neutrino Mesaj tarihi: Ekim 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2023 Sfdgdg yalniz o sınır senin alışık olduğun tr sınırına benzemez pascalcim, kan alırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2023 Ben sınırdan geçiyorum sık sık da gelebilecek mesafede olmuyorum galiba ya. Michigandı galiba yerin öyle bişeyler hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2023 michigan aynen detroit eninde sonunda kendi mekanimi acicam birgun o zaman sinir minir dinlemem ucarak kacarak gelirsiniz insallah o zamana kadar cok kasmayin gelmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2023 ben gelirim çalışmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2023 Ben de gelmeye çalışırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 @DoGMeaT video koymayi ihmal ediyorsun bak kanala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 yawrum ben sinirkapilarini ve orda calisanlarin psikolojisini senden cok daha bilirim emin ol buna sen yiyecegin dirriqi dusun bence @neutrino Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2023 Sen gel de önce bi dahakine benden dedigin yemegi yedir burda, biralar benden söz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 16, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2024 yemek yapilan unluler listesine buyuk bi isim daha girdi, en buyugu olabilir hatta, tartisilir otelde calisirken tony hawk, mike tyson, danny trejo, pitbull yemek yaptigim bazi isimlerdi simdiki mekana gecen sene drake gelmisti 2-3 gundur bekledigimiz bi misafir vardi, oda dun geldi. rezervasyonu korumasi gelmesi gitmesi acayip debdebeli oldu, drake geldiginde bildigin kapiyi calip girdi, madonna geldiginde oyle olmuyormus, kopek sokmaya calistilar restorana bomba icin, hayir fln dedik diye vazgeciolardi, sef valla skimde olmaz dedi gelmezse gelmesin kopek sokmayin iceri dedi diye kriz oldu bi ufaktan. kadin yemek yerken ne muzikler calacak diye direktif verdi fln, sadece 80s dinliyorum, 90dan sonra cikan sarki calmayacak ben ordayken diye emir yollamis neyse besledik yolladik, izgara alabaligimi cok begendi. bahsis vermedi. madonna gozumde bitti. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2024 Teyzeye bak, ABD de tipsiz cikmis restoranttan. Service charge odedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2024 aga; konunun "efsane streç çekiyorum" dan geldiği nokta, takip edene verdiğin keyif, senin bu süreçte ciddi zorlandığın yerler olsa da genel olarak aldığın keyif falan... çok güzel konu oluyor gerçekten. nerelere evrileceğini merak ediyorum. hats off to you, sir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2024 DoGMeaT, 16.01.2024 19:39 tarihinde dedi ki: sadece 80s dinliyorum, 90dan sonra cikan sarki calmayacak ben ordayken diye emir yollamis soğudum resmen madonnadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2024 madonna kendisini bitirdi zaten botoxlarla rammstein klibine benzemiş iyicene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2024 Early 2000 tipi duzgundu, 2010 larin sonlarina dogru cozuttu. Normal yaslansa cok daha guzel kalirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2024 bence etrafindakilerin doldurusuna geliyor bu arkadaslar. bi de kendi kendilerine vakit ayiracak durum bol olunca, bos kalmis madonna, yanaklarini sikar diyip, yanaklarini sikip, buralarda et olsa daha iyi olur bence diyor. gidip doldurtayim bari diye karar aliyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 13, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2024 Archangel_, 16.01.2024 12:57 tarihinde dedi ki: aga; konunun "efsane streç çekiyorum" dan geldiği nokta, takip edene verdiğin keyif, senin bu süreçte ciddi zorlandığın yerler olsa da genel olarak aldığın keyif falan... çok güzel konu oluyor gerçekten. nerelere evrileceğini merak ediyorum. hats off to you, sir jurgis diye eleman var 21 yasinda litvanyali, EU4ten dolayi azcik litvanya bilyom diye gozunde dunyanin en kulturlu insaniyim, beraber calistik benden 1 ay sonra geldi, hep egiten ben oldum elemani, ustasi oldum adeta. iyi cocuk valla caliskan ve komik bi eleman. gecen bunu getirip gosterdi bana, ne bu diyorum, senin gibi cektim, davul gibi, cok iyi strec cektim dedi proud of you bud dedim 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 13, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2024 https://i.imgur.com/Z24tojE.mp4 izgaram soyle bisi, arjantin tarzi makarali. san maria style diyolar bunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 13, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2024 Türkiye'de güzel bı ocakbaşında yapılan kıvamda ızgara tavuk/bonfile seviyesini yakalamam 3 ay sürdü İlk başta pişiriyorum tavukları diyolar çok güzel oldu Yok, daha iyi olabilir dedim kafayı yemişsin dediler Derisi char, çıtır çıtır, eti juicy, overcook olmayacak ama tabiki çiğ tavuk yedirmeyecez, derisi ideal olarak karemelize, kazandibi renginde, ama aralara birkac siyah da atılmış izgarada meşe+vişne ağacı yakıyoruz, vanilya+meyve esansı var odunun. Chef's counter'a oturan misafirler öneri istiyor bazen, diyorum izgaradan ne alırsan, yediğin en iyi olacak, ızgara tavuk alsan, biftek yahut alabalık alsan, farketmez, hayatında yedigin en iyisi olacak diyorum Çok iddaali, Sözümü tutabildim mi diye sorduğumda, hayır diyen olmadı henüz. One of the best I've ever had diyen olursa bozuluyorum, o kadar iddaaliyim. One of thr best ha? Diğerleri nere gidip yicem orda diye sorunca, bazen fantasik cevaplar geliyor, geçen birisi İstanbulda yemiş en iyi yediği tavuğu, ok dedim, fair. Benim için de öyle çünkü:) 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2024 O ızgaradaki direksiyon gibi şeyler ne, şişe takip pisirmek icin mi çevirerek? Bi de mangal için smoke yapmada kullanılan değişik odunlar satılıyor, meşe, kiraz, akcaagac falan, et piserken yanda tütüp tat koku veriyor, denedin mi onları işe yariyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2024 gebze'deki cağcılarda var o, ateşe yaklaştırıp uzaklaştırıyor eti. öyle bişey sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2024 direksiyonlar ızgarayı köze yyaklaştırıp uzaklaştırıyor işte dfg. tütsüleme başka bi olay ama meşe odunu isini tercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2024 direksiyonun bir vitesi, bir de tepeden sarkan tespihi eksik, soyle bi 5 e takip agir agir indirmek vardi cigerleri. yanina rakiyi kodun mu of, sabaha kadar direksiyon salla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mart 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2024 Sabah sabah anım çekti valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2024 Yolumu düşürücem amarigaya sırf ızgara yemek için. Tavuğu okurken ağzım sulandı sabah sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 DoGMeaT, 13.03.2024 19:16 tarihinde dedi ki: Türkiye'de güzel bı ocakbaşında yapılan kıvamda ızgara tavuk/bonfile seviyesini yakalamam 3 ay sürdü İlk başta pişiriyorum tavukları diyolar çok güzel oldu Yok, daha iyi olabilir dedim kafayı yemişsin dediler Derisi char, çıtır çıtır, eti juicy, overcook olmayacak ama tabiki çiğ tavuk yedirmeyecez, derisi ideal olarak karemelize, kazandibi renginde, ama aralara birkac siyah da atılmış izgarada meşe+vişne ağacı yakıyoruz, vanilya+meyve esansı var odunun. Chef's counter'a oturan misafirler öneri istiyor bazen, diyorum izgaradan ne alırsan, yediğin en iyi olacak, ızgara tavuk alsan, biftek yahut alabalık alsan, farketmez, hayatında yedigin en iyisi olacak diyorum Çok iddaali, Sözümü tutabildim mi diye sorduğumda, hayır diyen olmadı henüz. One of the best I've ever had diyen olursa bozuluyorum, o kadar iddaaliyim. One of thr best ha? Diğerleri nere gidip yicem orda diye sorunca, bazen fantasik cevaplar geliyor, geçen birisi İstanbulda yemiş en iyi yediği tavuğu, ok dedim, fair. Benim için de öyle çünkü:) Forumca mangala mı gitsek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar