Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2020 yeni eve taşınıyorum. banyoyu da sıfırdan yaptırıyoruz. sulanmak için ne tür bir banyo istediğime karar veremedim hala. senelerdir klasik duş başlığıyla gusül abdestimizi aldık, yeni türlere yelken açmak gerekir mi diye düşünüyorum. şu aralar masajlı duşakabinlere çok özendim. bunlardan kullanan var mı hiç? youtube'da bir tane bile nasıl çalıştığına dair video da bulamadım bu masajlı kompakt duşakabin sistemleri için. var mı öneri yapabilecek? sizler ne kullanıyorsunuz?
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2020 masajlı dediği su fışkırtıyor sanırım, nasıl masaj oluyorsa o zenginler anlatsın ben kovaya suyu ılıştırıp maşrapa ile dökünerek yıkanıyorum
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2020 masaj dedikleri cidden duvardan farklı açılardan çıkan su ise şöyle bişey almak daha mı mantıklı acaba?
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2020 (düzenlendi) rainshower al duzgun bir tane, sonra tesekkur edersin. Spoiler grohe hansgrohe bir de cat5e ethernet doset evin her yerine ve sigorta kutusunun yanina router koydur. ben olsam dus kabini yaptirmazdim, onun yerine tas ve cam / sade bir tasarim tercih ederdim. oturak da yaptirirdim tas-ahsap fln. Ağustos 5, 2020 Goering tarafından düzenlendi
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2020 sadece duş başlığına 2890 lira vermek. hmmm. gene fakir olduğumu hissettim bugün de... banyoya neden ethernet kablosu çekiyorum ya?
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2020 (düzenlendi) masajlı denilen sistem duşakabinin kendi özelliği olmak zorunda değil. şöyle bir duş sistemi taktırıyorsun masajlı oluyor işte bele veriyor tazikli suyu. 800-1000 tl'ye iş görür bir şey alırsın. banyoyu sıfırdan yaptırıyorsan istediğin gibi bi duş teknesi yaptırıp bundan taktırabilirsin. edit: resimler çıkmamıştı şimdi gördüm bundan atmışsın, evet daha mantıklı. Ağustos 5, 2020 Black-ice tarafından düzenlendi
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2020 (düzenlendi) 19 dakika önce, Oce4n dedi ki: sadece duş başlığına 2890 lira vermek. hmmm. gene fakir olduğumu hissettim bugün de... banyoya neden ethernet kablosu çekiyorum ya? jakuzi falan yazmissin, ben yanlis anladim herhalde. 2600'e burun kiviriyorsan jakuzi fiyati bakma. bu kabinler de 3000-4000 civari. cam+tas yaptirsan daha ucuza geliyor. dusakabinler 4-5 sene icinde yalan olmaya basliyor, bu tas/cam uzun yillar gidiyor. -ethernet'i genel dedim evde insaat varken hallet diye... Ağustos 5, 2020 Goering tarafından düzenlendi
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2020 Masajlı şeylere özenme boşuna, 1-2 ay kullanırsın sonra bir daha açmazsın bile.
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2020 keisnlikle duş teknesi falan yaptırma ev seninse, taş zemin cam paneli koy yılalrca kullan abi.
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2020 gerçi muhtemelen risk almayıp klasik duş teknesi, rayları iki senede yalama olan kapaklar, beyaz ışık ampül takıp hayatına devam edecek tipi de var sende sdf.
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 18 dakika önce, goldbären dedi ki: keisnlikle duş teknesi falan yaptırma ev seninse, taş zemin cam paneli koy yılalrca kullan abi. bence de. böyle benim evde, gayet rahat ve pratik. zemin de kaymayan pütürlü fayans.
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 7 saat önce, Goering dedi ki: dusakabinler 4-5 sene icinde yalan olmaya basliyor, bu tas/cam uzun yillar gidiyor. Sunu yazmaya gelmistim. Babamlarin evde var Ocean'in linklediklerinden, 3 4 kere tamir gordu simdiye kadar (12 sene icinde). Tamiri de ucuz degil, banyo musait olsa sokturur babam sjg. Kendi oturdugum ev kira ote yandan ama ev sahibi bana birakmisti banyonun nasil yapilacagini. Dus basligi + cam + kaydirmaz fayans kombosu istedim. Hem ev sahibi cok para vermedi hem de 50 kat daha kullanisli oldu. Bir tek dus basligim dandik biraz, genis ve yuksek basliklardan alacagim bir ara, direk tepeden aksin.
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 Goering vermiş tarifi . Grohe , hansgrohe taktıracaksın ömürlük olucak. Bu kabinler iğrenç bir şey ya. Hiç bir özelliğini kullanmadığın gibi bir de sararıp,kirleniyor her yeri. Çok çok iyi temizlemen lazım fln. Masaj olayı tam bir yalan. Duş başlığını sırtına tut, ayağına tut, beline tut aynı şey. Duş başlığı Ne kadar masaj yapıyorsa o kadar yapar. Bir de kireçten tıkanıcak zamanla . En dandik malzemeyi kullanıyorlar.
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 Selam, Ben klasik seramik duş ve cam kombini kullanıyorum. Ray falan çok dandik oluyor. Duş kısmı için de şu comboyu kullanıyorum: GROHE Grohtherm 3000 Cosmopolitan (34274) GROHE Rainshower Icon 150 Saygılar.
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 1 dakika önce, paramecium dedi ki: GROHE Grohtherm 3000 Cosmopolitan (34274) Bu termostatlıların düzgün çalıştıgını görmedim ya. Yine elinle ayar yapıyorsun.
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 Selam, Bende sıkıntı yok. En büyük sıkıntı su tesisatının adam gibi yapılmaması neticesinde mutfakta açılan -sıcak veya soğuk su fark etmez- debide dalgalanma yapıyor. Haliyle bu aletler de duruma uyum sağlamaya çalışıyor. Taktığımdan beri -evdeki diğer duşta da var- iki duş rahat kullanılabiliyor. Öncesi eziyetti! Yine dalgalanma olabiliyor dediğim gibi ama tepene aşırı sıcak ve soğuk suyun inmesine izin vermiyor artık sistem. Tabi kombideki ayarlanan kullanım suyu sıcaklığı, istenen sıcaklık için kombinin verdiği debi, istenen duş suyu sıcaklığı, banyo bataryasındaki debi gibi birçok başka değişken de var :P Kombinin ayarı ile duş için istenen ayar arasında bırakılması gereken belli bir oran vardı. Saygılar.
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 11 saat önce, goldbären dedi ki: keisnlikle duş teknesi falan yaptırma ev seninse, taş zemin cam paneli koy yılalrca kullan abi. mukemmel kombo su. benim yeni evde komple grohe. gayet memnunum.
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 kalitelisini alırsanız duş teknesi de üzmez. para meselesi bu tamamen. ultra lüks bi yerde oturmadığınız sürece hiç bi müteahhit standart üstü takmaz. tadilat yaptırıyorsanız ustaya bırakırsanız yine takmaz.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 18 saat önce, Goering dedi ki: rainshower al duzgun bir tane, sonra tesekkur edersin. Gizli içeriği göster grohe hansgrohe bir de cat5e ethernet doset evin her yerine ve sigorta kutusunun yanina router koydur. ben olsam dus kabini yaptirmazdim, onun yerine tas ve cam / sade bir tasarim tercih ederdim. oturak da yaptirirdim tas-ahsap fln. Neden sigorta kutusunun yanına router konuyor?
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 taş yaptırın diyenlere soru: taş yapınca su taşarsa tüm banyoyu su basmıyor mu?
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 tekneden mekanik olarak ne farkı var ki böyle bir şey düşündün tekneye de su basabilir?
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 tekneye su basma olasılığı daha fazla. taş iyidir.
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 1 saat önce, Oce4n dedi ki: taş yaptırın diyenlere soru: taş yapınca su taşarsa tüm banyoyu su basmıyor mu? Tikanirsa hepsi dolar ahsjf sen şunu merak ettin heralde. Zemini gidere dogru egimli yaptirican. Bu şekilde suyu full’de acsan banyotu basmıyacak gider’den akip gidicek İyi bir ustan varsa ayarlar onu. Eger ustan kotuyse kirar tekrar yaptirirsin buyuk sikinti. Gidere izgara olarak sukar fln kullan daha kalitesiz bir sey alma. Sukar yerliler arasinda fiyat /performance en iyisi.
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 abi duşun eğimini ayarlayamayacaksa zaten hiçbişey yapmasın o usta evde.
Öne çıkan mesajlar