Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 hayırlı olsun veya geçmiş olsun. hangisi uyuyorsa artık sana. bazen ikisi de oluyor da, ufaklığa üzüldüm çok da küçükmüş daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 51 dakika önce, Cthulhu dedi ki: Ben de Ocak ayında girdim kulübe. 2 yaşında oğlumla beraber katılıyoruz. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. Ben sizim bölümü tekrar izleyim, üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 o bölümdeki bütün forşadovları göreceksin pazıl birleşecek izlerken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 Onun için izlicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 geçmiş olsun potansiyel duldaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 Adam baya bi evli kaldı yalnız, aynı kulvarda değilsiniz. Ha bi de çocuk kendinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 bu topici seviyorum ya. 35 yaşından sonra gelen evlilik baskılarına karşı rahatlatıyor :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 Evlilik harika birsey ya, keske 10 sene once evlenseymisiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 (düzenlendi) 3 saat önce, Oce4n dedi ki: hayırlı olsun veya geçmiş olsun. hangisi uyuyorsa artık sana. bazen ikisi de oluyor da, ufaklığa üzüldüm çok da küçükmüş daha. ufaklık canavar gibi ya üzülecek bir durum yok henüz. düzene de alıştı mutlu mesut konuşuyor koşturuyor şimdilik. gerçi göreceğiz bakalım büyüdükçe neler olacak. 2 saat önce, dreagloth dedi ki: Ben sizim bölümü tekrar izleyim, üzüldüm üzülme yahu niye üzülüyorsun Ağustos 12, 2021 Cthulhu tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 Herkes farklı geçiriyor, benim aldığım en iyi kararmış, senin de öyleyse negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 anaa bende Mesut Sürenin youtube programını bu adam sayesinde keşfetmiştim. Hakkında hayırlısı olsun karşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 rahatlamışsındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 20 saat önce, dreagloth dedi ki: Ben sizim bölümü tekrar izleyim, üzüldüm Hangi bölüm ya link pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 Belki can sıkar diye buraya değil de pmden attım bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 18 saat önce, neutrino dedi ki: Adam baya bi evli kaldı yalnız, aynı kulvarda değilsiniz. sevgiliden ayrılmak gibi düşünüyorsundur ama tam olarak öyle olmuyor bekara karı boşamak kolay kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 22 saat önce, Oce4n dedi ki: ufaklığa üzüldüm çok da küçükmüş daha. olm sanki çocuğu ikiye bölüp paylaştılar ya. "aile bölünür çocuk bütün büyümezse geçimsiz olur akıl hastası olur asosyal olur" diye diye korkutmuşlar, toplumun en küçük yapıtaşı aile olsun aman bölünmesin diye, üst kuşaklarda en laikçilerde bile vardı bu bakış açısı. oysa nice aile var bir türlü ayrılmayıp her gün birbirine terlik tava fırlatan anne babalar, birbirlerine trip atarken çocuk üzerinden atanlar alet edenler falan, öyle olacağına böyle büyüsün çok daha sağlıklı nedir yani. kusura bakma oyşın kardeş ama hakettin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 Çocuk kendini suçlu veya yetersiz hissedebiliyor ve ileriki hayatını etkiliyebiliyor bu durum. Hiç bir şey olmuyor diye bir şey yok yani. Bu durumu minimize edip sağlıklı büyümesini saglayabilirsin elbette. Ama anne baba ayrılığı çocukta büyük travma yaratabilir özellikle 5-15 yaş arası. Bunu en aza indirmeye çalışmak gerek. İki yaşındaki çocuk için belki de daha kolay bile olabilir her şey. Buna uygun büyüyeceği için kendi normalini buna göre düzenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 (düzenlendi) 1 saat önce, fresia dedi ki: sevgiliden ayrılmak gibi düşünüyorsundur ama tam olarak öyle olmuyor bekara karı boşamak kolay kardeş fresia, sanki senin tüm "evliliğinin" neredeyse hiç tanımadıgın bir kadınla biraz aile baskısı biraz orta-yaş krizimsi bir psikolojik kafayla, anormal hızlı bir şekilde gerçekleştiğini; bir forumdaki (bknz. paticik) gene neredeyse tamamen yabancı insanların bile çok rahat "abi yapma etme olmaz öyle, tez zamanda ayrılırsınız" diyebileceği kadar sakat bir temel üzerine kurulu olduğunu biliyoruz. Bunu çok daha ciddi, uzun ve çocuklu bir evlilik ile kıyaslıyorsan, ve bunu "duldaş" gibi çok (bence) laubali bir şekilde ortaya koyuyorsan, neutriono'nun, çok agresif cevap verdiğini düşünmekle beraber, haklı olduğu gerçeğini maalesef değiştiremiyorsun. @ahmedinejad: Psikologlar ne der bilemem, ama kişisel olarak fonksiyonellikten çok uzak bir evliliğin çocuğu olarak bahsi geçen yaş aralığında(bknz. 6-15 yaş arası) kaç defa hem kendi içimde hem anne-babama boşansanızda kurtulsam(k) dedigimi sayamıyorum bile. Eğer ortada bir geçimsizlik durumu varsa erkenden boşanmanın çocuk için lütuf olduğu konusunda hem fikirim o yüzden. Ağustos 13, 2021 Soimyr tarafından düzenlendi ben yazarken gelen son posta cevap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 7 dakika önce, goldbären dedi ki: olm sanki çocuğu ikiye bölüp paylaştılar ya. "aile bölünür çocuk bütün büyümezse geçimsiz olur akıl hastası olur asosyal olur" diye diye korkutmuşlar, toplumun en küçük yapıtaşı aile olsun aman bölünmesin diye, üst kuşaklarda en laikçilerde bile vardı bu bakış açısı. oysa nice aile var bir türlü ayrılmayıp her gün birbirine terlik tava fırlatan anne babalar, birbirlerine trip atarken çocuk üzerinden atanlar alet edenler falan, öyle olacağına böyle büyüsün çok daha sağlıklı nedir yani. kusura bakma oyşın kardeş ama hakettin.. düzgün evlilik yoksa çocuk yapmayın. ben de senin gibi düşünüyodum nolacak falan diye kendim akıl hastası oldum. ayrı aile, baba eksikliği bunda ne kadar etkili oldu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 1 saat önce, fresia dedi ki: sevgiliden ayrılmak gibi düşünüyorsundur ama tam olarak öyle olmuyor bekara karı boşamak kolay kardeş Bekar değilim, eşimin benden habersiz çocuğu olduğunu öğrensem ben de boşarım, hak veriyorum sana yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 @Soimyrilla travma yaratır demedim abi zaten yaratabilir dedim. her çocuğun olaylara verdiği tepki aynı olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 (düzenlendi) 12 dakika önce, goldbären dedi ki: olm sanki çocuğu ikiye bölüp paylaştılar ya. "aile bölünür çocuk bütün büyümezse geçimsiz olur akıl hastası olur asosyal olur" diye diye korkutmuşlar, toplumun en küçük yapıtaşı aile olsun aman bölünmesin diye, üst kuşaklarda en laikçilerde bile vardı bu bakış açısı. oysa nice aile var bir türlü ayrılmayıp her gün birbirine terlik tava fırlatan anne babalar, birbirlerine trip atarken çocuk üzerinden atanlar alet edenler falan, öyle olacağına böyle büyüsün çok daha sağlıklı nedir yani. kusura bakma oyşın kardeş ama hakettin.. insanoğlu neye uyum sağlayamıyor ki buna sağlayamasın? gül gibi bakıyor lan ferit çocuğa, hanımla ben bu kadar ilgilenemiyor olabiliriz bizim çocukla sasdafasda exwifeı da öyle aynı şekilde çok güzel ilgileniyor çocukla. benimki gibi sürekli kavga eden, etmediği zamanlarda da tv izlemek dışında ortak hiç bir şeyi olmayan bir ailede büyümesinden kat kat iyidir. yoksa sonucu borderline bir abla ve öfke patlaması yaşayabilen bir kardeş oluyor örneğin. Ağustos 13, 2021 Liebe tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 2 dakika önce, tiLi dedi ki: düzgün evlilik yoksa çocuk yapmayın. ben de senin gibi düşünüyodum nolacak falan diye kendim akıl hastası oldum. ayrı aile, baba eksikliği bunda ne kadar etkili oldu bilmiyorum abi iş anne baba arası sürekli geçimsizliğe geldiyse ayrılmak her türlü daha iyi çocuk için. çok sıradışı bi durum yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 ah çok küçükmüş de yavrucak vah vah bundan sonra hep yarım büyüyecek asla ana babalı ev gibi olmayacak çok zor hırsız da olur geçimsiz de olur aile şefkati olmayınca allah kolaylık versin size taksiratını affetsin şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 geçimsiz evde büyümesi daha iyidir demiyorum zaten. ikisi de iyi değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar