-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2020 Adamin fetocu oldugunu hala bilmeyen kaldi mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2020 abi enes kanter babalar gibi cikiyo evet ben öyleyim diyip sövüyor Reyize. Bu ve bunun gibilerde cit yok nedense hala sinsilik pesindeler. Ben Boyle bi adamın videosunu neden izlim ? Bilimle onla bunla bu kadar ilgiliyse Fetullah gibi bi yobazin etkisinde nasıl kalabiliyo? Su ve sunun gibi adamlar savunduklarını bile dile getirmeye korkan vatan hainleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 1,5 saat var daha tam landinge. https://mars.nasa.gov/mars2020/ burada countdown var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 ölmeden marsta insan görebilecek miyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 Bu hıyarı sevmesemde burdan takipteyim. Önemli mesele valla. Ay hadi insin yatacam aq.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 gelecek bilimde kanalından izleyin bence. sırayla konuya hakim kişileri çıkarıp her detayı anlattırıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 mission accomplished..gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 İlk low res fotolarda geldi..Neyse 2023 ayda Kamil abiye mars tan taş sektiriler artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 aynen tertemiz inmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 Helal olsun valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 Yaşanabilir en mükemmel yeryüzünün içine edip, yaşanabilesi en zor mekanı acaba yaşanabilir hale getirebilir hale getirebilmenin, en mükemmel merakın sonucu şu işler. Ben olsam kuruş koklatmazdım asdfadada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 https://www.linkedin.com/in/j-bob-balaram-664b9234/ sen nasil bir kralsin bobo. adam NASA'da basmadik yer birakmamis, yuruyedur cocuk. bir de klonlayin bu adami asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 barış özcan nası çocuk gibi seviyor böyle şeyleri, banttan izlememe rağmen o iniş anı heyecanını yaşattı gerçekten allah razı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 Your front-row seat to my Mars landing is here. Watch how we did it. https://twitter.com/NASAPersevere/status/1363929492138254340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 On 30.07.2020 at 18:04, neutrino dedi ki: Yurtdisina o donem kactiysa kesin fetocudur. Gorunusu zaten fetocu default char. ahahahah +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 tekrar the martian'ı izledim de, şimdi bu perseverance'ı da hackleyip kullansa daha da rahat edermiş matt damon. yalnız benim anlamadığım şey bu numuneleri alıp gelecek için istiflemenin esprisi nedir? buraya geri getirecek aleti şimdi yollayamamalarını anlıyorum ama geri getirecek aleti yollayınca zaten numune toplayacağı da yollayabilirlerdi herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 atıyorum 2 senede topluyorsa numuneleri tekrar 2 sene beklememek içindir. sonuçta mars yüzeyinde hareket edip oradan oraya gitmek çok basit değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 o kadar uzun bir ömrü yok sanırım ama olabilir. belki de parça parça gönderip riski minimize etmek istediler veya o iş için gereken fon daha büyük, bu başarıyla ödenek sağlayacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 butce garanti etken. kacililmaz olarak teknoloji gelisimi de parcasidir sonucta ilk kez yapilacak. sonraki firlatmalarda numune toplayacak aletin agirligindan kurtulmak bonus. simdi baktigim bir kaynakta perseverance'in inilen alani scoutlamasi sonraki inisleri kolaylastiracak demisler. bir de soyle demis: Alıntı NASA and ESA have divided the work based on their experience working on Mars. NASA plans to build the sample-retrieval lander and the Mars ascent vehicle; ESA will work on the small rover and on flying the samples home. ayrica ESA pamuk eller cebe yapacakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 vay marsimiyum. aws kullaniyomus curiosity. sasilacak belki pek bisey yok ama, ben yine de kendinerinin yerin 7 kat altinda, hic bilmedigimiz protokollerle fln iletisim kuruldugunu dusunuyorum hehe. megersem adam ordan bi serverless boot edip yollamislar aleti marsa. helals. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2021 hani atmosferin buna izin vereceği düşünülüyordu zaten ama yine de bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2021 Abi olay süper de bu video kalitesi nedir, yüksek fps’li video kaydedip yollayamıyor mu perseverance? yayin zaten çok kötü, helikopter havalanacak tam, kağıt yırtan kezbanı gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2021 gördüğün kadar yetmiyo mu sade vatandaş olarak sdg nasa ora, 4K video, yayın güzel olsun peşinde değillerdir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar