vivavale Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 üç puanı aldık çok şükür. fikstürde puan kaybı yazdığım tek maç hatay ve o maçda hafta sonu bi de memleketim. zor olucak hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 @FuCKiR +1 bu arada fikstürde dengesizlik var. maçların aynı gün aynı saatte başlaması gerekli artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 Bariz birileri bjk'ye engel olmaya çalışıyor işte bunun ağlamak vs ile ilgisi yok. Son dakikalardaki penalti pozisyonunu yan hakemin görmemesi imkansız. Onu bırak vardakilerin görmemesi daha da imkansız. Maç 3-0 olsaydı bence penaltı verilirdi o pozisyona, bir umut maç döner diye es geçtiler. Sergen her maç sonu ayar verdikçe daha da kuduruyorlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 Sergen daha da ayar versin. 2-3 haftadır sürekli puan hesaplaması yapıyorum hatay, muazzam kuruldu bize. Şu rize maçına 8 puan ile gelmeliydik. Çok zor çook. Bugün bile kalp krizi geçirdim. Oturuyorum ulan bi şampiyonluk ya ne olacak seneye yine var diye kendimi telkin edeyim diyorum, yoook.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 yazayım ben bari siz cesaret edip yazamayacaksınız: hatay - 3 gs - en kötü 1 karagümrük - 3 göztepe - 1 ( en kötü şampiyonluk garantilenirse 1 olur yoksa 3 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 dogru yoldayi devam, hayat bileniyorda biz bilenmiyor muyuz. bu aksam alanyayi gorelim bakalim sike imalarina bilenmis mi. bilenmedi iae hatayda bilenmez.. oyna devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 alanya feneri yerse bugün iş biter ikisiyle de 6 puan fark kapanmaz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 Beşiktaş şampiyon olursa lisans için rosier ve ghezalın belgeleri yetiştiren moto kuryelere prim falan versin kulüp. Çağırsınlar alın ananızın ak sütü gibi helal olsun bu prim desinler adamlara sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 beşiktaşın en zor maçı buydu bence, bir de son hafta göztepe olur ama oraya kalmadan gs maçında şampiyonluk belli olur zaten. biz akşama kesin puan kaybedeceğiz çünkü sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 beşiktaşa çifte kupa yakışır bu sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 1 saat önce, FuCKiR dedi ki: Beşiktaş şampiyon olursa lisans için rosier ve ghezalın belgeleri yetiştiren moto kuryelere prim falan versin kulüp. Çağırsınlar alın ananızın ak sütü gibi helal olsun bu prim desinler adamlara sdf Bu arada orada şöyle bir durum var. Normalde transfer bitiş saatine kadar faks çekip, belgenin aslını sonradann teslim etsen oluyor. Ki son gün transferleri hep böyle oluyor. Ama tff Beşiktaş'a karşı o kadar bürokratik engel çıkarıyormuş ki herşeyde, korkup motorla evrakları götürmüşler. Götüren de kurye değil kulüp çalışanları sanırım. Maça gelirsek golden önce mensaha yapılan açık faul, ve verimeyen penaltı hakemlerin niyetinin göstergesi. Sergen'in maç sonu açıklamaları da çok saçma ya baya bi sinirle konuştu da hakemler hepten göt etmek için çalışacak şimdi Sergen'i. Bence yanlış yaptı ama canı sağolsun. Bütün santrforlar sakatken Töre'yi sahte9 yapıp santrforsuz bir oyun çizmesi muazzam iş. Töre de muazzam oynadı bu arada. Prime döneminde Messi bu kalitede oynuyodu sahte9 pozisyonunu (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 Sergen başgan kameraların önünde olmasa "göreceğiz cumartesi günü ne olacağını aq çocukları" derdi ama olacak kısmından sonrası gelmedi tabi asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 9 dakika önce, aktiftablet dedi ki: Bu arada orada şöyle bir durum var. Normalde transfer bitiş saatine kadar faks çekip, belgenin aslını sonradann teslim etsen oluyor. Ki son gün transferleri hep böyle oluyor. Ama tff Beşiktaş'a karşı o kadar bürokratik engel çıkarıyormuş ki herşeyde, korkup motorla evrakları götürmüşler. Götüren de kurye değil kulüp çalışanları sanırım. Niye ya, biz Grosskreuz'ta yaptık onu, işe yaramadı. Gerçi boş kağıt fakslayınca olmuyordur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 toner bitmiştir großkreutzta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 15 dakika önce, Rewendor dedi ki: Niye ya, biz Grosskreuz'ta yaptık onu, işe yaramadı. Gerçi boş kağıt fakslayınca olmuyordur belki. gs direkt faxı süre bitince göndermişti sanki, hem geç hem boş bile olabilir sdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 (düzenlendi) Valla bir sürü haberi dedikodusu çıktı da benim hatırladığım son anda vakit içinde göndermiş ama gönderdiği kağıtlar boşmuş. Formlar yetişmeyince bile bile doldurulmamış form templateini göndermiş, sonra da süre dolunca "aa pardon yanlışlık oldu, zamanında attık ama kağıtlar karışmış, doğrusunu atalım" diye çakallığa yatmaya çalışmış. Adamlar da yememişler. Gerçi formlarda sıkıntı yok da kağıdı makinaya ters koyup boş arkasını yollamış diyen bile vardı, gülüp geçersin normalde ama Dursun Özbek dönemi olduğu için insan yine de emin olamıyor şaka olduğunda Nisan 29, 2021 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 Hatay td si ömer erdoğan da covid çıkmış, maçta yer alamayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 son 3 hafta her maç aynı saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 (düzenlendi) fenerin maçlara kolay vs diyorlar bakayım dedim. Hepsi küme düşme hattında nesi kolaymış anlamadım. Yani hiç de kolay değil açıkçası. bu haftayı saymıyorum: fener - erzurum ankaragücü - fb fb - sivas kayseri -fb Nisan 29, 2021 FuCKiR tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 58 dakika önce, FuCKiR dedi ki: Hatay td si ömer erdoğan da covid çıkmış, maçta yer alamayacak korktu mu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 sergenle fistbump yapamayacak tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 Aradan gs şampiyon olmasın lan?! asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 gs daha puan kaybeder, fener belli olmaz beşiktaşta şu hatay maçı kritik kadrodaki eksiklikler fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 hatay maçının neresi kritik ya en az 2 fark abi gerçekten şaşırıyorum sizin olacakları görememenize :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2021 katılıyorum, Sergen aşırı bilenmiş, kazanırsak arenada kutlama ihtimali var, Hatayı parçalarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar