Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş ?? 2020-2021 ?? Sezonu Çifte Kupalı Şampiyonu ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

nsakala'nın rıdvan'a göre tek artısı var o da ciğersiz olması. 90dk tam fizik, stam'ı hiç düşmeyen fifa oyuncusu gibi takılıyor.

de işte geri kalan defoları yüzünden böyle olsa ne yazar. içinden geçti takımın kajshfsd

ben çok sövüyorum gerçi ama ne zaman sövsem üzülüyorum da. özünde çok iyi niyetli ve her zaman maksimumunu zorluyor ama maksimumu bu işte yani adamın suçu yok jksdhf onu birincil opsiyon yapanın problemi var. 

Natanyal tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

bence tam tersi, stresle uğraşırken gitti puanlar. şimdi maç, ilk gol erken gelmezse çok rahat geçer demiyorum fakat alırız yine kupayı. ilk gol erken gelirse antalyaya farklı tarife gelir. Tokatlarız rusların şehrini sdf

Mesaj tarihi:
2 saat önce, applev0dka dedi ki:

kasayla bira, şarap içmişler 3 gündür. doğru düzgün antrenman yapmaları bile şüpheli valla oyuncuların.

beklentiyi çok yüksek tutmamak gerek sdasfa

dong gelmis hatta seks partileri de yasanmis

Mesaj tarihi:
8 saat önce, applev0dka dedi ki:

kasayla bira, şarap içmişler 3 gündür. doğru düzgün antrenman yapmaları bile şüpheli valla oyuncuların.

beklentiyi çok yüksek tutmamak gerek sdasfa

sonuç olarak içeriz şarabı s...z arabı dedi bizimkiler ve kupayı aldılar ahahaha

Mesaj tarihi:

sergen ve bjk nasıl kudurttuysa yayıncısından federasyonuna çıldırıyor hepsi..

yayıncı bjk'nin madalyasının yarısında reklama gitti, tff utanmasa cenaze merasimi yapacaktı, konfeti bile patlatmadılar sdsafas

hepsini üst üste

• Konu başlığı Darksun tarafından Beşiktaş 🏆🏆 2020-2021 🏆🏆 Sezonu Çifte Kupalı Şampiyonu 🦅 olarak değiştirildi
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

dün chelsea - leicester maçı vardı. chelsea 2-1 kazandı. Haftaya da aston villayı yenerse ligi 3. bitiriyor. Böylece ön eleme riskimiz de kalmıyor.  

FuCKiR tarafından düzenlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...