beatifulmind Mesaj tarihi: Şubat 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2020 (düzenlendi) Selam arkadaşlar, sevgilimle ilgili bir problem var bir de size danışayım dedim. Can yakmayacak cevaplar verirseniz çok mutlu olurum Öncelikle erkeğim, yaşım 25 onun 23. Aynı meslekte bir kızla beş dakikalık bir yakınlaşmamız oldu, öpüştük sadece. Sonra sevgili olmak istedi ama ben reddettim. Bu kız, çok yakın bir arkadaşım (10 yıllık) ile aynı işte çalışıyor ve onlarla ben ayrı şehirlerdeyiz. Bir süre sonra yakın arkadaşım ile çıkmaya başladılar ve 1 yıla yakın süredir beraberler. Bu arada, bu erkek yakın arkadaşım da olayı biliyor ve sorun yapmadı. Ben bir gün sevgilime bu olayı anlattım (dilime tüküreyim). İşim nedeni ile yılda birkaç kez onların olduğu şehre gitmem gerekiyor ve sevgilim her defasında benimle çok ciddi tartışıyor, ağlama krizlerine giriyor. Kısaca onlarla aynı ortamda olmamı istemiyor, yanımda sevgilim olsun olmasın. Arkadaşımın kız arkadaşı ile pek muhabbete girmiyorum hatta ekstra soğuk davranıyorum sevgilim kızmasın diye. Bu yakın arkadaşımla ilişkimi kısamıyorum çünkü ortak bir arkadaş grubumuz var ve aynı meslekteniz. Birkaç kez bana ya ben ya onlar diye rest çekti... Bir türlü çözüm bulamıyorum, fikriniz nedir, çok teşekkürler... *Editledim Şubat 29, 2020 beatifulmind tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Şubat 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2020 Kendine crit atmışın, geçmiş olsun. Sen bu kızla öpüştükten sonra senin yakın arkadaşınla çıkmaya başladıysa neden arkadaşına söylemedin abi. Kızla sen olayı biliyorsunuz, sizin arkadaş arada tost olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2020 kız arkadaşına milletin aç olduğunu söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beatifulmind Mesaj tarihi: Şubat 29, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2020 9 dakika önce, ohyeah dedi ki: Kendine crit atmışın, geçmiş olsun. Sen bu kızla öpüştükten sonra senin yakın arkadaşınla çıkmaya başladıysa neden arkadaşına söylemedin abi. Kızla sen olayı biliyorsunuz, sizin arkadaş arada tost olmuş biliyor arkadaşım editledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2020 yapacak bir şey yok beş on sene sonra anlattığın komik anılardan olur. kız arkadaşın öyle yaptıkça daha itici geliyordur sana sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2020 Kiz arkadasini pirince yatir, 1 gun beklet duzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2020 ergen koktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2020 Sevgilin gelse ben ofisten berkacanla dilli milli yiyistim ama problem yok dese ve berkacanla program yapmaya devam etse gavatlik yapıp izin verir miydin. Ben olsam.mesela sadece öpüşme değil seks dönmüş doye düşünüp yol verirdim. Kiz yine insafliymis hikaye gercekse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2020 oldu olacak arkadasinla yiyistigin kiza threesome yapsaydiniz. Sen gavatsin arkadasin senden de gavat. Kiz da gavat oglu gavat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2020 herkese gavat diyip durmaz mısın lütfen, gavatullahın gücüne gidicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2020 la olm hard girmisiniz fake oldugu belli de en azindan 1 sayfa atlasaydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beatifulmind Mesaj tarihi: Şubat 29, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2020 Fake bir durum yok, kötü hissetmişim sorabileceğim pek kişi yok buradan medet ummuşum çok mu zor düzgün bir fikir yazmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2020 zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2020 3 saat önce, beatifulmind dedi ki: Selam arkadaşlar, sevgilimle ilgili bir problem var bir de size danışayım dedim. Can yakmayacak cevaplar verirseniz çok mutlu olurum Öncelikle erkeğim, yaşım 25 onun 23. Aynı meslekte bir kızla beş dakikalık bir yakınlaşmamız oldu, öpüştük sadece. Sonra sevgili olmak istedi ama ben reddettim. Bu kız, çok yakın bir arkadaşım (10 yıllık) ile aynı işte çalışıyor ve onlarla ben ayrı şehirlerdeyiz. Bir süre sonra yakın arkadaşım ile çıkmaya başladılar ve 1 yıla yakın süredir beraberler. Bu arada, bu erkek yakın arkadaşım da olayı biliyor ve sorun yapmadı. Ben bir gün sevgilime bu olayı anlattım (dilime tüküreyim). İşim nedeni ile yılda birkaç kez onların olduğu şehre gitmem gerekiyor ve sevgilim her defasında benimle çok ciddi tartışıyor, ağlama krizlerine giriyor. Kısaca onlarla aynı ortamda olmamı istemiyor, yanımda sevgilim olsun olmasın. Arkadaşımın kız arkadaşı ile pek muhabbete girmiyorum hatta ekstra soğuk davranıyorum sevgilim kızmasın diye. Bu yakın arkadaşımla ilişkimi kısamıyorum çünkü ortak bir arkadaş grubumuz var ve aynı meslekteniz. Birkaç kez bana ya ben ya onlar diye rest çekti... Bir türlü çözüm bulamıyorum, fikriniz nedir, çok teşekkürler... *Editledim kiz arkadasini karsina alip, olgun ve sakin bir sekilde bunu anlatmayi ve ortayol bulmayi denedinmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2020 tam kronolojiyi kavrayamadım. senin kız arkadaşın varken mi sen bu kızı öptün? öyleyse senden hayır gelmez bi kere. bi kere yapan bi daha yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beatifulmind Mesaj tarihi: Şubat 29, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2020 Denedim, meslekte başarılı biriyle bağımı koparmamak için aynı ortamda bulunmam gerektiğini, ortama girmezsem bu kişinin benden uzaklaştığını ve meslekteki ilerlemem için bu başarılı kişiye birkaç sene daha ihtiyacım olduğunu söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beatifulmind Mesaj tarihi: Şubat 29, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2020 1 dakika önce, Oce4n dedi ki: tam kronolojiyi kavrayamadım. senin kız arkadaşın varken mi sen bu kızı öptün? öyleyse senden hayır gelmez bi kere. bi kere yapan bi daha yapar. Önce öptüm, sonra sevgilim oldu. Sonra yakın arkadaş ilişkisine başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2020 33 dakika önce, beatifulmind dedi ki: Denedim, meslekte başarılı biriyle bağımı koparmamak için aynı ortamda bulunmam gerektiğini, ortama girmezsem bu kişinin benden uzaklaştığını ve meslekteki ilerlemem için bu başarılı kişiye birkaç sene daha ihtiyacım olduğunu söyledim. Nasil yakin arkadaslik o oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2020 4 saat önce, beatifulmind dedi ki: Birkaç kez bana ya ben ya onlar diye rest çekti.. şunu kabul edersen 2 yıl sonra annen baban icin ya onlar ya ben diyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2020 geçmiş mide bulandırır, geçmiş olsun yapacak bir şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2020 Kimse sormamış ben sorayım, meslek ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mart 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2020 ne diye anlatirki insan ben bu kizla yakinlastim ya da optum diye. bence ayril, edirne sinirindaki suriyelilerin arasina kayna ve avrupaya kac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Mart 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2020 artık geçmiş olsun, çenesini kitlemiş. düzelmez bu aşamadan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2020 opusme iyi degilmis. opusmemizden kiz bahsetmemis bile, sen GÖT korkusundan kiza opustugunuzu itiraf ediyorsun. WTF sen ne istedigini bilmiyorsun gelecege dair. mesleki kaygilarin >>> ALL herhalde mimarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2020 bak bak herkes nası özlemiş yirmili yaşları, otuzlardayız olm otuuuuuz, hiç rp yapıp tavsiye vermeyin sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar