DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 yatirim icin kotu zaman diyon ama madem oyle migrosa yatirim yapak ? asfsdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 getir gotur ivir zivira yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 bim'den şaşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 (düzenlendi) . Nisan 7, 2020 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 On 06.04.2020 at 11:24, Aket-Atum dedi ki: Hukuk, adalet ve ahlak nedir ve neden farklıdır cevabı resmen son paragraf. Yapılan hukuki mi? Evet. Adeletli mi? E evet, tazminatlarını vermiş. Ahlaki mi? Sanki hayır Ahlaki degil, hukuki ise de nedeni kanunlarin isci dusmani olusudur. En temel prensiplerden biri olmali su; kisiden hakkini aradigi icin hesap sorulamaz, kisi hakkini aradigi icin cezalandirilamaz. Sendikalasma bu yuzden faydali birsey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 10 saat önce, eldar dedi ki: Destek denilen, asgari ücretin %60'ına kadar. min 1750 TL, max 4300 civarına denk geliyor. brüt maaşa göre hesaplanıyormuş. limit koymuşlar max için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 Sanırım yasa çıkıyor. Tayyip imza atacakmış.15 Mart'tan sonra çıkartılanlara maaş ödenecek ayrıca 3 ay boyunca da işten çıkarmalar yasaklanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 yasa ciktiginda millet ayvayi yiyecek.aylik 1200 tl ye talim edecek,kidem tazminatini alamiycak bu surede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Bana da yasa bi önceki halinden bile daha kötüymüş gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Gibi değil öyle. Bir de kanuna ekliyorlar, şu ana kadar işverenin böyle bir hakkı yoktu çalışma kanununda. Bu para işsizlik fonundan karşılanacak, korkarım çalışanın alacağından mahsup edilmesi de olası. 3 ay işten çıkarma yasağı değil, işverene çalışanını 3 ay ücretsiz izne çıkarma şansı bu. Hazineye maliyeti de daha düşük kısa çalışma ödeneğine kıyasla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Selam, ben de küçük bir hikaye yazayım. Geçen gün bir duyuru geldi, "virüsün tutunmasına karşı" (evet böyle yazıyor) tüm personel bıyık ve sakallarını kesecektir. Benim de hafif kirli sakalım vardı, odamda da tek oturuyorum, gün boyu insan görmüyorum desem yeri var, çok takmadım. Fabrika müdürünün geleceği tuttu. Selam verip geçerken, geri dönüp tekrar bir baktı. 10 dk sonra 2. duyuru geldi. "BAZI ARKAAŞLAR RİCAMIZI DİKKATE ALMAMIŞ, SAKAL BIYIK KESELİM" Ulan dedim pasif agresifliğe bak. Hadi dedim hem keseyim, 5 yıldır kesmemiştim, neye benzemişim bir bakayım. Makine ile giriştim, 1 numara yaptım. (Baya gıdım varmış) Neyse sonra dün geldim işte. Yemek yiyorum yemekhanede. Seninki yine asayiş berkemal. Geldi. BENİMKİ GİBİ OLACAK BENİMKİ GİBİ diyor. -sinek kaydı tersten alacağız, he? 10 dakika sonra yine tüm personele duyuru yayınlandı. "KİMSENİN BAŞKASININ YAŞAMA HAKKINA KAST ETMEYE HAKKI YOKTUR YARIN SABAH SAKALLILARI GÜVENLİK ALMAYACAKTIR" boş vakti bol sanırım. eyyorlamam bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 o adamın sakal bırakası varmış ama mevki yüzünden bırakamadığı için bırakanları kıskanıyormuş fırsat bu fırsat virüsü bahane etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Dynun geçmiş olsun sakal traşı çekilir çile değil kıravatla yarışır saçmalıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 On 07.04.2020 at 03:12, eldar dedi ki: Destek denilen, asgari ücretin %60'ına kadar. daha yüksek olabiliyor sanırım ama, doğrudan işçiye yatıyor ve ne zaman yatacağı belli değil. Biz destek amaçlı kullanalımmı demiştik ( kiraları ertelediler vs ) ama devletin işçiye parayı ne zaman yatıracağı belli olmadığı için epey çetrefilli durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 26 dakika önce, Suark dedi ki: daha yüksek olabiliyor sanırım ama, doğrudan işçiye yatıyor ve ne zaman yatacağı belli değil. Biz destek amaçlı kullanalımmı demiştik ( kiraları ertelediler vs ) ama devletin işçiye parayı ne zaman yatıracağı belli olmadığı için epey çetrefilli durum Evet, yanlış bilgi vermişim, üst sınırı 4381 lira. Bu brüt mü ona emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 (düzenlendi) 1 saat önce, Dynun dedi ki: Spoiler Selam, ben de küçük bir hikaye yazayım. Geçen gün bir duyuru geldi, "virüsün tutunmasına karşı" (evet böyle yazıyor) tüm personel bıyık ve sakallarını kesecektir. Benim de hafif kirli sakalım vardı, odamda da tek oturuyorum, gün boyu insan görmüyorum desem yeri var, çok takmadım. Fabrika müdürünün geleceği tuttu. Selam verip geçerken, geri dönüp tekrar bir baktı. 10 dk sonra 2. duyuru geldi. "BAZI ARKAAŞLAR RİCAMIZI DİKKATE ALMAMIŞ, SAKAL BIYIK KESELİM" Ulan dedim pasif agresifliğe bak. Hadi dedim hem keseyim, 5 yıldır kesmemiştim, neye benzemişim bir bakayım. Makine ile giriştim, 1 numara yaptım. (Baya gıdım varmış) Neyse sonra dün geldim işte. Yemek yiyorum yemekhanede. Seninki yine asayiş berkemal. Geldi. BENİMKİ GİBİ OLACAK BENİMKİ GİBİ diyor. -sinek kaydı tersten alacağız, he? 10 dakika sonra yine tüm personele duyuru yayınlandı. "KİMSENİN BAŞKASININ YAŞAMA HAKKINA KAST ETMEYE HAKKI YOKTUR YARIN SABAH SAKALLILARI GÜVENLİK ALMAYACAKTIR" boş vakti bol sanırım. eyyorlamam bu kadar Sakal muhabbeti maske iyi oturmuyor diye değil miydi? Virüs tutunuyor diye sakal kesmenin bir mantığı yok ki herkes kafasına bone falan takmıyorsa eğer? Nisan 10, 2020 µh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Evet abi aynen öyle, okumuş cahille uğraşmak daha zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 (düzenlendi) 2 saat önce, Dynun dedi ki: Selam, ben de küçük bir hikaye yazayım. Geçen gün bir duyuru geldi, "virüsün tutunmasına karşı" (evet böyle yazıyor) tüm personel bıyık ve sakallarını kesecektir. Benim de hafif kirli sakalım vardı, odamda da tek oturuyorum, gün boyu insan görmüyorum desem yeri var, çok takmadım. Fabrika müdürünün geleceği tuttu. Selam verip geçerken, geri dönüp tekrar bir baktı. 10 dk sonra 2. duyuru geldi. "BAZI ARKAAŞLAR RİCAMIZI DİKKATE ALMAMIŞ, SAKAL BIYIK KESELİM" Ulan dedim pasif agresifliğe bak. Hadi dedim hem keseyim, 5 yıldır kesmemiştim, neye benzemişim bir bakayım. Makine ile giriştim, 1 numara yaptım. (Baya gıdım varmış) Neyse sonra dün geldim işte. Yemek yiyorum yemekhanede. Seninki yine asayiş berkemal. Geldi. BENİMKİ GİBİ OLACAK BENİMKİ GİBİ diyor. -sinek kaydı tersten alacağız, he? 10 dakika sonra yine tüm personele duyuru yayınlandı. "KİMSENİN BAŞKASININ YAŞAMA HAKKINA KAST ETMEYE HAKKI YOKTUR YARIN SABAH SAKALLILARI GÜVENLİK ALMAYACAKTIR" boş vakti bol sanırım. eyyorlamam bu kadar Hahahah tam askeriye mantığı Nisan 10, 2020 roket adam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 sakal bıyığa tutunuyor ama cilde ve saça tutunmuyor? ulan hadi her gün herkes öpüşse anlarım. BAŞKASININ CANINA KASTETMEK ne lan hahahah yapıştırsaydın ya orada cevabı bana yapıştırdığın gibi @Dynun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Sinek kayiyorsa virüs de kayar diye düşündü herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 (düzenlendi) daha kolay bir şekilde daha hijyenik tutulabiliyor cilt heralde, yani mantıken. ben kesmedim ama sabunlarken falan dert sürekli sakal sdf Nisan 10, 2020 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 bi mantigi yok, maske takmak icin sikinti oldugunu gotuyle anlamis birileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 maske filtrasyonunu tam oturmadığı için bozuyor da diğer açıklamalar da mantıklı geldi https://www.npr.org/sections/coronavirus-live-updates/2020/04/09/830238952/should-you-shave-your-quarantine-beard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 On 10.04.2020 at 11:11, roket adam dedi ki: Hahahah tam askeriye mantığı gozunu seveyim askeriyeyi bulastirma,askeriyede berberler kapali oldugu icin kimse saca basa bakmiyor bu aralar,Bu adaminki salaklik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar