Allure- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Night elf popülasyonu olmazsa guildin adını da 15 temmuz şehitleri koyabiliriz hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 VAY AK RELOADED nasıl mesela? Paticique de olabilir. Ben karakteri yarattım Golemagg'da, /tell denoran (Battletag: Denoran#2525) dediğim gibi. Yalnız şu 2 - 3 ile 14 - 15 arkadaş arası başlayacak ekipler bana bir ÖM falan atsa ne güzel olacak, hala herkes çok ayrı. Akşama bir konuşsak, WP grubu falan kursak olmadı? @n3mrut @Coldwind @_ILuVaTaR_ (nabıyon lan Murat?) @cacodemon @hozceri Özellikle bu arkadaşlar gördüğüm kadarıyla yanlarında arkadaşları ile başlıyor. Benim de şimdilik 5 - 10 arası tanıdığım var Ally açan Golemagg'da. Ben birleşelim şimdiden derim, ama tercih sizlerin. Classic'de kopuk kopuk olursak çok bölünürüz diye düşünüyorum 1-2 aya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Guilde isim arıyorsanız; ANNEN INC. efsanesini canlandırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 bizimkiler zandalar tribe dediler orda acıcagız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Abi hadi o zaman Golemagg'da açtım ben de oyundan şaparız, guild vs. gelir devamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 battle net uzerinden oyunu nasil indiricez,programda classic diye belirtmemis,muhtemelen guncel wow indiriliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 sol altta basınca açılan menü var versiyon seçiliyor ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 1 saat önce, miyaw33 dedi ki: battle net uzerinden oyunu nasil indiricez,programda classic diye belirtmemis,muhtemelen guncel wow indiriliyor launcher'ın çok eski sürümse classic gözükmüyor olabilir, bi sil yeniden yükle düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 6 saat önce, -Deno- dedi ki: VAY AK RELOADED nasıl mesela? Paticique de olabilir. Ben karakteri yarattım Golemagg'da, /tell denoran (Battletag: Denoran#2525) dediğim gibi. Yalnız şu 2 - 3 ile 14 - 15 arkadaş arası başlayacak ekipler bana bir ÖM falan atsa ne güzel olacak, hala herkes çok ayrı. Akşama bir konuşsak, WP grubu falan kursak olmadı? @n3mrut @Coldwind @_ILuVaTaR_ (nabıyon lan Murat?) @cacodemon @hozceri Özellikle bu arkadaşlar gördüğüm kadarıyla yanlarında arkadaşları ile başlıyor. Benim de şimdilik 5 - 10 arası tanıdığım var Ally açan Golemagg'da. Ben birleşelim şimdiden derim, ama tercih sizlerin. Classic'de kopuk kopuk olursak çok bölünürüz diye düşünüyorum 1-2 aya. direkt VAY AK olursa başlamayı düşünebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 benim de gözüm bi VAY AK aradı gönülsüzüm baya. oynayamacağım galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jeedi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Beyler Alliance Türkler Hangi server ? Horde Türkler hangi server ? bilgisi olan yorum olarak yazarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Twitch’de 1 milyon kişi izliyordu bir ara bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Golemagg'da çok sıra var diye Flamelash'te karakter açıyorum ben arkadaşlarla, sıralardan gözü korkan varsa söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Saatlerdir sıra var mograine’de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Queue olmasın diye Firemaw’da başladık/başlayacağız. Diğer serverlarda durum nasıl bilmiyorum, yazlıkta internet erişimim kısıtlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 2 saat önce, barbu dedi ki: Saatlerdir sıra var mograine’de evet saatlerce bekleme sonrası 1k lara indi ve dc. daha giremeden dc geldi. sokayım böyle şeye. yine 15k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 (düzenlendi) 2019 yilinda ole vanilla oyniyalim ama karin agrisi olmasin yok kendi kendinize bu iskenceyi yaparken sikayet etmeyin genuine vanilla expreience, daha eu serverlari defalarca cokecek gunlerce kimse ilgilenmiycek filan ahaha Ağustos 27, 2019 Laurelin tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Biz de saldık ilk baştaki server'ları, Noggen Fogger'dayız. Pati'den Zaugna, Xenocide, Jeeztro ve Samaella var şu an. Zaten bizim akşamları klasik oyun tayfamız bu. Keyifli keyifli kasıyoruz valla, DC'de muhabbet vs. Paladin-Warrior-Magex2-Priest'iz şu an. Guild kurabilecek duruma gelirsek kurarız, olmadı başka bir guild'a kayıcaz. Farklı bir DC kullanıyoruz yalnız, gelmek isterseniz mesaj atabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 13 saat önce, Coldwind dedi ki: Queue olmasın diye Firemaw’da başladık/başlayacağız. Diğer serverlarda durum nasıl bilmiyorum, yazlıkta internet erişimim kısıtlı Güncelleme: Shazzrah olarak değiştirdik serverı. Ally tarafındayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Kimse horde açmamış anlaşılan yeni serverlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 deli gibi sira vardi low rp serverina girdim bi iki saat oynadim hic sarmadi ya ahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 46 dakika önce, Coldwind dedi ki: Güncelleme: Shazzrah olarak değiştirdik serverı. Ally tarafındayız. Abi size baya güveniyordum da sizle de ayrı düşmüşüz yav. Shazzrah'da falan da fena sıra vardı, gelseydiniz ya Noggen'a? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Vanilla deneyimi istemiyor muydunuz yahu en büyük deneyim bunlar işte, que , server göçmeleri , lag, random dc ler hepsi bunun parçası :p Amerikan servarlarında başlamıştım ben, adamlar servarları açtılar que mue banamısın demedi serverlar ayakta duramadığı ve adamlar bu kadar talebin olacağını tahmin etmediklerinden en fazla nüfuslu servararı kaç gün kapatıp hardware upgrade i yaptılar. 1 er hafta tüm accountlara süre eklemişlerdi özür dileyerek :P , Eu launch u bu deneyimden ötürü nispeten daha iyi açılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 ya neden anket yaptiniz kafaniza gore sececekseniz faction i te allaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Ben Mirage'da Ally Hunter açtım Abso Ama ruhum karardı ya koşmaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar