Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 TR kredi kartı kullandığın sürece Macarda alıp orada oynasan da sorun olmaması lazım bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 tr kart aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 heh tamamdır. TR de bir kart ile satın alıncak güzeeel tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 Once region i degistirmen lazim, onun icin Turkiye'de olman yada TR vpn gerekli. Sonrasinda mekan fark etmiyor Billing address ve TR kredi karti ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 billing adresiniz onemli steamde evet, kart turk karti, fatura adresi TR oldugu surece hic sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 (düzenlendi) tr kredi karti ile alinir oynanir her ulkeden. Ben ornegin bu sekilde store u tr de tutuyorum uk de. Kredi jarti tr gorundugu ve adreside vln ile bir kerelik kullanarak browser üzerinden tr gosterdim oldu. Kredi karti benim de degil bu arada. Muhim olan store ulkesini tr yapabilmek buda ancak bu sekilde oluyor. Sonrasinda tr wallet parasi yukluyorum alacaksam. Arkadasinin accounta gir, kredi kartini gir adresi tr ye al, wallete para yukleyip tr deymiscesine usa den alabilir. Temmuz 4, 2020 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 (düzenlendi) ben bir kac sene once rus vpn ile ARMA3 almistim. steam, vpn'e bagli olmadigi zaman arma3 region lock sebebi ile oyunu acmiyordu. her oyunda olacak diye bir sey yok ama boyle bir sorun cikabilir. Temmuz 4, 2020 lord_gorthaur tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 horizon 275 tl ye çekmişler fiyatını lmao. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 adsfdsgs yükselmez dedik ya şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 (düzenlendi) 4 Jul, 2020 Horizon Zero Dawn Purchase Wallet 77,00 TL yetişemedin sony tr Temmuz 4, 2020 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 epicde halen 79 bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 Ahaha dün almıştım iyiki tembellik edip sonra alırım ne olacak yea demedim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 asdf hayda. us psn'de base fiyatı 19.99$. tr'de 60-70 liraydı 4-5 senedir. eklüsüv getirdik o kadar, pc'cileri sağlam sağalım demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 dün gameplay'i biraz izledim, 70₺ verecek kadar bile ilgimi çekmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 tam senin sevecegin oyun oysa lead cok iyi ps4 de bitirmeseydim epicten alirdimda gerek yok, platinumlamisim hemde HZD2 yi beklicez artik :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 monster hunter'a benziyordu izlediğim kısım, onu da bir daha oynamam herhalde yordu/gerdi oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 On 03.07.2020 at 21:23, lord_gorthaur dedi ki: 77 tl abanin buna zam gelir 24 saat icinde kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 65e almadim mi ben bi saat once ya alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 zim gilmiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 (düzenlendi) Zam değil, güncelleme. Bu ülkede son 2 senedir zam gelmesi yasaklandı. Güncelleme oluyor. Temmuz 4, 2020 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 https://www.epicgames.com/store/tr/product/horizon-zero-dawn-complete-edition/home 79 TL 7 ağustosda oynamak isteyen varsa . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 Outer Wilds'ı bitirdim şimdi. Space/exploration/mystery seviyorsanız deneyin. Çok güzel oyundu. https://store.steampowered.com/app/753640/Outer_Wilds/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 Cities: Skylines Cities: Skylines Deluxe Edition arasındaki fark nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar