roket adam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 abi şu beyaz yakalı mizahına bir ben gülemiyorum herhalde. şu Kaan sekban hele, inanılmaz itici bir tip. şu forumda video paylaşan komik olduğunu düşünen arkadaşa benzetiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 canikligil senelerdir yapamadigi populariteyi, flu tv ile yapti. cok da iyi oldu, guzel oldu taam mi. hele hele su serinin hastasiyim ya ahah. Kaan sekban nin kim oldugunu bilmiyodum, az once baktim, 45 saniye kadar dayanabildim. bir kere o ses tonuyla olmaz hocam, degistir onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Zamazingo iyi, o da Mustafa Seven sayesinde. FluTV yi götüren de Emrah hoca. İlker kadar antipatik bir tip görmedim, resmen kanal ona "rağmen" yürüyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 senin kadar anticipated olmasa da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 hadi len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Kanaldaki tum adamlari bulan, programlari yoneten falan ilker canikligil sfg. Kaldi ki adam kanalin antikahramani iste. Ben Ilker Canikligil'den baska biri olsa bu kadar tutacagini dusunmuyorum programin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 hayatınızın hangi safhasında bu videoları açıp izliyorsunuz, kötü diye söylemiyorum merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Ofiste yemek yerken, yolda araba kullanırken, akşam yemek yaparken/yerken, oyun oynarken, tek düze işleri yaparken falan izliyorum ben. Sadece bunu da değil, haber programlarını ve Teke Tek Bilim tarzı programları da bu dediklerimi yaparken izliyorum. Hatta geçen sene her hafta 2-3 kere Eskişehir'e gidip geliyordum, o dönem Teke Tek Bilim'lerin eskilerini baştan sona bitirdiydim sflkdjsg. Bir dönem sesli kitap işine de sardırdım bu boşlukları doldurmak için ama metinleri takip etmek için daha çok dikkat sarfetmek gerekiyor diye bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 1 saat önce, deadwoll dedi ki: Kanaldaki tum adamlari bulan, programlari yoneten falan ilker canikligil sfg. Kaldi ki adam kanalin antikahramani iste. Ben Ilker Canikligil'den baska biri olsa bu kadar tutacagini dusunmuyorum programin. Herif kanalın sahibi zaten, tabii ki kanalı yönetme konusunda hakkını vermek lazım. Kendisi kamera arkasında kalsa daha iyi olurdu diyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Beyaz yakalinin 50 tonunun analizleri fena degil, buyuk olcekli firmalarda her gun gordugun dialoglari canlandirmis adamlar. Soyledigi 3 ana nokta var: 1. Kendinden once sucu baskasinda arama 2. Networking 3. Kisisel Marketing Ozellikle is hayatina yeni atilacaklar icin yararli buldum videolari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 adam "kariyer kocu" gibi bisey zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 3 saat önce, Fistan dedi ki: hayatınızın hangi safhasında bu videoları açıp izliyorsunuz, kötü diye söylemiyorum merak ettim fistanın one liner shitpostlarından bunaldığımızda..........,,,,,,,,,,,, manyqLf :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Konumun icine etmissiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Ben işi bırakıp antalyaya taşındım demiş miydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Nasıl oldu abi, anlatsana biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 önce işi bırakmış sonra da antalya'ya taşınmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 evden eve nakliyat tutmuş işte eşyaları falan kolilemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Fazla detay vermeyin abi, adamın kişisel hayatı sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 2016 fiyatlarıyla btc almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 antalya da güzeldir, mis gibidir iyi yapmışsın 15 yıl yaşadım antalyada, ailem orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 On 05.11.2019 at 16:44, goldbären dedi ki: kazıyor dediğin ayda bin dolar geçmiyodur eline. aylık 1m view yok sanırım. 1.2 1.4K dolar geliyormuş sadece patreon'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 abi bu doğudakiler son derece haklıymış 40 çocuk yapmakta başka türlü köy işleri bitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 (düzenlendi) parasiz pulsuz goculur mu ya. soyle temiz aciktan 5 milyon dolar olmadan gidilmez oyle yerlere. yani su adam ayakta kalir anca, o da native oldugu icin Mayıs 4, 2020 reyou tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 (düzenlendi) 1 saat önce, Xenus dedi ki: bodrum dolandirilir tabii abi, mugla neymis. en çok da bu tarz şehirden göçüp oranın yerlisine benzeyene gülüyorum. adam oraya gidip içindeki köylüyü çıkartmış. koyun keçi alıcam diyor sonra farklı bir şey yapıcam falan ful saçmalama... (yerel muğla insanı baya bağnaz bu arada) şunlar daha iyi... (ama bunlar tam köy noob'u olduklarını kabul ediyorlar, o iyi) Mayıs 4, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar