applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 abi chg70'in standı belki de eleştirebileceğim tek noktası ya cidden şaşırdım o standı beğenen birini gördüğüme. inanılmaz ölü alan yaratıyor çok yer kaplıyor stand. 60cm eninde masanız varsa kaçarak uzaklaşın. min 75 ve üstü gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 (düzenlendi) bende chg 90var, bir de o ayağı düşün $200 fln ama bunu taşıyacak dalga. Kasım 2, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 (düzenlendi) masamda yer var, dar değilse masa sorun yok. işlevselliğine 10 üzerinden 12 veririm, hayatımda kullandığım en iyi stand. her açıda, her yere dönebiliyor, pivot hali dahil ve hareket ettirmesi çok rahat. keşke tv'de böyle stand yapabilseler, koyduk tv'yi bir gram oynamıyor. bu da önemli çünkü oturduğunuz yere göre ortalamanız lazım görüş hizasını. sağa-sola kayarsanız o zaman curved iyi olmuyor işte. hatta sanırım g7 standı bu kadar iyi değildi, bundan ona geçsem sırf stand için üzülebilirim belki lol. Kasım 2, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 (düzenlendi) 1 saat önce, Goering dedi ki: bende chg 90var, bir de o ayağı düşün $200 fln ama bunu taşıyacak dalga. abi chg90'ın ayağı odyssey g7 ile aynı ayak. o kadar rahatsız etmiyor duruşu, en azından duvara yaklaştırabiliyorsun monitörü. chg70'lerdeki ayakla duvara yaklaştırma şansın yok evet pivot hareketleri falan çok rahat monitörde, öne arkaya falan hareketi çok rahat ama karşılğında baya yer istiyor senden, üstüne koyacak masan varsa 10 üzerinden 12. yoksa sıkıntı. ben geçen ay gittim 200x80 masa yaptırdım. Kasım 2, 2020 applev0dka tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 yani şu an bu sayfayı pivot olarak okuyorum mesela, biraz sonra çevireceğim oyunu açmadan. bundan alası ancak en yeni samsung tvlerdeki otomatik motorlu dönen standlar olur. monitörü adeta telefon veya tablet gibi kullanabiliyorum o anki maksadıma göre. benim 10 yıllık hayalim filandı zaten bu çevireyim manga vs okuyayım, o yüzden kişiden kişiye değişebilir değeri. hatta korkuyorum nazar değdireceğim stand bozulur mu filan diye lol. bundan sonra eski dandini artrit eklemli standlara geri dönemem valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 evet çok övdün standı yarın çat diye düşecek ekran sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 bu tarz ürünlerde elektronik kısım dayanıyor da özellikle yük gören mekanik kısımlar önce bozulmaya meyilli. 90’larda sony tvmiz vardı mesela, açma kapama düğmesi bozulmuştu mesela o aklıma geldi şimdi lol. neyse bakalım kullanarak göreceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 27 inç chg70 odyssey aldım bende geçen ay, epey memnunum, standı gerçekten çok sağlam ve kullanışlı, masada evet biraz fazla yer kaplıyor ama değer kesinlikle, çok rahat ayarlaması aşağı yukarı tilt pan vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 chg70 ile odyssey farklı seriler abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 standı tasvirine bakılırsa chg70 olsa gerek. güle güle kullan sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 En sağlamı hiç kasmadan gidip Samsung'un 27 inç'lik CHG70 modelinden mi almak dersiniz? İçime sadece monitörün 2017'de tanıtılmış olması ve enerji tüketimi konusunda D sınıfında yer alması takıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 (düzenlendi) En sağlamı "para dert değil, curved da dert değil" diyorsan Samsung G7 Odyssey almak. Monitör sözcüğünün sözlükteki karşılığı, Plato'nun idealar evrenindeki ideal monitör G7 Odyssey çünkü. Kasım 3, 2020 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 (düzenlendi) belki de çok zengin ve rtx 3080 de alıcak 5120 x 1440 / 240hz Kasım 3, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 240 Hz için yeni ekran kartı gerekir. Bide o monitöre o kadar vermem gereksiz olur. Odyssey G5'te de yükseklik ayarı falan yok. O kadar güzel konumlandırmışlar ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 (düzenlendi) O zaman belki G9 Odyssey düşünebilir Ama ben o tarz monitörleri çok kullanışlı bulmuyorum, 4k'yı da gerekli bulmuyorum (zaten 4k "optimal" seviyeye gelmedi bence hala ne monitör ne ekran kartı seviyesinde), o bakımdan gönülde yatan aslan hala G7 Odyssey O kadar zenginse 3 monitörlü setup yapabilir, ortaya G7 Odyssey, iki yana VG27AQ döşer Bu arada ben 2-3 hafta önce Asus VG27AQ aldım. Kafayı kırıp parayı gömmeye karar vermiştim ama çizim, animasyon falan da yaptığımdan curveddan emin olamamıştım, bayağı araştırdım, flat monitörün kralı da bu gözüküyor. Aşırı memnunum, öyle böyle değil. Kasım 3, 2020 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 G9 ile 3000 serisi RTX'lerde sinir krizi geçiriyor insanlar, monitör almadan redditten de aratmakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Boşa demiyoruz G7 alemin kralı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Bu kadar konuşulmuş, kimse dell ultrasharp dememiş. Oyun için nasıl bilmiyorum ama genel kullanım için en memnun kaldığım o oldu. Her türlü dönüyor alçalıyor yükseliyor vs. Bir de HP23cw kullanıyorum, sabit kasalı abuk subuk bir şey, yukarı inip kalkmıyor bile sadece eğikleştirebiliyorsun. Nefret ederek kullanıyorum desem yeridir. Altına kutu koydum yükselsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Dell Ultrasharp 60 Hz olmasıyla ve modeline göre bildiğim kadarıyla 4-8 ms olmasıyla kaybediyor kafadan, o yüzden ismi geçmemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Eski ofiste Dell UltraSharp veriyorlardı. Açıkçası oldukça güzel ve sağlam monitörlerdi. 60 Hz ve 4-8 ms aralığında bakanlar bence tercih edebilir. Ne yazık ki 144 Hz'de IPS veya VA panel alternatifi bulamadım Dell'de yoksa düşünürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 (düzenlendi) Bizde de ofiste Dell Ultrasharp veriyorlar bu arada, ofis bilgisayarları için optimali o heralde. Ama bahsettiğim speclerle gaming için ideal sayılmaz. Kasım 3, 2020 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 On 03.11.2020 at 19:06, applev0dka dedi ki: chg70 ile odyssey farklı seriler abi ? kutusunda c27hg70 ODYSSEY yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 Amazon Türkiye'de Samsung C27HG70 şuan 2996 TL'ye düşmüş, döviz kurunu direkt yansıtıyorlar anlaşılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 g7 odyssey bütçeyi aşıyorsa chg70 tavsiye ederim, başlıkta zaten editörün seçimi haline geldi sanırım bu kadar insanın onayıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 Bu VA panellerin olumsuz bir tarafı vardı , siyahlar mı kötü gözüküyordu neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar