ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 Kingdom Come Deliverance güzel indirime girmiş alayım bari diye girdim de almışım unutmuşum zaten lol. Bi ara backlogu temizlemem lazım çok oyun birikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 Kingdom come bayağı güzel oyun yanlız oyun başında sabırlı olun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 surdan puani ortalama ustu ve %80+ indirim olanlarin listesi: https://steamdb.info/sales/?min_discount=80&min_rating=70&min_reviews=500 ustten oranlari degistirebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 4 saat önce, Darksun dedi ki: Kingdom come bayağı güzel oyun yanlız oyun başında sabırlı olun . Oyunun başında feci sıkılıp kapatmıştım, oraları atlatırsam akıp gider mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 baslari bilerek oyle cunku karakterin kılıc savas vs egitimi yok, storyde biraz ilerleyince (5-6 quest), sekle girmeye basliyor adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 49 dakika önce, adamınbiri dedi ki: Oyunun başında feci sıkılıp kapatmıştım, oraları atlatırsam akıp gider mi? karakter odunun teki, üzerine dövüş kısmı bayağı zor oyunun. Karşına çıkan adamlara sürekli dalmamak lazım, hele 3+ zırhlı kişi görürsen direk tabanları yağla . Yavaş yavaş gelişiyorsunuz, yinede en iyi halinizle bile gidip bilmem kaç kişinin arasına dalarsanız ölürsünüz. Oyunun en uyuz yanı travelda çıkan random encounterlar, hiç affı yok çok ağır sonuçları olabiliyor. Ondan ben addon yükledim şu içki ile save sistemini kaldırdım. 1-2 saat kaybettiğim yerler olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 Warhammer 40K 1 ve 2 alınmaya değer mi? Şöyle diyeyim o evreni yani Warhammer'ın hiçbir oyununu oynamadım. Bunları alıp denemek istiyorum sararsa Total War versiyonunu da alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 40k olanlar rts, bir de tw serisi fantasy evreninde geciyor. Farklilar bayagi. Ben ilk 40k'yi oynamistim, bayagi sevmistim. Sonra 2'yi mi ne oynadim ama cok sarmamisti diye hatirliyorum, cok zaman oldu ama. Guncel sayilabilecek Warhammer oyunlari arasinda en cok Space Marine'i sevdim ben, o da 7 8 saatte mi ne bitiyordu sanirim. İyi bir indirimde alinir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 Zaten strateji arayışım sırasında gözüme çarptı. Videolarına baktım biraz Rise of Legends havası var sanki. Böyle üs kurmalı, barrackstan adam basmalı bir şeyler lazım bana. Total War versiyonunu alacaktım da hero olayları biraz ters kalıyor TW için. Güzeldir ama bana pek uymuyor gibi. Kararsız kaldım o yüzden. Önce 40K ile başlayayım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 WH40k'nın milyon tane oyunu var, hangisine baktığın önemli. Tanımlardan anladığım kadarıyla Dawn of War serisine bakmışsın. İlk oyun çıktığı dönem için efsaneydi, ikincisi yine müthişti, üçüncü rezildi. Yalnız oyunlar çok eskidi, bu saatten sonra grafikler ve kısmen mekanikler gözünü rahatsız edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 Doğru Dawn of War. Grafikler konusunda sorun yok. Ara ara açıp Generals, AEO 3 falan oynuyorum hala. Alayım o halde. Tşkler bilgilendirme için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 40k'nin en iyi strateji oyunu Starcraft serisi bu arada :^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 Grafikler sorun olmazsa DoW1'i yapıştır, döneminin en güzellerindendi. DoW2 bi iki tık daha geride, ama hala gayet güzel. DoW3'ü direkt hiç yükleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 38 dakika önce, deadwoll dedi ki: 40k'nin en iyi strateji oyunu Starcraft serisi bu arada :^) ayylmao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 orijinali varken çakması.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 (düzenlendi) 14 saat önce, Darksun dedi ki: karakter odunun teki, üzerine dövüş kısmı bayağı zor oyunun. Karşına çıkan adamlara sürekli dalmamak lazım, hele 3+ zırhlı kişi görürsen direk tabanları yağla . Yavaş yavaş gelişiyorsunuz, yinede en iyi halinizle bile gidip bilmem kaç kişinin arasına dalarsanız ölürsünüz. Oyunun en uyuz yanı travelda çıkan random encounterlar, hiç affı yok çok ağır sonuçları olabiliyor. Ondan ben addon yükledim şu içki ile save sistemini kaldırdım. 1-2 saat kaybettiğim yerler olmuştu. Yine yakalayamadın beni aga aheufhufhea:D Zamanında epic bedavaya vermişti duruyor öyle kütühanede Haziran 28, 2020 adamınbiri tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 Steam tam tok satıcı yav, epic 60tl kupon veriyor bu paşalar 10 tl eyvallah abi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 valla geçen sefer 300TL ye alışveriş yaparsan o puanla 30TL kupon vermişti. Şu kopon vs de eli biraz daha açık olsa fena olmaz. Etkinlik, flash diye kupon dağıtsa aksiyon olur en azından . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 şunu oynayan var mı , bü tür oyunların tarzı hoşuma gidiyor. https://store.steampowered.com/app/1115690/Yes_Your_Grace/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 20 dakika önce, Darksun dedi ki: şunu oynayan var mı , bü tür oyunların tarzı hoşuma gidiyor. https://store.steampowered.com/app/1115690/Yes_Your_Grace/ Bunu ben youtube'da izledim, hiç tarzım değil ama ben bile beğenmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 2. dalgayi attim sepete ama bekliyorum bakalim belki yeni kupon mupon bisi yaparlar yeni haftayla, Jurassic World Evolution: Return To Jurassic Park Jurassic World Evolution: Cretaceous Dinosaur Pack Caravan We Happy Few We Happy Few - Season Pass Shadow Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 A little pro-tip about Civ 6. If you want to buy Platinum Edition add Civilization & Scenario Pack Bundle to the basket first, you'll get a better deal this way. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 19 saat önce, Darksun dedi ki: şunu oynayan var mı , bü tür oyunların tarzı hoşuma gidiyor. https://store.steampowered.com/app/1115690/Yes_Your_Grace/ Güzel oyun ama bi süre sonra çok lineer gibi geldiği için bıraktım oynamayı. Ama art style çok hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 (düzenlendi) xcom2 ve stellaris dlc lerini aldim. Belki Fell Seal: Arbiter's Mark i alabilirim. @Xenus, o tarz pricing olaylari bundle larda cok oluyor. Almadan once bakmak lazim her zaman. Haziran 29, 2020 Gallant tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 cok oyle bir indirimi yok ama Terminator'un son oyunu baya iyi: https://store.steampowered.com/app/954740/Terminator_Resistance/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar