Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2020-2021 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Forvet isi yakti ya bizi. Standart bir forvet olsaydi bu takim rahat gotururdu ligi. 

Besiktas ya da Fener alir - Ocakta 8 mac varmis Ocak sonu belli olur ne oldugu.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

bu ne ya galatasaray hala 11 kisi ve kenarda fatih terim var,

derhal mhk baskanindan tff baskanina cumhurbaskanina tum fenerbahceye gonul vermislerin bunu cozmesi lazim.

2-0

sardalya tarafından düzenlendi
2 saat önce, applev0dka dedi ki:

oooo güzel şike @Rewendor

Oha GS maçı varmış. Du özete bakim.

edit: pardon ya, burada maç şaşkınlığıyla asisti taca atmışım ben, "ağlamayın" demem lazımdı ?

Rewendor tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Diagne karambol olmadan bilerek isteyerek düzgün vurup gol atmış, bi hile olabilir diyecektim ki sonra bi tane karşı karşıya yine barzo gibi kalecinin üzerine abanmış, kendini nötürledi.

Belhanda'nın ilk iki golü defans/kaleci asisti olmuş, yalnız üçüncü golü çok şık.

Bi de esas bizim genç eleman gole giderken yalandan faul çalmışlar kendisi hiçbir şey yapmadığı halde, golünden etmişler üzüldüm.

Mesaj tarihi:

ben Emre Taşdemir'in performansından baya memnun kaldım, seviye atlamış gibi oynadı adam. 

Bu performansı sebebiyle BJK maçına da ilk 11 çıkarır Fatih onu, gerçek halini o zaman görürüz.

Kerem defans arkası koşuları baya iyi başarıyor, hoşuma gitti, 3 pozisyonda falan baya etkili oldu, penaltı konusunu ayrı tutuyorum. 

Belhanda'nın canı oynayası geldi. 3'üncü golünü atınca saldı o da. 

Şu Taylan'ın yükünü ara transferde azaltabilsek şahane olacak. Pis sakatlanacak diye korkuyorum.

anaa galatasaray ile galatasaray'in maci varmis

pozisyonu izledim penalti degilmis, kupa maciymis zaten hic oynanmasa daha iyi

sardalya tarafından düzenlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...