kasa iyi midir? AMD 5900x ve RTX 3700 için uygun olur mu? Soğutucu ASUS ROG STRIX LC 240 olacak. ne güzel kasaymış bu da. keşke bundan alsaymışım asdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 kasa iyi duruyor. size kasa alım sürecine en büyük tavsiyem şu olacak. üst ve ön taraftaki fan/radyatör ihtimallerini inceleyin. bazı kasaların üstüne 2 tane 140mm fan takılıyor, ancak 280'lik sıvı soğutmalar takılmıyor. sonra sığmadığı için öne takmak zorunda kalırsınız, kafanızdaki tüm plan yatar. elinizdeki tüm malzemeye göre en son karar verilecek şey kasa, bazen mesela üste radyatör takılıyor ancak aldığınız anakartın ek soğutma elamanları veya ram yüksekliği sorun çıkartabiliyor falan. bu durumla karşılaşmamak için gittim corsair obsidian 500 se aldım. her şıklık hem kolaylık için önerecektim, uçmuş tabi fiyatı 1 senede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 9 saat önce, applev0dka dedi ki: push-pull dediğin şey cpu cooler radyatörünü, intake fanların arkasına bağlayıp içeri giren havanın radyatörden geçtikten sonra cooler fanları tarafından çekilmesine deniyor. (veya exhaust önüne bağlayıp atılmasına) cooler'ı tek başına bir yere monte edip sistemin geneline push-pull dendiğini duymadım hiç. Aynen push-pull radyatörler için bu şekilde kullanılıyor. Radyatör önünde ve arkasında fan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 6 saat önce, Rewendor dedi ki: Hazır kasalar ve cooling pathler konuşuluyorken ben de sorayım, Asus TUF GT301 kasa iyi midir? AMD 5900x ve RTX 3700 için uygun olur mu? Soğutucu ASUS ROG STRIX LC 240 olacak. Phanteks P500A, P400A yada P360A bakabilirsin alternatif olarak. Hatta P600S daha güzel ama o biraz daha pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 6 saat önce, Goering dedi ki: @Rewendor sogutma uyuyor, kasa ideal gibi: on panel: mesh ust panel: mesh yan panel: cam psu: en altta 2 x USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 3+1 fan da veriyor, toplam 6 fan slot. bu fiyat civarina her kasa bu ozelliklerde, usb-c bilmemne cikisi fln aramiyorsan kasa onunde hepsi ayni. (yani bu standarttaki markalar) belki harici fan kontrol unitesi olsa bu fiyata dahil daha iyi olabilirdi. bende bu var aerocool p7 c1 fan kontrolcu: Gizli içeriği göster Çok sağolasın. CPU biraz TDP'si yüksek diye daha pahalı bir şey gerekir mi diye düşündüm ama yeterli gibi duruyor anladığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 plastik kokusu hala geçmedi, deli etti beni kasadan gelen. Açtım kasayı söktüm her şeyi. Bir saat pc parçası kokladım, başım ağrıyo şimdi sdf Sonuçta kokan kablolarmış. Kasa ile gelen kablolar yani. Onların kokuyu yayıyor fanlar. Ben yine fanları filan sildim baya, sonra kabloları fark edince onlarada giriştimde geçmiyor plastik kokusu bir türlü ne kadar silsemde. Bütün gün çalışır tutuyorum kullanamasamda pc yi havalansın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 bir bezi veya kağıt havluyu sirkeli ve limonlu su ile ıslatıp sil... anneanne tavsiyesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 kablolara zarar gelmez mi o zaman? Asitten dolayı onlardaki. Plastiği yumuşatıp yemez mi? Bide o zmn sirke kokmicak mı? Yarın yaparım bunu ben yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 (düzenlendi) çıplak kablo temizliyorlar böyle, oradan biliyorum. reddit'te okudum atayım bulup. sirke iyi bir temizlik şeysi, çok da ucuz. şöyleli misal: https://www.reddit.com/r/lifehacks/comments/2lsd7s/request_get_odor_out_of_plastic_cupcontainer/ __ baking soda + vinegarmış: Baking soda and vinegar's cleaning and deodorizing properties work wonders in the wash. Add ½ cup of baking soda in with your detergent to help boost its cleaning power. One cup of vinegar poured in during the rinse cycle will help kill bacteria in the load and doubles as a chemical-free fabric softener. Aralık 18, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 karbonat + sirke karıştırıp sürdüm kablolara bugün. Artık hem plastik hem sirke kokusu geliyor pcden. progress!! annem sonra karışımımı aldı lavabo açıcı olarak kullandı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 pcim sirke koksa pencereden fırlatırım herhalde, bol sabır diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 lol, ikisini birbirine karistirip kullanmayacaktin, su ile seyreltip silecektin. surmek neymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 gaming.gen.tr'den alışveriş yapan oldu mu daha önce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 Bu sistem şu haliyle mantıklı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 2060 Super yerine bunu alsana: https://www.gamegaraj.com/urun/inno3d-rtx3070-twin-x2-oc-8gb-256bit-gddr6/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 2060 super 3000 küsüre var zaten alıcaksan onu alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 Anakart üzerindeki wifi ve BT chip performansı çok kötü olabiliyor bu arada, usb dongle ile çözmek daha sorunsuz olabilir. İyi araştır o kısmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 yani benim önerim şu olur; 1tb nvme m2 ssd yerine sata ssd takardım, aradaki fiyat farkı ile 5800x yapardım işlemciyi. oyun performansına etkisi yok çünkü m2 olmasının. 2060'a da o parayı vermem asla 3060 ti falan 5600e satıldı geçende indirimle ve tırt bir kart değildi asus dualdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 2060s nerde 3bin link atsana hacıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar