eregorn Mesaj tarihi: Ocak 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2021 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2021 resmi nvidia olayı değil herhtalde ne ki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2021 resmi. turkcell'e distribütörlük vermişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2021 ben aldım bunu 6 aylık ama pişman gibiyim bir çok oyunu desteklemiyor. onun dışında çok makul tabi, 15k ya bilgisayar alacağıma aynı şeyi bazen tekleyerek veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2021 Esasinda sistem neredeyse her oyunu destekliyor ama publisher iznine bagli. Steam cloud save + publisher onayli oyunlari ekliyorlar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2021 işte orda hakkı varmış publishlerların pof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 19, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2021 (düzenlendi) Game+'a hızlıca bi göz attım, Now'dan farklı üyelik isteyecekmiş. Yalnız sitelerinde direkt Hızlı Giriş olayı çarptı gözüme. Turkcell'in sunacağı bir servis olacak sanırım, kendileri Vortex.gg ile anlaşıp Oyo adlı platformunu duyurmayı planlıyordu. İkisii paralel mi yürütecke bilemedim ama sunucuların Türkiye'de yer alması iyi olmuş edit: Evet, Turkcell ve NVIDIA iş birliği yapmış Turkcell ve NVIDIA'dan online oyun servisi için iş birliği: NVIDIA GeForce NOW powered by GAMEPLUS Ocak 19, 2021 orc_lord tarafından düzenlendi Link ekleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2021 Turkcell varsa ucuza çıkmaz kesin, kazığın daniskası olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 20, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2021 Göreceğiz. 49TL, hadi en fazla 59TL kadar veririm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2021 Ulan tam da yeni almıştım 5 avrodan, ekran kartı GG olunca güzel alternatif olmuştu bana. Yalnız gavur fiyatı şu anda 5 avro, direk çevirsen 45 lira işte. 49 nedir 59 nedir 30 motuz olması lazım bi manası olması için. Daha pahalı olursa kim niye tr serverını tercih etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2021 daha iyi hizmet alabilmek icin? yalniz bunda parali alinca gene sira bekleme riskin oluyor o cok ilginc geldi bana. oncelikli oluyorsun ama istedigin zaman oynayamiyorsun gene de. bi kotu yani da yemege gittin geldin diyelim session time'in dolmamis olsa bile inactivity'den kapatiyor senin makineyi. save'li oyunlarda sikinti olmayabilir ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2021 macro kurarsın, skill kasar char bi yandan =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2021 amatör eğlendirir bunlar dOnT yOu hAVe rX309o?!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2021 1 saat önce, sardalya dedi ki: daha iyi hizmet alabilmek icin? yalniz bunda parali alinca gene sira bekleme riskin oluyor o cok ilginc geldi bana. oncelikli oluyorsun ama istedigin zaman oynayamiyorsun gene de. bi kotu yani da yemege gittin geldin diyelim session time'in dolmamis olsa bile inactivity'den kapatiyor senin makineyi. save'li oyunlarda sikinti olmayabilir ama.. Premium da bir kere siraya denk geldim oda Cyberpunk in ciktigi gundu. GFN ondan sonra oyunlari daha iyi siniflandirdi. Default makine gtx1080 (genelde bu denk geliyor bana), oynadigina gore daha yukarilara cikiyor. Buyuk ihtimal Cyberpunk icin sira bekleyebilirsin, RTX olayindan dolayi. Inactivity 5dk sanirim, ama kapatiyor makineyi dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2021 Geforce abim, masa 13ü yarım saat daha uzatır mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2021 5 saat önce, Darksun dedi ki: Turkcell varsa ucuza çıkmaz kesin, kazığın daniskası olur. aynen bende haberi görünce dedim yani. en fazla yapacağı Turkcell platinum üyelerine özel 2 sene abonelik sözüne istinaden %5 indirim sdsdgeesfe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2021 2 saat önce, applev0dka dedi ki: Geforce abim, masa 13ü yarım saat daha uzatır mısın? apim olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2021 internetini superonline'a taşıyana ilk ay/sene bedava gibi bişi yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2021 TR'den geforcenow üyelik erişimi kapatılmış deniyor. TRcell'in game+ sitesi tekel olacak gibi artık 50-55 liradan satarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2021 hahahh süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drlanbn Mesaj tarihi: Ocak 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2021 Bizim üyelikler patlamasa bari 6 aylık almıştım 3-4 ayı kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2021 alınanı iptal edemezler bitene kadar devam edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 Ön kayıt almaya başlamışlar, öncelikli erişim verecekler bir miktar. 3 farklı plan olacağı söyleniyor: Bedava (limitli), Giriş, İleri. Farkları hakkında bilgim yok ama süre veya kütüphane olabilir. Game+ sitesinde oyun listesi mevcut. (Bedava paket saedece Turkcell'lilere falan olursa çok şaşırmam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 Turkcelliyim ben de. Sırf bunun için sözleşme yeniledim. Vodafeone'a geçecektim yoksa Ön kayıt da yaptırdım. Single player oyunlarda avantaj sağlayacağını düşünüyorum. Zaten bu yıl ekran kartı alamayacağız gibi gözüküyor. Son okuduğum haberlerde, harici kartlar bitince yeni seri 30XX laptoplara saldırmış minerlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 kütüphane zaten sahip olduğum oyunları stream etmeme müsade etmiyor mu sistem? onda bir değişiklik olmaz. ileri seviye belki yüksek çözünürlükte oynamayı müsade ediyordur? internette bir resim gördüm haftalık 10 tl diye ama fake mi bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar