Sam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 evet ben de odyssey g7 alırdım kur nedeniyle fiyatı çok daha yüksek olmasaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 ya hiç yeri değil muhtemelen ama başlık açmayayım şunun için dedim, internetin altını üstüne getirdim bulamıyorum, sadece display port olan ekran var iş yerinden getirmiştim, buna hdmi bağlamanın yolu yok mu hiç bir şekilde? adapter tersi şekilde var ama hdmi to display bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 https://www.amazon.com/DisplayPort-Converter-FOINNEX-Adapter-Powered/dp/B07G796JF8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 wuhuu bu ne saçma fiyat 30 liraya bile dp to hdmi var nasıl bu kadar pahalı olabiliyor tam tersi anlamış değilim, Türkiye'de yok bile galiba hiç bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 (düzenlendi) @Liebe ne arıyorsun? hdmi-dp kablo neyini çözmüyor? aynı anda bu dp-hdmi oluyor biliyorsun di mi? https://www.hepsiburada.com/ara?q=hdmi+to+displayport son sorum, sana nasıl bu mönitörü verdiler? böyle basit bir çevrim için adaptör aradığını da aşırı merak ettim, kablo herhalde düşünemedin? Şubat 15, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 (düzenlendi) 8 dakika önce, Goering dedi ki: @Liebe ne arıyorsun? hdmi-dp kablo neyini çözmüyor? aynı anda bu hdmi-dp oluyor biliyorsun di mi? https://www.hepsiburada.com/ara?q=hdmi+to+displayport son sorum, sana nasıl bu mönitörü verdiler? yok hacı bunlar tek yönlüymüş dp kaynaktan hdmi yönlü çalışıyormuş, bizzat aldım denedim keko gibi. çalışmayınca sonrasında araştırdım, pek anlamıyorum ama akım farkından dolayı sanırım sadece displayporttan gelen görüntüyü hdmi cihaza aktarıyorlarmış. iş laptopum lenovo ve ekran da lenovo thinkcentre , global IT ekibi bunları seçmiş çok aramışlar herhalde hdmi sız ekranları. bu arada dockstationda displayport var, zaten sorunsuz çalışıyor iş bilgisayarım. ben nintendoyu bağlasam ne güzel olur dedim onun için uğraştım aslında sadasfsd Şubat 15, 2021 Liebe tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 Haaa aynen aktif cip varmış şundan lazım sana:https://www.amazon.com/gp/product/B00JQORLCG/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1&tag=nlife-20 https://www.nintendolife.com/forums/nintendo-switch/can_i_connect_the_switch_to_my_displayport Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 aynen maalesef ucuz yollu çözemiyorum bu işi demek gerçekten, teşekkür ettim ikinize de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 Spoiler geldi kral ama renklere bi ayar cekmem lazim oyunlarda kirmizi fazla gibi geldi gozume. birde bu adaptive sync hep acik kalmali degilmi. yoksa kapatip manuel mbr falanmi acmak gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 (düzenlendi) sorun çıkarmadığı sürece açık kalsın düzgün çalışıyorsa bence. güle güle kullan. Şubat 20, 2021 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 3, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2021 (düzenlendi) Taze taze Samsung bugün Odyssey G9'un 2021 versiyonunu tanıtmış: Samsung announces the Odyssey G9 2021 Mart 3, 2021 orc_lord tarafından düzenlendi Hatalı link düzeltme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2021 (düzenlendi) öf ya chg90'dan upgrade yapmak istiyorum da eskisini hediye edeceğim herhalde, 5-6k 2. eli herhalde bu 20-21k'dan aşağı olmaz haa ben bir daha çıkarttılar zannettim ztn eskisiymiş? 2021 olanını alabilmek lazım Mart 3, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2021 (düzenlendi) 41 dakika önce, orc_lord dedi ki: Taze taze neresi taze? 2020 yaz ayı? zaman makinesinde misin hocam? impulse buyer'ız, şey etme yani. dürtme. Mart 3, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 3, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2021 6 dakika önce, Goering dedi ki: neresi taze? 2020 yaz ayı? zaman makinesinde misin hocam? impulse buyer'ız, şey etme yani. dürtme. YouTube linki hatalı olmuş ama 2021 versiyonu tanıtılmış. Quantum MiniLED'e geçmiş. Klavyeleri sat buna geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2021 (düzenlendi) doğru link bu: Spoiler HDR2000 //// yani 8K TV + yurtdışı PS5 daha ucuz bile olabilir bu yeni seriden. Mart 3, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2021 On 15.02.2021 at 15:20, applev0dka dedi ki: monitör uzun süreli bir yatırım, hele G7 gibi 2k 240hz bir alet alıyorsan zaten önümüzdeki 3-4 GPU neslini taşır. Bu kartın hakkını da vermiyor artık değiştirmem gerekiyor demezsin kolay kolay. Ne alıyoruz? 32 mi 27 mi? Bi tane 32 sardırdım ama iyi mi ettim bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2021 https://www.hepsiburada.com/rampage-rm-165-27-165hz-1ms-hdmi-display-freesync-curved-monitor-p-HBV00000KMER3 ya ben bundan aldım. açıkcası hiç mi hiç pişman olmadım. yaklaşık herhalde 8 aydır full time kullanıyorum gram sıkıntısı yok ve istediğim verimide aldım. vatan çalışanının ilk defa bir tavsiyesi sonucu iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2021 1 saat önce, ShadowFax dedi ki: Ne alıyoruz? 32 mi 27 mi? Bi tane 32 sardırdım ama iyi mi ettim bilmiyorum. ben 32" G7 kullanıyorum. öve öve bitiremem çok iyi monitör pişman olmazsın. günlerce 32-27 arasında kaldım. iki boyutu yan yana koyunca 32'yi tercih etmiştim ve hiç rahatsız etmiyor büüyklüğü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2021 (düzenlendi) https://www.vatanbilgisayar.com/viewsonic-27-xg2730-qhd-144hz-1ms-freesync-hdmi-dp-gaming-monitor.html şu var bende de arkadaşımdan ikinci el aldım uygun fiyata 1 sene önce falan ama 32'' curvedlere aşırı bitiyorum son zamanlarda. g7'de çok iyi duruyor ama tutuyorum kendimi şimdilik Mart 23, 2021 mokoko tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2021 6 saat önce, applev0dka dedi ki: ben 32" G7 kullanıyorum. öve öve bitiremem çok iyi monitör pişman olmazsın. günlerce 32-27 arasında kaldım. iki boyutu yan yana koyunca 32'yi tercih etmiştim ve hiç rahatsız etmiyor büüyklüğü. Kurdum şimdi de bu Windows 10'da textler falan çok köşeli sanki. Sanki bi şeyleri yapmamışım gibi hissediyorum :) Nvidia Driverlarını güncelledim, rtings'ten color calibration dosyasını indirdim falan ama çare olmadı. Acaba 32 inç için 2k reso yeterli değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2021 bilmem, bende öyle bir sıkıntı yok ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2021 Hangi kabloyla bagladin? Display port mu yoksa hdmi mi? Onunla da ilgili olabilir belki. Ya da kullandigin font koselidir eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2021 Display port. Clear Type'ı da yaptım. Sharpness'ı 60'tan 56 yapinca iyileşti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2021 son zamanların en güncel monitör konusu bu olduğu için upluyorum. 2 monitör setup yaptım. ana ekran 1440p 240hz, ikinci ekran 1080p 60hz. format attıktan sonra ikinci ekrana full screen yaptığım görüntü anlık takılmaya başladı ana ekranda oyun oynarken falan. yaşayan var mı ? çözümü nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2021 2. ekran nereye bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar