-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Son ankete göre Golemagg PvP / Alliance yapıcaz gibi gözüküyor. PvP server'ında oynamak konusunda çoğunluk hem fikir, factionda son anket ve buradaki ankette fark var. Bir de her yerde Discord link'i paylaşılıyor, bir tanesinde karar kılmak lazım. Ben op'ye koyduğumdan devam edelim diyorum, ama başka DC olsun diyorsanız güncelliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 39 Kişi Horde demiş 26 Kişi Ally demiş. Son ankete göre Alliance yapacaz? Oylar baştan sayılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 (düzenlendi) Nekrofililerden iyidir alliance ya. Sopa mopa, isteyene cubby var , isteyene minik çevirmelik var mis. Ben buldum efendi gibi pve guildi valla şıkır şıkır müsait oldukça efendi gibi oynar nostaljimi yaparım. Şimdi senelerdir pvp hede hödö diyenler aç gibi ganklayacaklar ashenvale a giren burdan çıkamaz sözünü yine hatırlarsınız artık ahah. Ağustos 16, 2019 scorch tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 20 dakika önce, eregorn dedi ki: 39 Kişi Horde demiş 26 Kişi Ally demiş. Son ankete göre Alliance yapacaz? Oylar baştan sayılsın Yazmayı unutmuşum, burada Horde son ankette Alliance gözüküyor. Burada daha fazla oylayan oldu aslında. Ben hala Alliance taraftarıyım, ama arada 13 kişi var. İki guild mı yapalım yoksa Ally diyenler Horde olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 AyaSofya Horde guild here i come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 ayasofya ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 (düzenlendi) Ayasoyfa bizim oluşum. Oyun bilgisi iyi aktif olacak arkadaşlar ile bir araya gelmek amacımız. Türkler leş diyen bu tarz elitist oyuncuları almıyoruz onların egosunu tatmin edemeyiz. Samimiyet ve arkadaşlık önceliğimiz. Ağustos 16, 2019 ozii_x tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 bizim milletin leşliği, aşırı cıvık samimiyetten geliyor zaten. bence çok samimi olmayın birbirinizle sdfs. yine de wow türkleri, herhangi bi oyundaki herhangi bi türk komünitesinden daha iyidir muhakkak ama guild ismine bakınca çok da yukarılarda değilmiş gibi bi hissiyat veriyor açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 ne zaman başlıyo oyun ben varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 (düzenlendi) Bir simgedir Ayasofya bu sebep ile karar alınmıştır. Şimdi islamiyet ve siyasete girmeyelim Takdir sizin bu isimli guild ile oynamazsınızda Scrubbusters da oynarsınız. Samimiyet den kastımız da " kanka samimiyiz dimi aq " gibi şeyler değil. 2005 yılında ki iletişimi ve ruhu özleyen arkadaşlar anlayacaktır. Ağustos 16, 2019 ozii_x tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Bide Golemagg'da açında o Alliance guild'i, sizi bir faraşlıyayım bağda bahçede orman arasında sdufhds aYaSoFYa Alliance Guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 pull oncesi zafer duasi yapilmiyorsa ne anlamisim o ayasofyadan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 loot savaşları başlayınca o iletişim ve ruh da geri döner birkaç aya dağılma haberlerinizi okuruz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 AyaSofYa..QıZlAr eqLesİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2019 Selamlar, 5 kişilik alliance ekibimizle hep birlikte bir yerde olalım diyoruz ancak casual oyuncu olacağız, raid yapabileceğimizi falan hiç sanmıyorum. Ally'lar olarak Golemagg mi olacak serverımız? Ona göre ara sıra katkı sağlayabiliriz diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2019 Bence Alliance Golemagg go go ama anket sonuçları da önemli tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 Şu Discord işini bir çözelim, ben WoW Classic TR diye bir DC'deyim ama beni buradan kim aldı, nedir ne değildir anlamadım sdf. Mevcut Pati DC'leri hangileri WoW Classic için ana Paticik DC'si hariç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 Discord olarak başlıktakiler var sadece bende. Ally için yok. Yeni bir tane yaratılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 On 12.08.2019 at 20:17, aquila dedi ki: İnsanların herhangi bişeyiyle alay etmek zamansız. Yetmez ama evetçilerse bununla alay edilebilir hatta bundan dolayı aşağılanabilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 alliance golemagg olsun madem, pembe saçlı male gnome ile UBRS girmeye çalışan ayasofya gült memberları gankleriz BUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 19 saat önce, Coldwind dedi ki: Discord olarak başlıktakiler var sadece bende. Ally için yok. Yeni bir tane yaratılabilir. İsterseniz benim Twitch yayınları için kullandığım DC'de takılabiliriz? Pati'de aktif oyun oynadığımız insanlarla da bir DC'miz var ama orayı biraz daha private kullanıyoruz. Ama şu tek guild mı olucaz iki ayrı guild mı olucaz işine karar vermek lazım. Hoş bir yandan Horde vs. Ally guild kurmak eğlenceli olabilir aynı server'da olacaksak, birbirimizi gank'leriz falan sdfs. Öte yandan ikiye bölünmek zaten eski zamanlardaki sayılara ulaşamayacağımız için guild başına kişi sayısını yarı yarıya düşürebilir. Söz milletin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 raid icin 40 kisi topliyamiycaksiniz o yuzden cok kasmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 40 kişi raid Discord'u da zevkli olur. Push2Talk kapatacaksın bir de off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 (düzenlendi) patiden bir oyun için değil 40, 20 kişi bile çıkmaz. Ağustos 20, 2019 pattisliborek tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar