goldbären Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 4 saat önce, Black-ice dedi ki: ben oyunu beğendim ya. çocuk tier artwork olmasa tam puanı basardım. kantırcılar çok triggerlanacak ama csgonun artık olmuş olması gereken oyun gibi geldi bana asdfd sadece gunfightdan bahsediyorum tabi hitmarkörü bunun için mi sormuştun? olm biraz kendine saygın olsun ya bedava diye de oynanmaz ki şu oyun ya.
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 olm 5 saattir aralıksız oynuyorum galba esir etti oyun
CrescentEU Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 (düzenlendi) Basima bir sey gelmeyecekse soyleyeyim, 5 gundur oynuyorum ben de begendim. Pacing'i falan pek bir tatli. CS prosu falan degilim tabi de, azicik balancing ile birlikte guzel mapler cikarirlarsa(3 mapin 2'si cok patates) main game olur gibi. CSGO'dan daha iyi frame rateler goruyorum (150-200) 2070 laptop'ta. CS'te cok ender de olsa frame drop'lar yasadigim oluyor. PC'den kaynakli da olabilup bilmiyorum tabi. Ama bu oyunda yok. Su an icin arada turk serverinda arada da EUW'den bir serverda oyun geliyor. Turk serverina EUW adamlari da koyuyor bazen. Avrupali elemanlarin "abi sen nerde oturuyorsun 12ms ping'in var?" diye sormalari hayatimda ilk defa basima geldi. Ileride serverlari ayiracaklardir diye dusunsem de su an icin mutluyum. Oyun bazi maclarda ozguven kaybina neden olabiliyor. Tactical shooter'in genel olayi bu mudur? Bir oyun 4/19 falan bitirip baska oyun 30/12 falan bitirebiliyorsun. Oyun ici comm kalitesi cok cok iyi, discord ile arasinda fark yok. Oyuncular efendi gelirse gercekten keyifli bir oyun oluyor yine de takim bulmak sart gibi max fun icin. Son olarak patates aim oyuncularin bile angle'lari ezberleyip zekice kullanacaklari ability'leri ile eglenebilecegi, extra adamlarin acayip isler yapabilecegi bizi uzun yillar kitleyecek diye dusundugum yeni cs. Nisan 17, 2020 CrescentEU tarafından düzenlendi Imla.
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 1 haftadır ortalama günde 12 saat izliyorum. hala düşmedi
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 On 15.04.2020 at 11:53, Silphatos dedi ki: rootkit AC cyka blyatların elinde oyuncağa dönmüş yine asdfg bir de development süresinde şöyle iyi anticheat yaptık böyle iyi yaptık diye dev videoları hazırlamıştı angutlar sdf
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 53 dakika önce, Aiko dedi ki: 1 haftadır ortalama günde 12 saat izliyorum. hala düşmedi abi baya sanssizlikmis senin. ben dahil 5 kisiye 2-3 gunde dustu. Surekli izlemeye gerek yokmus bu arada. 2 saat izledikten sonra pool a atiyor offline da olsan gelebiliyormus.
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 aynen benim arkadaşa da offline iken geldi. 0 view lı yayıncıları izledim 100k'lık yayıncıları izledim. kuzen de benim gibi, ona da düşmedi. brave browser kullanıyorum adblocker var acaba ondan mı diyorum artık
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 abi bıkmadınızmı fpsden artık yaşlanmadınızmı yeter demiyonuzmu asfds, bana mobile oyun gibi geliyor artık şu grafikler.
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 @Aiko ad blocker varken drop düşmüyor diye biliyorum ama emin değilim.
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 10 saat önce, Aiko dedi ki: 1 haftadır ortalama günde 12 saat izliyorum. hala düşmedi lan sen de mi brütüs, oyna csgo bi 5bin saat daha bunu napcan olm
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 becerebileceğimi sanmıyorum. arkadaşlarla biraz oynar cs'e dönerim tekrar. pubg oynadığım gibi bu arada bu sabah drop düşmüş sonunda o kadar ağladık
Mal Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 acaba ofline olunca mı düşüyor tamam bu bıktı ümidi kesti artık girip izlemiyor diyerek
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 20, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2020 pc'i yavaşlattığı konuşuluyordu 2 gün önce anticheat programının
janis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 Para verseler oynamam bu oyunu. Ama tutmasını istiyorum. Böylece csgo server ve hile konusunda kendisine çeki düzen verebilir belki.
Goering Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 (düzenlendi) ya cheat konusunu cozebilen zaten en buyuk sirket olur. teknik olarak mumkun degil cozmek. ancak report/ban su senelerde. _ hani AHK (auto-hotkey) macro vs. muhabbetlerini ve aimbotu falan da gectim. Nisan 21, 2020 Goering tarafından düzenlendi
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 hile yalnızca kapalı komunite, böyle kripto borsası kycsi gibi gibi herkesi vet ederek falan olur bu saatten sonra, ne bileyim telefonla kimlikle gireceksin oynamaya, bir kere banlanırsan amcandan dayından rica edeceksin falan. hiç değilse f2p oyuna aylık hile subs ile account üstüne account banlatan silfatoşların hızını keser sıfırlamasa da.
Mal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 oyun güzel oynatıyorda yani mekan tasarımları çok tek düze. normalde cs de bi kere girdiğim haritayı ezberlerdim bunda haritanın her yeri birbirine benziyor, ramden yemesin diye ayni texture kullanmışlar heralde her yerde.
Mal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 (düzenlendi) evet italya felanda öyleydi ama texture aynı olsada anlıyodun haritanın farklı yerleri oluyordu, bunda her yer kutu. tekdüze yani mekan tasarımları. yeni haritalar eklenir tabi düzeltirler. Nisan 21, 2020 Mal tarafından düzenlendi
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 oyun zaten cs + hitmarker + ads + ow yetolukları. beğenen arkadaşlarımı gözden geçirdim, belkısla görüşmeyi kestim.
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 (düzenlendi) https://www.polygon.com/2020/5/12/21256388/valorant-riot-games-anti-cheat-vanguard-closed-beta-bans lol sadece 8k banlamislar. burda da anti-cheat'i anlatiyorlar: https://beta.playvalorant.com/en-us/news/dev/valorant-anti-cheat-what-why-and-how/ https://beta.playvalorant.com/en-us/news/game-updates/01-on-raze-and-anti-cheat/ Mayıs 12, 2020 Goering tarafından düzenlendi
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 platinium 1 rütbe verdi bana. oynayan varsa rütbeleri nedir? benim rütbe iyi mi kötü mü bilmiyorum
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 On 21.04.2020 at 20:30, goldbären dedi ki: oyun zaten cs + hitmarker + ads + ow yetolukları. beğenen arkadaşlarımı gözden geçirdim, belkısla görüşmeyi kestim. en az 150 saat ow playtime'ı yoksa neyim beraber oynamışlığım var 3 el
Öne çıkan mesajlar