tcg Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 merhaba paticik forumu, turrsu.com Merhaba, Turrşu sitesi benim hobi projem. Sevdiğim konular hakkında paylaşımları görmek ve paylaşmak istiyorum. Bazı sosyal platformlar ve forumlarda topluluğa bir sürü gibi davranılıyor. Aynı zamanda bu siteler para için topluluğu neredeyse hiç önemsemiyorlar. Ne çok tıklanıyorsa, ne çok satıyorsa onun peşindeler. Bu da beni rahatsız ediyor. Türkiyenin daha kaliteli ve paradan ziyade içeriğe önem veren bir platforma ihtiyaç duyduğunu düşünüyorum. Bu nedenle de bu siteyi kurma kararı aldım. Becerebilirsem site kendi kendini götürsün bana yeter. Sevdiğiniz bir konu ya da hobiniz varsa, lütfen yararlı gördünüz paylaşımları site üzerinde yapmaktan çekinmeyin. Seviyeli bir yaklaşımla ve eğlenceli bir bakış açısıyla size saygı duyan, size değer katan insanları bulmanın zor olmadığını düşünüyorum. Bu sitenin amacı da bu. İnsanları, insanlarla buluşturmak. Ürünleri, ürünlerle buluşturmak değil. Siteyi tek başıma kodluyorum ve yönetiyorum. Bu nedenle sitede "saçma" hatalar ve eksik özellikler bulmanız olası. Bu gibi durumlar için şimdiden anlayışınıza sığınıyorum. Uzun süredir takip ettiğim paticik forumu üyelerinin geri bildirimlerine güveniyorum. Desteklerinizi bekliyorum. Lütfen karşılaştığınız herhangi bir problemi veya talebinizi [email protected] email adresine gönderiniz. Teşekkürler, Saygılarımla, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 43 dakika önce, tcg dedi ki: Uzun süredir takip ettiğim paticik forumu üyelerinin geri bildirimlerine güveniyorum. Desteklerinizi bekliyorum. 54 dakika önce kaydolmuşsun abi de haydi rasgele! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 Uzun süredir takip ettiğini kanıtlayacak bir şeyler yaz bakalım, ben çok ikna olmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 abi fotoların altına yapılan yorumlara baktım, bağrım yandı ya. hepsi sensin di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 (düzenlendi) oha 10 senedir tursu.com üyesiyim. proje senin miydi cidden? tanışalım isterim. keep up the good work edit: yazdıktan sonra tursu.com var mıymış, yoksa da almak istesek cezası neymiş dedim.demez olaydım adfaegh Mayıs 8, 2020 Archangel_ tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 27 dakika önce, Laraken dedi ki: abi fotoların altına yapılan yorumlara baktım, bağrım yandı ya. hepsi sensin di mi? asdasdadsa iyi tespit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 sevdiğin konular hakkında paylaşımları görmek ve paylaşmak için geçen gün çok güzel bir siteye denk geldim: facebook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 mantaradamı tanıyor musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 sub turrsu lar kur bide böyle farklı konular için mesela turrsu.com/r/kedicikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tcg Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 3 saat önce, Mal dedi ki: sub turrsu lar kur bide böyle farklı konular için mesela turrsu.com/r/kedicikler bizde subreddit yok. ama şöyle birşey var. https://turrsu.com/bidon/tarih 11 saat önce, Laraken dedi ki: abi fotoların altına yapılan yorumlara baktım, bağrım yandı ya. hepsi sensin di mi? kanka öyle siteyi daha 2 hafta önce açtım. 40 üye var daha. ama fake hesabım yok. tcg benim diğerleri arkadaşarlarım. zaten 4-5 aktif kullanıcı anca var şuan. sizin geri bildirimlerinizi almak istemiştim. gene "sie" yedim forumdan. neyse ben bu forumu seviyorum gene de iyi günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 10 saat önce, ginaly dedi ki: sevdiğin konular hakkında paylaşımları görmek ve paylaşmak için geçen gün çok güzel bir siteye denk geldim: facebook bunu hemen twitter da paylaşmalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 site güzel de 20 sene geç kalmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tcg Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 1 dakika önce, fresia dedi ki: site güzel de 20 sene geç kalmışsın bir tr alternatif olsun le kola gibi dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 4 saat önce, tiLi dedi ki: mantaradamı tanıyor musun Hahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 6 saat önce, tiLi dedi ki: mantaradamı tanıyor musun efsaneyi izleyelim de halimize şükredelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Cringe oldum durduk yere yine, tesekkurler. @tcg reddit 10 yil once falan yapmisti siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 (düzenlendi) bu mantar adam sayfası kendinin değil. muhteşem bir insan üşenmeyip bunları geri upload etmişti diye biliyorum mantar adam diye bi kanal açıp. iyi ki var. bunlar sonra hayaletli evlere girme kanalı fln açmıştı baya da tutturmuşlardı gerizekalı ergenlere falan. onu da kapattılar falan galiba noldu kimbilir. Mayıs 9, 2020 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tcg Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 gene goygoy başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 @Black-ice iyi hatırlattın indireyim şunları ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 @goldbären'in mi kanal simdi? O arsivlemistir kesin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 bu mantar adam geyiği nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 can sıkıntıma iyi gelmedi ama dahi anlamındaki de'leri doğru yazmandan ötürü emeğe saygı +rep. yolun açık olsun. inş site tutar da milyoner olursun. o zaman görürüz paraya önem veriyon mu vermiyon mu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 2 dakika önce, GONDARCENGIZ dedi ki: bu mantar adam geyiği nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tcg Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 @neokrasi madem iyi gelmedi o zaman sildim gitti sloganı siteden. Olmadığımız bir şeyi söylemeye de gerek yok. daha yolun başındayım yüzlerce değişiklik yaparım sitede. Bakalım nasıl sonuçlanacak. Teşekkürler iyi dilekler için. İnş sen de zengin olursun Yalnız reddit klonu olmaktan dolayı bir gocunmam yok. Zaten sanıldığı kadar kolay bir şey de değil. Sosyalfil var mesela birebir klon ama tutmadı. Olay sadece kopyala-yapıştır değil. Türk web gezerlerin gerçekten işine yarayacak ve türk standartlarına, internet kullanım alışkanlıklarına, web kültürüne uygun bir site çıkartabilmek. Gene tutmaz ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 türk web gezerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar