Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2020-2021 ALİ KOÇ 3.0 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

son 10 yılda bir şampiyonluğumuz var ama ne zaman fb yükselişe geçse aynı saçmalık, hakem, fenerasyon, fb kollanıyor. hadi 10 yıl önce çoğumuz ergenlikten yeni çıkmıştı hatta ergendi, saçmalamak gayet normaldi ama gerçekten bu aptallığı hala sürdürmekte ısrarcı mısınız?

S-H tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Fener hiç transfer yapmasın, şu merolu yollasın adam gibi teknik taktik anlayışı olan 1 td getirsin gerçekten fenerin oyunu da düzelir. Merol da hakettiği yer olan anadolu takımlarından birine gitsin

Mesaj tarihi:

fenerin son 1.5 senedir bildirdiği transferlerin (özellikle limit varken) inandırıcılığı az bence. Aziz in 2. lige 2 topçu kiraladık 1.5milyon euro ya hedesine benziyor ? . Bizim federasyon un sallamadığı belli ama uefa sonra kulağını çekmesin? Malum el altından para verilebilse en iyisini devasa takımlar yapardı. 

o değil de bu mesut pelkası nasıl kesecek ya çiçek gibi oynuyor asdsfsd

garibimi yine sola atacak cloud kesin

ağzımın yayını ya kaçırdığı gole bak adsasfasdasfsadasf

Liebe tarafından düzenlendi

xavi misin mübarek o nasıl ara pas pelkas

hay ulan yine övdük yine kaçırıdğı topa bak susuyorum ben

Liebe tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Hiç çıkmayan bir takıma karşı stoper değerlendirmek kadar hatalı bir şey olamaz herhalde ya ? . Bununla birlikte kapanan takıma karşı pelkas resital yaptı. Harika top oynadı. Mesut etkisi mi dicem ama mesutu sağ sola vs de koyabilir merol. Kayseri zayıf vs derler ama bu da masal, fener fener gibi oynamaya başlamış. 

Mesaj tarihi:
On 17.01.2021 at 12:53, sardalya dedi ki:

Yillik 18 milyon poundlik adami ali koc sportif basarilari sonucu getirdi, camur atmaya calisiyorlar

mesutun ilk yil ucreti acundan. 

geri kalani ise sponsorlar ve koc holding.

bunu cok net yaziyorum. 

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...