Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 https://eu.vibram.com/en/technology/arctic-grip/ Vibram yeni bir taban çıkarmış, buzlu kaygan zeminde de kullanılabilecek ve normal Vibramlar gibi en ufak bir ıslak zeminde kaymayacak diye iddia ediliyor. Hem Arctic Grip hem de Gore-tex ile hazırlanmış bot modelleri olarak Bestard Breithorn Lite AG, CRISPI Monaco Snug GTX, Garmont Miguasha Nubuck GTX AG, LOWA Tibet GTX Superwarm var. Bu botları Türkiye'de satan yerler biliyor musunuz? Yoksa hiç satışı olmayan modeller mi bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 (düzenlendi) ortalama ustu hicbi bot kaymiyor ki? aq botlara bi baktim da mereller fln 1k yi gecmis lan ohaa Ekim 30, 2019 senko tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 eğer kutuplara ve buzullara gidiyorsan goretex değil thinsulate'li bot al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 (düzenlendi) 18 saat önce, senko dedi ki: ortalama ustu hicbi bot kaymiyor ki? vibram (klasik) tabanlı bir bot vardı bende ve çok çektim ondan. en ufak ıslak zeminde kayıyordu. şu sıralar baktığım botlar hep vibram tabanlı çıkıyor. alacaksam en azından vibram'ın arctic grip'ini alayım diyorum. kaldırımlar buz olduğunda buz pateni yapmamış olurum. Ekim 31, 2019 Bone tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 bu konuya benim gibi takıntılılar varmış. test edilen ayakkabıların tam listesi: http://www.ratemytreads.com/wp-content/uploads/2019/10/complete_list_of_boots_tested_20191029.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 1 saat önce, Bone dedi ki: true level lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 eee bu isler boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2019 On 31.10.2019 at 01:31, senko dedi ki: ortalama ustu hicbi bot kaymiyor ki? aq botlara bi baktim da mereller fln 1k yi gecmis lan ohaa merrel baya kayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 3, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2019 Vibram'ı bilmiyordum ama kendi ürettiği modelleri içerisinde tasarımı şöyle olanlar var: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 Hafta sonu 15km Vodaphone maratonunda Merrell Trail Glove 5 Vibram tabanlı - barefoot kullandım ( ilk defa -risk aldık ) sadece Barbaros bulvarından aşağıya koşarken parmaklarım acıdı ama genel olarak iyiydi. Koşu ayakkabısı almak isteyenlere de tansiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 koşu ayakkabısı değil ki o niye tavsiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 Biraz baktım Vibram Arctic sole'lara. Danner'da var baya model. North Face'te yResmin linkini yapıştırınok enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 mobilden mesaj yazan adamın draResmin linkini yapıştırınmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 Danner ayakkabıları çok güzelmiş. Vibram Arctic olan modeli de şuymuş: https://global.danner.com/mountain-600-4-5-brown-red-200g.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 Danner'ı da bilmiyordum ama güzel modelleri varmış. Teşekkürler Bone, takibe alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 (düzenlendi) Danner çok şık ve Mountain 600 modeli klasik olarak kabul ediliyor. Kırmızı bağcıklı kahverengi bot görürseniz bundan kopya hep. EDIT: Ayrıca Danner'ı ben söyledim!!1 Kasım 6, 2019 LathspeLL tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 ooo timsah avcisi kategorisi var direk, hadi yine iyisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Pardon o halde kredi LathspeLL’e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paticik çirkin ayakkabı festivali başlamış afafasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Decatlondan Quecuhehcuehc mu ne öyle bir marka var ya onun su geçirmez botunu aldım bakalım kaycak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 İnanılmaz kayıyor onlar. 5 sene önce almıştım ben tek tatillik iş görsün daha da kullanmam diye, almaz olaydım. Attım direkt çöpe. 5 senede düzeltmişlerdir belki kendilerini, bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Çok güzel ayakkabıymış sdfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 evet dannerlar güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 (düzenlendi) On 06.11.2019 at 11:11, sipeyskeyk dedi ki: Paticik çirkin ayakkabı festivali başlamış afafasd güzel ayakkabı varsa söyle madem edit: aha dur, tam senlik ayakkabı buldum: https://www.vakko.com/klasik-ayakkabi/bagcikli-siyah-rugan-p868188271329/ Kasım 7, 2019 Bone tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 K ile başlayan bi marka vardı model bilmemde rahatlık ve sağlamlık dengesini çok iyi kurmuş görünüyordu modelleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar