anonim-kun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2019 İnternetteki yasakları vpn dışında nasıl aşıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2019 vpn dışında çok seçenek yok zaten, hosts dosyası editlenebiliyor ama oda her durumda işe yaramıyor olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2019 ssh var bide, ama kurması biraz zahmetli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anonim-kun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2019 bir 4chan'e giricem girdiğim zahmetlere bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2019 o kadar da dert değil ki, indir opera web browser, içinde vpn ile geliyo, tek tıkla vpn açıp giriyosun nereye giriceksen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2019 TOR kullaniyorum ben deepweb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2019 ISP'ye bağlı biraz. Türknet'te mesela imgur bile sadece dns ile bypass edilip girilebiliyor, VPN'e sadece netflix için giriyorum. Onun dışında vpn vari dns hizmetleri var ama çok iyi çalışmıyorlar sanırım. Opera VPN yine free için çok iyi, browser'da da Opera'ya geçtim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neanderthal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2019 Opera browser güvenli bir şey mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anonim-kun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2019 VPN ile girersen 4chan'a millete cevap veremiyorsun banlı arkadaşlar. ISP ttnet yahu, bir çözüm olsa çok iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2019 24 dakika önce, Neanderthal dedi ki: Opera browser güvenli bir şey mi peki? güvenlik sorulmadığı için önerdim. şimdi orada güvenden kastımız ne? mesela bir suç işlediğinde ortaya çıkıp çıkmaması ise, %99 her vpn güvenli, yani ip adresini o havuzdan gidip vpn providerdan falan kimse alamaz. ama dataların saklanıyor mu? çoğunda saklanıyor. ben ilgilenmiyorum artık datalarımı güvenli bir şekilde saklamaya, zaten gmail drive google her yerden data akıp gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2019 %99 güvenli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neanderthal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2019 Datalarımızı bilgilerimizi saklamayan mı kaldı chrome kadar itibarlı mı 3-5 kuruş için kullanır mı bunları onu sormuştum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2019 Chrome yokken opera vardi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2019 vpn şart. ama ben alternatifi diyebileceğimiz shadowsocks kullanıyorum. sadece bazı siteler için vpn li ayarladım. diğer tüm siteler normal internetimi kullanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 3 kulhu bi elhamla aşıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 yurtdisina tasinarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 şorme dataları 30-50 kuruş için kullandığından mı itibarlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neanderthal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 Gözü doyduğu için pek uğraşmıyor artık 3-5 kuruşla onun işi daha çok kitlesel artık, itibarlı diyerek yanlış terim kullanmışım haklısın o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 önce bi vpn açıp gerçek adresimi gizliyorum, sonra ikinci bi vpnyi daha açıyorum birinci vpn adresini de gizlemesi için. takip edilmem nerdeyse imkansız oluyor profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neanderthal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 En sevdiğim taktik, buldukları zaman yanlış bilgiyi bulmuş oluyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anonim-kun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 7 saat önce, Caguar dedi ki: önce bi vpn açıp gerçek adresimi gizliyorum, sonra ikinci bi vpnyi daha açıyorum birinci vpn adresini de gizlemesi için. takip edilmem nerdeyse imkansız oluyor profit Paralı olan vpnler işe yarayabilir ama öğrenciyiz ne yazık ki, ücretsiz vpnlerde 4chan'de yasak bu ne çelişki yav Bıktım bu ISPlerden her şey yasak olur mu yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 site vpn serverını banladıysa gg, başka vpn server bulacaksın banlanmamış. çare yok başka. devlet teknolojiden anladıkça sıkıntılar arttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 ISP'lere göre değişiyor bu durum gerçekten. türknetteyken https giriş için dns ayarlayıp giriyordum her yere ama kablonette dns'yi bırak programlar bile engelleniyor. reqrypt kullanıyorum genel imgur vs. yerler için ama bazı yerlerde sıkıntı çıkardığı oluyor yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 https://github.com/cheytacllc/GUI-for-GoodbyeDPI/releases Buna baktın mı bir kaç önce kullanmıştım çalışıyordu. Vpn bulunca uğraşmadım bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 alakasız bir başlık gibi duracak ama yenisini açmak istemedim burada sorayım. Yeni pc kurdum geçen gün, adblock yükledim haliyle ilk olarak sdsaf fakat çalışmıyor. Youtube'da reklam giriyor, sitelerde bannerler duruyor. Sizde de adblock ile ilgili sıkıntı var mı yoksa sadece bana mı özel bir durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar