pontipati Mesaj tarihi: Ekim 1, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2020 selam, İstanbul'dan otobüsle götürecek otelde 2-3 gün kalacak şekilde bir tatil nasıl bulabilirim? teşekkürler =)
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2020 nasıl bulucan abi sene 2020 çok mümkün değil otobüsle bi yere gidip 2-3 gün bir otelde kalmak çok zor bu devirde ı ıh bulamazsın, yok çünkü ben raslamadım hiç bu devirde
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 1, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2020 Abi markete gidiyorum anca o da maskeli full, kafayı dinlemem lazım 2 3gün
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 1, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2020 Büyükada'ya git. Ya da Sapanca falan olabilir. Sapanca'ya gidersen YHT ile git.
reyou Mesaj tarihi: Ekim 1, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2020 neden otobus? car share olmuyo mu ac pencereyi. ya da 2 gun araba kirala, skoda lfn.
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 otobüsten kastın normal iett ise ağva ya gidebilirsin. bu devirde ıssızdır oralar.
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 tur istiyorsan tatilsepetinden bakabilirsin.
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Geçen hafta sınav için kiyikoydeydim. Sahil müthiş, üstüne göz alabildiğine orman ve sadece 3-4 kişi vardı sahilde. İstanbuldan 2 saat 20 dk sürdü yol. Tavsiye ederim, corona vs korkusu olmadan takılırsın, yanlız benim düştüğüm hataya düşüp mert gölünde kanoya çıkma, şuan şu seviyesi yer-yer 20 santim.
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Ayvalık sarımsaklıya kadar gidiyor otobüsler , istanbuldan 8 saat üzeri sürüyor yol ( 2 sene oldu kullanmayalı). Sarımsaklı merkezden de bir sürü otel bulabilirsin yürüme mesafesi. Ama şu mevsim soğuk olur suyu. Sıcak olsun dersen Kaş'a falan gideceksin , ama 3 gün için değmez. Tatil için ne aradığında önemli.. Deniz , tarih , doğa , vb ?
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Bozcaada Gece 1'de bin sabah 7 gibi adada olursun. Geyikli'ye götürüyor oradan servislerle bırakıp feribotla ada. misss
Goering Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 gokceada veya assos, hic olmadi eceabat taraflarina git.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Ben de sorayım bunu, çok yoruldum bu aralar, bir haftasonu tatili istiyorum. Söyle istiyorum ama: Cuma akşamı işten çıkınca doğrudan otele gidebileyim 2-3 saatte (işyeri Eminönü, araba yok), Otel sessiz ve sakin olsun, pencereyi açınca gürültü gelmesin, Kahvaltı çok iyi olsun, akşam yemeği için uygun mekanlar olsun ege mutfağı ve şarap çalışan, Pazartasi sabahı 7'de filan çıkıp işe gideyim doğrudan. Denize girmek önemli değil, pencereyi açınca gürültü ve ışık yerine temiz hava gelsin istiyorum sadece. Otelde rahatça oturayım, kafamı dinleyeyim istiyorum. Bir de küvet istiyorum odada Böyle bildiğiniz otel varsa tavsiye alabilirim. Tek başıma gideceğim, sadece dinginlik amaç.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Çok alternatif yok aslında Trakya tarafında şarap evleri var oralar güzel olur ancak epey pahalı oluyor. Kıyıköy'ü çok severim bence kaçılabilecek en güzel yer. Kamp için biraz daha uzakta Gökçetepe ve Danişment kampları var. Şile güzel, Kumbaba falan var, çok güzel oteller var. Kocaeli tarafında da kartepe, maşukiye, sapanca, kefken
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 istanbul içindeki otellerde spa günü yapın bence. saunalı masajlı filan erirsiniz iyi gelir. bazı otellerin çift masaj konseptleri çok güzel hatta. masaj sonrası jakuzi yanına üzüm şarap vs. de getiriyorlar.
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Neden corona zamanı milletle ortak daracık kapalı nefes nefese sıcak ortama girip bir de tanımadığım insanların vücudumu mıncırmasına izin vermiyorum ki diyorsanız müthiş bir fikir
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 spalar kapalı ancak Tuzla Radisson çok güzel bir yer
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 yarın gitmeyeceğiz ki abi sdasfa konusu geçiyorken öğrenelim işte @Rewendor
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 59 dakika önce, GERGE dedi ki: Cuma akşamı işten çıkınca doğrudan otele gidebileyim 2-3 saatte (işyeri Eminönü, araba yok), eminonunden 2 saatte ancak eminonune gidersin gibime geliyor bir de cuma iscikisi
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Mudanya ya feribot ile gidersin ama sabah işe geliş 7 olmaz bir 2 saat geç kalırsın hala feribot saatleri aynı ise... Munanya hava güzel , denize giremezsin , sakin , otel var
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Toplu cevap vereyim. Sadece kafa dinlemek istiyorum, yani tur gibi beni alsınlar ordan oraya götürsünler istemiyorum. Araba uzun zamandır kullanmadım dolayısıyla kiralamam mümkün değil. Yalnızca İstanbul dan otobüse vs. bineyim, otele gideyim, 2-3 gün kalayım sonra beni geri bıraksınlar istiyorum = )
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Silivri e-5 uzerinde cok guzel oteller var.
reyou Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 20 saat önce, sardalya dedi ki: eminonunden 2 saatte ancak eminonune gidersin gibime geliyor bir de cuma iscikisi aci ama gercek emojisi
Loex Mesaj tarihi: Ekim 19, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2020 On 03.10.2020 at 07:31, Masticore dedi ki: Silivri e-5 uzerinde cok guzel oteller var. karı satıyolar çoğunda bunların :) silivride haftasonluk ev kiralanıp veya merkezdeki otellerde op un istediği tarzda tatil yapılabilir.
Öne çıkan mesajlar