Harvey Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 çıkıyor abi çıkmaz diye bişey yok bana da çıkmıştı keqing venti 300 liraya bırakmıştım. şuanki ar18 hesapta ise 2x venti ve diluc var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 2k gem biriktirdim bile öbür banner için saklasam mı ventinin bannera atıp fisch mi çıkarmaya çalışsam fisch hiç yok bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 süreli event charı olduğu için venti'li hesapta mı oynasam, yoksa 2 tane 5 yıldız var diye mona diluc ile mi oynasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 abi diluc un kendisi bile god tier iken mona diluc çıkmış sana yardır gitsin. venti geri gelecek bikaç ay sonra boşver gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 qiqi nin ingilizcesi kabus gibi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 4 saat önce, Laurelin dedi ki: accounta yamyam gibi atladim ikisini birden gorunce + fischl var daha ne istiim valla sıfırdan acc alacak olsam ben de onu alırdım, hala da onu çıkarmak birinci amacım lol. hadi iyi eğlenceler. gotta gacham all, gotta gacham all! jeannemon! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 alchemy ödülünü alamadan kicklediler eşşek gibi çalıştıktan sonra, 2020 yılında artık multiplayer hayatında oynamamış developerlar multiplayer oyun tasarlamasın. kickleyenlerin de inşallah hesapları çalınır tez zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2020 Üzülünecek bir şey yok hatta sevinmen lazım. 20 20 mavi leyline yapsan daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2020 Evet alchemy rewardları almamak lazım, event achievement o son char xp kartlarını almasan bile geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2020 Questleri, Geoculusları filan bitirdim, birkaç Challenge ve Seelie haricinde yapacak bir şey kalmadı, Adventure rank 32'de kaldım. Millet Rank 40ları 45leri nasıl görüyor manyak gibi chest grind mı yapıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2020 valla başka bir yolu yok sanırım ya da resin alıp sürekli domain kasmak falan. şu battle pass i nasıl 50 yapacaklar ben anlamadım bayağı yavaş doluyor onuda mu lvl olarak almanı bekliyorlar . bu hafta nesela 1600 resin kullan diye weekly var, günde 230 resin mi ne ediyor malum itemsiz doldurup bitirmek imkansız?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2020 event'i bitirdim ama toplam 1,3 draw vermiş oldu topkek. bozdur bozdur gacha. o battle pass zaten satmak için sezon ladder'ı gibi birşey belli ki. neyse gittiği kadar gider ama bir de burada kovalayamacağım, fo76 sezonu yetiyor lol. günlük basit olanları filan yapıyorum kasmıyorsa. 45'likler fosur fosur resin basıyordur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2020 15 saat önce, Darksun dedi ki: valla başka bir yolu yok sanırım ya da resin alıp sürekli domain kasmak falan. şu battle pass i nasıl 50 yapacaklar ben anlamadım bayağı yavaş doluyor onuda mu lvl olarak almanı bekliyorlar . bu hafta nesela 1600 resin kullan diye weekly var, günde 230 resin mi ne ediyor malum itemsiz doldurup bitirmek imkansız?. evet resin sistemi daha öncede yazmıştım çok tehlikeli diye. ona ciddi ayar çekmeleri lazım. oyun bi noktadan sonra resinli eventleri farmlamaya itiyor çünkü diğer türlü ne exp ne reward düzgün bişi gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2020 nolur ne olmaz oyundan sıkılırım, zaten wow da çıktı onu oynarım diye Diluc'lu hesabı sattım 68 dolara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ekim 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2020 lol. bu resin şeysi yüzünden lvl abanıp napacam bekleyecem sonunda dedim, biraz daha (10 küsür) reroll yaptım. bi banner eksik ama belki iki 5* çıkar diye. sonuç: qiqi venti mona fisch barbara noelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2020 sabah akşam iş gibi resin kovalanmaz. millet hypeken satmak lazım. nereden satıyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2020 (düzenlendi) hype biraz zor biter. önümüzdeki 3 ay boyunca her ay yeni kıta gelecek oyuna. ilki kasım'ın 11 inde. Ekim 15, 2020 HarveyQuinn tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 Oyunda yapacak çok birşey yok ama. Content bitti exploration bitti Rank 32'ye kadar gelebildim. Dailyler chestler filan kasmaya çalışıyorum ama progress çok yavaş, çekilecek dert değil uzun vadede. ve üstüne resin kısıtlaması yüzünden normal grind bile yaptırmıyor xp, mora, ascension mat farm bile timegated. ve 1 ay daha yeni content yok. ve event diye koydukları şey düpedüz soytarılık. 1 ay boyunca yapılabilecek tek şey 4 tane daily miniquest yap, çık. 1 ay sonra oyuna ekleyecekleri content 1 haftada bitecek şeylerse hype çok kolay biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 (düzenlendi) 15 saat önce, Raze dedi ki: lol. bu resin şeysi yüzünden lvl abanıp napacam bekleyecem sonunda dedim, biraz daha (10 küsür) reroll yaptım. bi banner eksik ama belki iki 5* çıkar diye. sonuç: qiqi venti mona fisch barbara noelle bunun üstüne lvl 10 da gelen banner: keqing xiangling ömrümün balını niye bu oyunda harcadım ki. bunun mangası falan mı vardı, ünü nerden geliyordu, ayıp olmasın başlayayım bari sdsfddsf neyse hype bu şekilde kısarlarsa biter ama kafaları çalışıyordur herhalde, kendileri bulsun. Ekim 16, 2020 Raze tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 yok materali falan. çin yapımı gacha işte. ccp fundlamıştır marketing’i. ota boka muh ccp reröre yapanların weeb yeminde oltaya gelmesi dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 işte dedim ya şi başgan "epic'ten verdiklerimizi misliyle tahsit edin" diye talimat vermiş. bir cebe koyuyor, öbür cepten alıyor. raze yalnız nasıl bir reroll yaptıysa lol, bal da olsa helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 bugün reroll yaptım yine diluc ve jean geldi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 şimdi de keqing - venti -mona ile 3 tane 5star karakter olan hesap açtım asdsafa 100 dolara koydum G2G'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 venti yanına bir de jean verse keşke oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar