tiLi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2020 var 3-5 tane böyle adam. muhtemelen gold, game time satan tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2020 Şu teaser hakikaten Levent Pekcan "offisteki çocuğa yaptırkdık" kafası..Yaaa..Deli kötü geli Shadowlands.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2020 sonuçta oyundaki görüntülerin birleştirilip bir trailer haline çevrilmesi bu. "ofisteki çocuğa yaptırdık" denmeyecek kadar öyle şaşaalı bir şeyler bekleyemeyiz, sırf trailer için oturup sıfırdan cinematic kasmayacaklardı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2020 boa sinematic ile shadowlands arasında bayağı fark var yanlız. iş geriye gitti sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2020 e iyi de cinematic değil ki bu. story trailer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Valla uzun süredir betadayım. İçerik olarak dolu expansion ama bir legion beklemeyin. Bazı class lar ciddi sorunlu. Oynanıştan zevk almayacaksınız . Classları yavaşlatan GCD ye dahil bir sürü şey eklediler. ben sıkıldım açıkçası. Zaten çokta kasmaya gerek yok. Rus hesabın varsa oynamaya devam. Vaktin varsa token kasabiliyorsan oynamaya devam. ama işten gelipte 3-5 saat vaktini bu oyuna ayırmak artık zevk olmaktan baya bir çıktı. wow un aylık ücretine .Cadılar bayramı indirimin den 4 tane oyun aldım . süper online 100mb fiber ücreti 129TL lan . şaka gibi ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2020 10unda prepatch görevleri geliyor 24ünde de oyun cıkıyor var mı oynayacak olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2020 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 ben de açarım yarın falan bi ön hazırlık yapmaya başlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 On 30.10.2020 at 00:26, Bone dedi ki: e iyi de cinematic değil ki bu. story trailer. yok 2 cinematic karşılaştırması için söyledim. O undercity hedesi amma uzun ve gazdı birde sylvanas la bolvar hedesine bak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2020 Ayrica bu onceden verdikleri Arthas'li Afterlives serisinin diger bolumleri cikti bayadir eger izlemediyseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2020 ooo Hype. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 launch cinematic efsane vasat yani legionla kıyaslayım dıcem ama bfa ile bile kıyaslanamayacak kadar kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 ben tam tersine beğendim. eski tadı verdi bana. TBC sinematiği gibi bir hava yakalamak istemişler, yeni gelen shadowlands covenantlarını, zonlarını vb. kısa kısa göstermişler. tüm parayı/zamanı sinematiğe yatırıp bok gibi oynayış sunuyorlardı sdasf, nedensiz yere beklentimi arttırdı gördüğüm şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2020 Bence şey yapıyorlar mesela Baktılar paket kötü hemen hype yaratacak sinematikleri atıyorlar ortaya. BFA da bunu yaptılar. Sonra baktılar Paket güzel Sinematiklere fazla yatırım yapmıyorlar . böyle bir döngüleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2020 wod imajının yarım olması kekw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2020 bu gif'i yapan burning crusade'e "kötü" demiş oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2020 abi bu yılların teorisi zaten de classic,tbc,wotlk katılmaz cata ile başlar. şey daha güzel meme team1 ve team2 expler var team1 iyi expleri team2 kötüleri yapıyor. team1 expine giriyoruz POG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 (düzenlendi) 4 saat önce, paradoksalkedi dedi ki: abi bu yılların teorisi zaten de classic,tbc,wotlk katılmaz cata ile başlar. şey daha güzel meme team1 ve team2 expler var team1 iyi expleri team2 kötüleri yapıyor. team1 expine giriyoruz POG Kasım 20, 2020 Bone tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 (düzenlendi) Ben de olaya theme , yeni race, class olarak bakıyorum TBC yeni race (BE,Dra, shaman/paladin takası) Wotlk yeni class (DK) Cata yeni race (Goblin,Worgen) Mop yeni race/class (Panda,Monk) Wod <-- mehehe Legion yeni class (DH) Bfa yeni ırk (bir yığın sub ırk) SL <-- mehehe ? Theme oturup yeni class gelen expansionlar genelde bayağı iyi tutmuş. Race gelenler şöyle böyle idarelik, hiç bir halt gelmeyen Wod var bence bu expansionda ona benziyor, garrisons yerine geçiştirmelik factions. Bfa gibi yeni ırk vs bile koymayacağız dediler yani o derece. Covenant bonusları kabus gibi, millet seni alırken zaten bir yığın kritere bakıyordu üzerine birde ne seçtin diye de bakacaklar artık hah. Ha sonraki expansiondan bayağı ümitliyim ama Kasım 20, 2020 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 (düzenlendi) o kadar rezalet çıkarsa sublar aşağı, sublar aşağı inerse kötik daha fazla adam kovup designer, coder diye çaycı basmaya devam eder, bi sonraki de ölü doğar sdf. blizzin tşak geçtiği klasik release olmasa g.t baş iyi dağılmıştı iyi coverladılar finansal yılı klasik sayesinde. bu da kötü çıkarsa... Kasım 20, 2020 pattisliborek tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 kanat satarak para kazanıyorlar işte, kötik açısından sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar