Fistan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2022 no pain no gain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2022 Gain de neye gain? Zor is cidden, yemek yapiyorsun yeniyor ve unutuluyor. Uzun vadede yillarca yapmak zor. Tatmini kisa sureli. Keske daha cok para kazansa hizmet sektorunde calisanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2022 Hahahaha sami sen misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2022 7 saat önce, neutrino dedi ki: Gain de neye gain? Zor is cidden, yemek yapiyorsun yeniyor ve unutuluyor. Uzun vadede yillarca yapmak zor. Tatmini kisa sureli. Keske daha cok para kazansa hizmet sektorunde calisanlar. Senin dediğin yaprak sarma , anneleri kızdırmayalım Yapması çok uzun kaybolması bir kaç saniye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2022 Yine bir nefeste okundu, arayı güzel kapattın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2022 On 06.12.2022 at 16:24, neutrino dedi ki: Gain de neye gain? Zor is cidden, yemek yapiyorsun yeniyor ve unutuluyor. Uzun vadede yillarca yapmak zor. Tatmini kisa sureli. Keske daha cok para kazansa hizmet sektorunde calisanlar. Tabiki daha çok kazansak keşke, çok stres ve zor bir iş gain ne dersen: tecrübe, ustalaşma hissi, ve gördüğün onca zorluğun,yarın öbür gün kendi mekanını açarsan bi işe yarayacaği umudu. Yeniyor ve unutuluyor kısmına bi dur ama ya, Hic unutamadığın geceler yok mu, sofralar? Efsane yemekler? Bende cooook, o anılara daldigimda o kadar güçlü hisler uyandırıyorlar ki, rahatsiz oldum su an hiç gereksiz yere duygusala bağladım diye.. Cok fazla güzel ani var, eş dostla, eski dostlarla, güzel manitalarla, yaşanan paylaşılan muhteşem zamanlar, günler geceler, ve orda arada bi yerde , hikayenin bir kısmında çoğu zaman bi yemek oluyor, yahut birkaç kokteyl, unutulmaz geceler yemekler şişeler fln coook bende, şükür çok, başka türlü olmasini hayal edemem Sende yok mu yani öyle anilar, unutulmaz yemekler sofralar, vardir illa, yoksa üzülürüm adına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2022 Var tabi ki ama ikinci planda kaliyor bende, mesela gittigim mekanlardan cok kimlerle vakit gecirdigimi, yediklerimden cok ne kadar eglendigimi hatirliyorum. Baskalari icin oncelik sirasi farkli olabilir elbette. Bu arada the bear’a basladim tavsiyen uzerine, guzel diziymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2022 @DoGMeaT şef; fan sorusu : fırında, ocakta elini yaktın mı? dövme ile mutfak kazası scar kapattın mı? mutlu yıllar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2023 @Goering bu kadar sure cevap veremedim cunku....ellerimin fotosunu cekiyorum , cirkin geliyor, koyamiyorum, moralim bozuluyor ellerim parmaklarim her tarafi yanik ve kesik izleri ile dolu, hergun canim yaniyor baska salak bisiyden, bugun cok sicak tava sapi tuttum 2 kere, zaten parmak uclarimdaki sinirler gg, his kaybi var biraz, meslek hastaligi firin istasyonunda calisirken kollarimin ici bileklerim fln zebra cizgileri gibi yaniklarla doluydu, oluyo valla kacis yok, dikkatli de olsan, o kadar sicak alet kesici alet illa bi salak seyler oluyor. 1 tane dovmem var, scar kapama fln ile alakasi yok, alt kol, oraya yag sicrayacak, sacma bisi olacak dovmeye zarar gelecek diye cok korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 gelin 1-2 makarna yapalim 2 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 r u fkin sex traffikin now? mı diyor 2.54'te sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Yanımda duran pembe tshirtli çocuk Scott Bıyık bırakmış, pedo bıyığı diyorlar dalga geçiyorlar Senin Van'dan çığlık sesleri geliyodu fln diyolar orda ilk, Scott da evet your sister flm diyo , çok ayıp muhabbetler Gençler goygoy yapıyor eğleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 pasif agresif "thank you chef"" degis tokusu da lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 DoGMeaT, 22.03.2023 08:41 tarihinde dedi ki: gelin 1-2 makarna yapalim Cok eglendim ya izlerken, daha cok boyle video koy pls. O tavada makarnayi karistirirken bilek hareketi falan cok teknik. Tabak hazirlarken kafana gore mi yapiyorsun, mesela ikinci tabakta sonradan tavaya tereyagi ekledin ekstra ilkinde eklememistin o neye gore oluyor mesela dgsh Bu sakin zamansa yogun zaman nasil onda da video gelirse super olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 DoGMeaT, 22.03.2023 13:41 tarihinde dedi ki: gelin 1-2 makarna yapalim abi 1:40ta tavayı sıyırmadan attın ya, istemsizce "haramdır evladım ekmekle sıyırırdık onu" diye geçti içimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 ocağı da açık bıraktı. hep fatura bunlar... 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 obeyy, sunu 7/24 stream yapsan oturup saatlerce izlicek adamlar var, cok iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 cok amerikanvaaari bir topik olmus kopeketi kanguruculeycinsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 Restorant izin verse stream edilecek content. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 busy kitchen diye aratırsanız zilyon tane var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 var da biz dogmiti izlemek istiyoz belki sincap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 (düzenlendi) DoGMeaT, 22.03.2023 15:41 tarihinde dedi ki: gelin 1-2 makarna yapalim Daha ilk 90 saniyede tavadaki yemeği hoplatırken bilekten attırma tekniğini farkettim, sayende aydınlandım. Ben daha barzo tarz deneyip heyecanlı ve tehlikeli anlar yaşıyordum evde. ARO. Mart 26, 2023 Aket-Atum tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 2 gundur bende onu deniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 paticikte son 1-2 yilin en kaliteli topigi odulu verilmeli mekanini acmani bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Drall, 22.03.2023 18:37 tarihinde dedi ki: abi 1:40ta tavayı sıyırmadan attın ya, istemsizce "haramdır evladım ekmekle sıyırırdık onu" diye geçti içimden Bazen yapiyoruz bunu, bolonez soslu makarna vardi mesela , tavayi kenara koydugumda aninda birisi elinde bi parca ekmekle spawn oluyodu eger saat 8-9u gecti ve elemanlar acikmaya basladiysa neutrino, 22.03.2023 17:55 tarihinde dedi ki: Tabak hazirlarken kafana gore mi yapiyorsun, mesela ikinci tabakta sonradan tavaya tereyagi ekledin ekstra ilkinde eklememistin o neye gore oluyor mesela dgsh Bu sakin zamansa yogun zaman nasil onda da video gelirse super olur. kafama gore degil , 4 tane makarnam var farkli farkli tarifleri, yahut, yapmisimdir makarnayi , yeterince `soslu` olmamistir, biraz daha soslu, kivamli, (slutty diyoruz amerikada, boyle sostan vicik vicik agirlasmis olacak) hale gelmesi icin tereyag eklemis olabilirim. ilk yaptigim makarna brokolili cacio de pepe tavada tereyagda sarimsak ve karabiberi(taze kavrulup ogutulmus) kavuruyorum su ve brokoli ekleyip sosu olusturmaya basliyorum makarna pisince ( en iyi anlama yontemi, vidyoda gozuktugu gibi alip bi tane yemek, bazen bakarak da anliyorsun ama genelde bakarak anlayabildigin kivama geldiyse cok pismeye yuz tutmus oluyor, al dante istiyoruz) makarnayi sosa ekledim, coat etmesi icin flip flip, pecerino peyniri ekledim, yine flip flip tabak, ustune biraz daha pecerino serptim ve hazir ikinci yaptigim makarna, tatli patates dolgulu agnolotti adacayli brown butteri eritip (cok guzel bisi, ilerde kendi restoranimi acarsam bunu bi sekilde menuye eklicem) su ekliyorum, makarna pisince sosa ekleyip flip flip, parm ekleyip flip flip tabaklayip parm ve birkac detay susleme daha yapip haziiir tam o makarnayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar