Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vibram Arctic Grip botlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

https://eu.vibram.com/en/technology/arctic-grip/

Vibram yeni bir taban çıkarmış, buzlu kaygan zeminde de kullanılabilecek ve normal Vibramlar gibi en ufak bir ıslak zeminde kaymayacak diye iddia ediliyor.

Hem Arctic Grip hem de Gore-tex ile hazırlanmış bot modelleri olarak Bestard Breithorn Lite AG, CRISPI Monaco Snug GTX, Garmont Miguasha Nubuck GTX AG, LOWA Tibet GTX Superwarm var.

Bu botları Türkiye'de satan yerler biliyor musunuz? Yoksa hiç satışı olmayan modeller mi bunlar?

Mesaj tarihi: (düzenlendi)
18 saat önce, senko dedi ki:

ortalama ustu hicbi bot kaymiyor ki?

vibram (klasik) tabanlı bir bot vardı bende ve çok çektim ondan. en ufak ıslak zeminde kayıyordu. şu sıralar baktığım botlar hep vibram tabanlı çıkıyor. alacaksam en azından vibram'ın arctic grip'ini alayım diyorum. kaldırımlar buz olduğunda buz pateni yapmamış olurum.

Bone tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Hafta sonu 15km Vodaphone maratonunda Merrell Trail Glove 5 Vibram tabanlı - barefoot  kullandım ( ilk defa -risk aldık )  sadece Barbaros bulvarından aşağıya koşarken parmaklarım acıdı ama genel olarak iyiydi. Koşu ayakkabısı almak isteyenlere de tansiye ederim. 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Danner çok şık ve Mountain 600 modeli klasik olarak kabul ediliyor. Kırmızı bağcıklı kahverengi bot görürseniz bundan kopya hep.

EDIT: Ayrıca Danner'ı ben söyledim!!1

LathspeLL tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

İnanılmaz kayıyor onlar. 5 sene önce almıştım ben tek tatillik iş görsün daha da kullanmam diye, almaz olaydım. Attım direkt çöpe.

5 senede düzeltmişlerdir belki kendilerini, bilemiyorum.

• Yeni Oluştur...