Aceace Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 Kendine ait bir başlığı olmasını hakediyor. Malum muhtemelen 30 sayfa VR iyi mi kötü mü kavgası yapacağız. Keşke bıngıldak forumda olsaydı da sayfalarca VR güzellemesi yapsaydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 Quest'e gelecek mi acaba? PC toplamadan tatma deneyimimiz olur inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 Eski oyunları VR'layıp koyacaklarsa hiç yakıştıramadım. Millet 3'ü beklerken VR la uğraşıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 3'ü bekleyen kalmadı yav. Hep beraber meme yapıyoruz. Valve Half Life:3 çıkıyor desin %51 inanmaz. Yalnız Şişko iyi iş yaptı he. VR bir türlü oturmadı. HL markasıyla oynanabilir bir VR oyunu yapmayı başarabilirlerse (ki %1 ihtimal veriyorum) VR piyasasını da domine ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 cihazlar güzel olmadan alan az olur abi yine. %1'den %2'ye çıkar VR sahiplik oranı. çok çok çok güzel ekrana cüzdan fırlatmalık bir şey olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 carmack daha geçen gün vr iş yapmadı diyip ayrıldı oculus'tan, şimdi doğru yola girdi ai kasıyor. hem erken, hem de kinect gibi gaming dışında diğer kollarda daha fazla getirisi var. bi de ar daha avantajlı çünkü hem daha geniş kitleye hitap ediyor hem de herkesin elinde olan cihaz bile kullanılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 (düzenlendi) Bazen kullandığımız kulaklıklar bile bir kaç saat kullanımdan sonra illalah ettirebiliyor, VR ın bu kafanda takılı ağır gözlüklerle şansı yok hiçbir şekilde. Ya çok hafif tek parça günlük kullanılan gözlükler gibi olacak, yada şu anki göze odaklı jenerasyonu atlıyacaz bilmem kaç yıl sonra sword art online gibi direk deep dive yaptığın bir şey cikarcaklar. Onun dışında bence VR işi yaş. Kasım 19, 2019 AmoRPHouS tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 Keşke en baştan söyleseydin, boşuna uğraşmış herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 Gecenlerde bi vr salonuna gitmistik 4 kisi. Htc vive kullaniyolardi. Yarim saatte acayip terletmisti. Terletmeyen falan olur mu nasi olur bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 (düzenlendi) tek seferde ve tek marka ile 20 sene once ilk internet cafe'ye gider gibi VR'i cozmussunuz. helal bu kadar sığ bir yorum okumamıştım VR hakkında daha önce. noktalama işaretleri de anlatımını pekiştiriyor. Kasım 19, 2019 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 biryerden başlanması lazım abi, oyun geliştirilsin vr setler satılsın-geliştirilsin, sonra ele ayağa düşsünde bizde alalım mk. Ayda 2-3 kere takacağımız şey için şuan istenen para baya fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 2 saat önce, Pordakal dedi ki: Gecenlerde bi vr salonuna gitmistik 4 kisi. Htc vive kullaniyolardi. Yarim saatte acayip terletmisti. Terletmeyen falan olur mu nasi olur bilemedim matrix bile terletiyoken senin bu isteğin biraz zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 metrixte koltuklar sunimderi değil mesh içerde havada takla attığın için terliyosun izlemedinmi filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 olm nedir bu VR savunuculuğu sdf hakaretler falan ediliyor. yeterince kaliteli olmadan gimmicky henüz demek de mi suç? alın o zaman; VR'ı icat edeni de, alıp kafasına takanı da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 vr saçma bişey. kaç kişide var vr bi el kaldırsın önce burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Saçma değil ya denediğimde beğenmiştim ben. Param olsa bi kaç set alır koyarım eve, salonda multi atarız arkadaşlar gelince falan çok da eğlenceli olur. Şimdilik pahalı sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 fakirler alamadigi seye laf ediyor, tesla bash gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 (düzenlendi) gözlük olayı zamanla gelişir de (gerçi ben kulaklık bile takmıyorum, arcane bilir ekolu webcam kullanıyorum lol, gözümdeki gözlükten ağır ve büyük olmayacak) vr'ın ana sıkıntısı kontrol şeması, el-kol sallamakla oyun olmaz. hareket ekonomisi içermeyen input kalıcı olmaz, gimmick kalır. o yüzden fare/klavye/gamepad tuttu, diğer bütün nişan almalı tüfekler, tabancalar, power glove vs tutmadı. tesadüf değil yani. aynısını pc gaming'de yazdım gerçi ama madem burda da tartışılıyor. Kasım 20, 2019 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 kulaklık takmayan gamer olmas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 oyun oynarken bana kimse dokunmayacak, gözlük, kulaklık vs dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 koltuk kucaklıyor ona niye ses çıkarmıyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 ona da çıkarıyorum, mümkün olsa manyetizmayla havada asılı dururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 böyle eklemlerden vidalı askı bir iskelet olsa aslında hiç çürümeden oynarız aslında. https://www.imdb.com/title/tt0077355/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 yok ya rahatsız eder illa 8 noktaya basınç yüksektir. vücudun bütününe yaymak lazım ağırlık dağılımını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar