Max Damage Mesaj tarihi: Ekim 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2023 Çinli BYD de ülkeye giriş yapıyor. Ciddi pazar payı yakalayacaklarını düşünüyorum. Ev'lerden hoşlanmıyorum ama güzel modelleri var. Burada tutulacak kasalar hepsi de. Fiyat politikaları da başarılı Cherry özelinde konuşursak. Millet Dacia alacağıma bütçeyi az daha artırıp donanımlı araç alırım diyor. Yollarda yeni marka olarak Tesla'dan sonra en çok gördüğüm marka Cherry'nin suv'ları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Kasım 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2023 ben mg4 aldim is-ev-gezme vs hep sehir ici suruyorum ciddi bir fiyat farki oldu yakit konusunda. performansi zaten cogu benzinli arabadan cok daha iyi. motor yagi, contasi, subabi, triger kayisi vs vs binbir tane parca yok. regenerative surus ile daha az fren yaptigin icin fren aksamlari daha uzun dayaniyor. elektrikli araba candir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2023 İmkanım olsa ben de Tesla veya togg alırdım muhtemelen. Kapalı otopark imkanı var ama hem işte hem evde. Yoksa cesaret edemem sokağa bırakmaya falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 6, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2023 Şehir içi kullanım için bence de maliyet açısından çok cazip görünüyor. Şehirler arasında gidilen rotaya göre plan yapmak gerektiğini söylüyorlar ama İstanbul'dan Ege-Akdeniz rotası için çok sorun olacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2023 bu ne olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2023 arabayı bilmem ama o tekerlekler ve şöför bu iş için pek uygun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2023 Basit şeyler diyor ama sade ve net konuşmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 (düzenlendi) abi elektrikli araclarin yayginlasmasi vs guzel seyler ancak kesinlikle ayri bir ehliyet lazim. hele ki cybertruck gibi bisi icin. 3 ton arac, 3 saniye altinda 100km'ye cikiyor. hayvan gibi rijit. yanlislika sizin arabaniza carpsa aileniz parcalarinizi gomer abi. ne surdugunuzun cok bir onemi yok. evi bile yikar yani alet Aralık 12, 2023 dasaaa tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 (düzenlendi) future is here. https://imgur.com/gallery/deIdFUa https://imgur.com/gallery/hgOEc7s https://old.reddit.com/r/Damnthatsinteresting/comments/18mspbo/a_driverless_uber/ içine bi kukla ve taksici roleplayi yapan chatgpt bağladık mı tamamdır Aralık 20, 2023 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2023 geçen sene bi türk biniyordu bu şoförsüz taksilere baya gelişmiş san francisco'da çoğu taksi şoförsüz olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 Selam Arkadaşlar Nasılsınız? EV ye uzun süredir çok mesafeliydim fakat geçen eylül sonu Model Y Long Range aldık. Hayatımda ilk kez kendi aracımı sürerek EV tecrübesine sahip oldum. 95% oranında eşim kullanıyor, şuanda aracımız 3500 KM oldu.Iş yerinde şarj bedava. Aylık 6800 TL gibi bir kazancımız var, benzin almadığımız ve şarja para ödemediğimiz için. Neden dünyanın en çok satan EV si olduğunu anladım. Şehir içi, planlı seyahatler için bence en ideal araç. MTV den kaynaklı dezavantajı var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 Ekstra mtv taksıdı ev li araclarada vurdumu? 60 bın tl mtv öderken ağlarım herhalde ya,üstüne inanılmaz kasko parası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2024 miyaw33, 04.01.2024 16:02 tarihinde dedi ki: Ekstra mtv taksıdı ev li araclarada vurdumu? 60 bın tl mtv öderken ağlarım herhalde ya,üstüne inanılmaz kasko parası 60 bin TL MTV? 2024 hesabım şu şekilde: MTV 36600 TL- 2024 toplam KASKO 16000 TL TRAFIK SIGORTA 3500 TL BENZINE KIYASLA KAZANIM (SENE SONU) 90000 TL - benzin 40 - 50 TL olursa daha da fazla olur POTANSIYEL ICTEN YANMALI ARACIN BAKIMI 10000 TL Kazanç Benzin artışı ile beraber 50000TL gibi pozitif olur (aracın değer kaybı hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2024 normalde şehir içi kullanımda ayda 3-4 depo dolduruyor musun? herkes bu kadar fazla kullanmıyor ve şarjı bedava yapamıyor. çok bireysel bi düşeş olmuş seninki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2024 Aynen benım gibi casual kullanıcılar ıcın yıllık 90000 tl benzın parası ucuk.Tesla harıcı arac markalarında senın hesabında bıle aracın deger kaybıyla bır mantıgı kalmıyor suan.Teslada suan dogru duzgun deger kaybı yok(marka konumlaması ,guncellemeler vs) ama togg gibi araclarda buyuk kayıp olucaktır.toggun yenı 600 km lık surumleri cıktıgında v1 i satılmaz dogruduzgun fıyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 9, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2024 CES 2024'te TOGG sunum yapıyor. Sedan modeli tanıtacakları söyleniyordu: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2024 ulan insan bi utanır senkronu kayık videoyu koymaya. çok zor da bişey değil düzeltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2024 bu Invest in Aptera Motors — Republic gercek Aptera Motors olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2024 razzRaziel, 10.01.2024 00:34 tarihinde dedi ki: ulan insan bi utanır senkronu kayık videoyu koymaya. çok zor da bişey değil düzeltmek. Simultane çeviri yapılıyor kendi sesi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2024 (düzenlendi) ben model y long range aldim. yillik kullanim 18000 km civari. eski aracim dizeldi ve 100km de 7 litre civari karma ortalamam vardi. 40bin tl mtv ye ragmen ben de sanirim kardayim. Ocak 29, 2024 Namessar tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2024 dc den sarj etmıyorsan kardasındır mutlaka.dc ise hala zarardasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2024 Elektrikte hane tüketiminine yapılan sübvansiyon kalkarsa benzinden ucuz olacak mı acaba hala elektrikli arabalar? Benzin benzeri ek vergi koyulmasını hesaba katmıyorum bile. Gerçekten ekonomik olması için daha teknolojinin ilerlemesi gerek muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2024 teslanın arkasına bi de güneş panelleri taşıyan trailer yapacaksın , bedava dünya turu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2024 (düzenlendi) 100 panel falan takarsan güneşli günde non-stop gidersin belki. panel sisteminin ağırlığını da katarsan gidemeyebilirsin. Ocak 30, 2024 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2024 durup gezersin arada. öyle sürekli nereye gidiyon yapmış adamlar asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar