axedice Mesaj tarihi: Ocak 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2022 (düzenlendi) Yaprak sarmakis, lahana-dolmakis ve papaz-bayildakis adlarıyla mutlaka greek food menülerinde vardırlar. Varlardır? Bunun da hangisi doğruydu unuttum Ocak 13, 2022 axedice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2022 papaz baouldi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 13, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2022 (düzenlendi) yaprak sarmasını yunan ve lübnanlılardan öğrenmişler, geri kalan hiçbirini bilmezler. Düşünüyorum şimdi başka türk mutfağından beğendirebileceğim şeyleri, ama öncelik bu enginarı rafine etmek. Daha çeşitli doku olsun, yemekteki sebzelerin hepsi yumuşak dediler mesela, biraz doku katmak için neler yapabilirim diye düşünüyorum, sebzeleri farklı şekillerde hazırlayabilirim, belki birşeyler eklemek gerek, limon turşusunun kabuğunu küp küp kesip ekleyebilirim, belki enginarın yaprak ve sapını ekleyebilirim yemeğe, doku katsın diye. Candied orange yahut limon kabuğu eklesem? Elmayı küp küp kesip eklesem? hmmm Ocak 13, 2022 DoGMeaT tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 13, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2022 Benim tamamen sübjektif görüşüme göre bizim mutfağın zirvesinde barbunya pilaki, lahana sarması, karnıyarık, kızartma içli köfte ve tepsi mantısı var. Sizin mutfak hızlı çalışıyor ama sanırım, tepsi mantısı gibi şeyler nasıl yapılabilir öyle hızlı mutfaklarda? Enginar içine elma yakıştıramadım ama. Bezelye, patates, havuç, dereotu dörtlüsünün yanında patlıcan olur belki? Fava ya da? Ceviz belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2022 bakla da ekleniyor enginara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2022 Tatliligindan dolayi elma bozar enginarin tadini gibime geliyor. Citrus ayarindaki urunler, enginarin kendi sapi iyi fikir. Pistikten sonra cok yumusamayan sebzelere goz atmak lazim. Bu arada Jeff grup resmindeki hangi eleman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ocak 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2022 Hünkarbeğendi , Karnıyarık gibi tencere yemeği , Tirit (kaz , tavuk vs ) ilk başta aklıma gelenler. Vegan olabilecek ara sıcak bol yeşillik ile yapılan Mücver ( hastasıyım ) , kabak mücver de ok. Fıstıklı dondurmalı irmik tatlısını sevebilirler belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2022 olm adam çiya sofrasında çalışmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ocak 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2022 Öğleye doğru karınlar açıktı sadece. Kendi mutfağına göre yorumlamasını yapacak sadece fikir attık. Yurt dışında türk yemeklerinin bu şekilde yerel mutfak ile yorumlanmalarını denemiştim. Çok başarılı idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 13, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2022 On 03.02.2020 at 10:30, DoGMeaT dedi ki: ise girmeden once tum arkadaslarim hatunun cevresindendi,onlarda 1-2 tane ama ise girdikten sonra bi grup yakin arkadasim oldu,bir tanesiyle kaynastik, Jeff diye bi asci parttime a gelmisti Sefin arkadasi, haftada 1 yemege cikioz Topigin 3. Sayfasında jeff'ten bahsetmişim, koronadan dolayı lockdown olduğu dönem hariç hala haftada 1 gün, genelde pazartesi, bi grup aşçı toplanıp yemeğe gidiyoruz. Arada katılıp ayrılanlar oluyor, ama core 3lu, ben jeff ve matt aynı Grup fotoğrafında hemen arkamda duran gözlüklü maskeli eleman jeff Adam latin Amerika ve Afrika dışında çoğu ülkeye gitmiş, Almanya'da 4-5 yıl yaşamış hatta bir Türkle ev arkadaşlığı yapmış, Türkiye iran Pakistan Hindistan nepal Bangladeş rusya Moğolistan kore uzakdoğu asya fln heryeri gezmiş, taylandda 2 yıl yaşamış, görmüş geçirmiş bi tip, iyi aşçı Bu kadar gezince, vizyonu genişlemiş, ortalama Amerikalı değil eleman, uyanık, abd öyle kötü böyle kötü, beyaz adam böyle bencil fln diye 2 gaz veriyom oooh nasi hoşuna gidio Matt, ilk tanıştığımızda henüz hala aşçılık yapıodu ama bi yandan öğretmen olmaya kasıyor, formasyon almaya uğraşıyordu, evlendi, çoluk çocuk istiyom düzenli hayat lazım diye aşçılıgi bıraktı ki prestijli yerlerde çalışan bi tipti. (Bide musevi eleman, kayınpeder de musevi, ne o öyle linecook damat mi olur diye baski yapılmadiysa ben bişi bilmiom :) ,bu yil öğretmenliğe başladı matt, detroitte zenci ağırlıklı bi lisede biyoloji öğretio, acayip hikayeleri var tabi asdf Jeff takılıyor buna hep, "cinsellik konusundaki derse ben de gelebiliyor muyum? Aklimda çok soru var" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 13, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2022 karbon çeliğin patinası kestiğin şeye reaksyon vermesi, kahrolası japonlar beni ağlarına düşürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2022 karbonsuz çelik yok olm hepsi karbon çelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 13, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2022 abi daha yüksek karbon oranı oluyor işte, ben sayılsalcı değilim kafam bi yere kadar basıo, o yuzden from wikipedia : https://en.wikipedia.org/wiki/Japanese_kitchen_knife#Steel alman bıçaklarında 0.45% -0.6% araliğinda karbon oranı japonlarda bu 1-1.5% araliğında paslanmaz çelikler %10dan fazla krom içeriyor o zaten başlı başına içine girecek max karbonu azaltıyor. karbon çelikli diye sınıflandırılan japon biçakları, %1 üzeri karbon içeren, kromu az olan o yüzden paslanabilen, sert çelikli bıçaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 Karbon arttikca dokme demire yaklasiyorsun, aslinda karbonu bol tutmak cok zor bir sey degil process olarak, erimis metale komur falan atip karistiriyorlar sdfsd Karbon arttikca dedigin gibi sertlik artiyor, dolayisiyla kirilganlik da artiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 On 01.12.2021 at 09:53, DoGMeaT dedi ki: Burda ilk geldiğimde bi beyaz yaka Türklerle muhattab oldum, özel aşçılık işi yaptım bi aileye, hayvan gibi zenginlerdi, adam porsche çocuklar bmw kadin range e biniyordu Parami vermeyip kaziklayip 50 dolar için cingenelik fln yaptilar cok uyuz ettiler, o olaydan beri hiç bi Türkle işim olmadı, aramadımda, denk de gelmedi biraz geriden geliyorum, topiğin başından beri bu meslekte en üst seviye bu gibi geliyordu. insan faktörünü atlamışım tabi. yahudi aileler tam tersi yanında çalışana çok değer veriyor diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 bu meslekte bir ailenin ozel ascisi olmak nasil en ust seviye olabilir ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 Ailesine bağlı, ben tr nin ünlü ve zengin bir yapımcısının özel şefliğini yaptım geçen yaz sezonu, hiç en üstteymişim gibi hissetmedim, ama Koç ların tekne, şart ve kişiliklerini duyduğumda budur demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 rahatlık açısından üst seviye. yaşam standardı açısından. ama örnekte görüldüğü gibi kimin yanında yaptığına bağlı tabi. rahat olmakta her zaman aranan bir durum değil o da ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 Rahat değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 evet anladım zaten opun yazdığı o paragraftan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 On 11.01.2022 at 10:51, DoGMeaT dedi ki: bazen girip şurdan bakıyorum nası tipler geliyo yemek yemeye diye, https://www.instagram.com/explore/locations/108948240624452/madam/ #blessed!!! bunlar her turlu altin maltin icin ozel imal edilmis insanlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 Siyasal islamcının her yerde siyasal islamcı olduğunu görmek güzel tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2022 hangi ülkenin vekil / müteahhit çocuğu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2022 How to chop wood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar