Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 (düzenlendi) selam, mal bu: https://www.massimodutti.com/tr/erkek/di̇rseği̇-di̇ki̇şli̇-si̇yah-napa-deri̇-ceket-c1864542p8644572.html?colorId=800 online almıştım, bedeni olmadı falan filan derken hıyar gibi iade süresini geçirdiğim için satıyorum. daha etiketi üstünde duruyo literally, 1000 lira isteyen massimo dutti'de deneyebilir, aşırı beğenirse dükkandan 1500'e de alabilir :3 edit: bedeni de yazaydım iyiydi tabi lel. xs aldım ama gene massimo'dan aldığım başka bi model ceketin small'undan biraz daha büyük çıktı. normal build'iniz varsa olur diye düşünüyorum ama dediğim gibi pati'den baktım ettim mesaj attım buluştuk'a gelene kadar dükkanda gidip deneyebilirsiniz denk gelirseniz. (ya da dükkana girip "bunun sıfırını pati'de 1000 liraya satıyolar" diye çalışanlara çemkirebilirsiniz.) Aralık 3, 2019 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 eski dirsegi dikislilerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Xs bedeni sadece minyon turk kizlari giymiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 abov xs giyiyor ben erkeğim diye dolaşıyor bir de.... erkek adma 4xl giyer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Dombililer ordusu XS'a takılmış, bak kızdırıyorsunuz adamı gelip pataklayacak sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Patiden ekmek çıkmaz o bedene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Küçük enişte diye title yakisir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 xs büyük mu gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 kore size?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 durun hemen şey etmeyin belki extra sublime falan demektir. tsısısısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 dürüm + malbuş çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Adam xs giyiyor abi, vegandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Adam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 iki durum yese kaliplanir belki xs ne cocuk reyonu falan mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Garson boy dedikleri bu olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 19 dakika önce, deadwoll dedi ki: Adam xs giyiyor abi, vegandır. vegan olup gerçek deri mi alacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Veganlık öyle bir şey değil mi zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 xs el kadar ceket eder mü 1000 tl xl falan olsa neyse de xs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 51 dakika önce, razzRaziel dedi ki: vegan olup gerçek deri mi alacak ölen hayvana saygısından onun derisinin boşa gitmesindense, o deriden ceket yapıp giydikçe o hayvanı anmak ve onun sayesinde doğada hayatta kalmak, tabiki veganlık bunu gerektirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Belki kızın bi sağlık sıkıntısı var yediğini bırakıyor yediğini bırakıyor hiç sindiremiyor falan? Niye üzerine gidiyorsunuz mis gibi tiny teen hatun gelmiş foruma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 /piperperi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 firtinalarda disari cikiyo musun coko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 nişantaşından başka yerde varmıki missimo dutti mağazası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 10 dakika önce, Laorx dedi ki: firtinalarda disari cikiyo musun coko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Abi forumda 1-2 tane kız kaldı onları da kaçıracaksınız ne hayvan heriflersiniz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar